Париж 7

• 67 968
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • в семейството
Здравейте момичета!
Като разглеждам апартаментите виждам, че повечето са с обявена цена за седмица. Но си задавам въпроса (малко глуповатичък Simple Smile ) : от колко нощувки се състои седмицата - 6 или 7?

# 616
Здравейте момичета!
Като разглеждам апартаментите виждам, че повечето са с обявена цена за седмица. Но си задавам въпроса (малко глуповатичък Simple Smile ) : от колко нощувки се състои седмицата - 6 или 7?

7

# 617
  • в семейството
Bradley Cooper , благодаря за отговора. Знам, че ще се коментира със собственика, но все пак исках да видя какво предвиждат, като престой в това понятие.

Като една "везна", изтървах намаленията на WIZZ и сега гледам за евтини полети, ама тцъ... Simple Smile

Хубав ден!

# 618
Относно евтини самолетни билети. Тези, които са от Северна и Североизточна България могат да ползват услугите на една нискобюджетна румънска авиокомпания www.blueairweb.com. Полетите са от Букурещ. Ние сме я използвали няколко пъти и сме доволни. Часовете на излитане и кацане са в удобно време, чекираният багаж /за разлика от Wizzair/ е 17€ в слабия сезон и 20€ в силния. Освен това ръчният багаж с размери 55х45х20 е безплатен. Нашите билети за месец юли за 4 човека плюс един регистриран багаж и такса плащане излезоха 410 €. Вярно, че ги взехме по-рано, но нали това е идеята. Към момента нямам представа как вървят цените до Париж, но за другите дестинации могат да се купят билети на много добри цени, особено за Италия

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 11:26 от utro77

# 619
  • в семейството
Сега нй-евтино излиза отиване на 07.04 и връщане на 14.04 - около 330лв./на човек и то с включен 1 голяма багаж за двама човека. Чудя се да чакам ли или да поръчвам, защото датите на полета съответно водят и запазването на апартамент.

# 620
  • Германия
Порастнала е цената, преди месец на мен ми излязоха 593 с един чекиран багаж и четири места - платени. Не зная дали ще стане по- ниска newsm78

# 621
  • In the shadows of my mind
В момента гледам билети за 1 - 7 май с авиокомпания Jat Airways (сръбска авиокомпания), 148 евро двупосочен и много се замислям, но нищо не знам за тази авиокомпания. Някой да има някакви отзиви?

# 622
И аз тук  Hug
И ние изтървахме Уиз докато се натуткаме и купихме билети на италианците с прикачване през Рим /но пък кацаме на CDG/.
На път сме да уредим и настаняването... остава програмата Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 14:43 от Drozi

# 623
  • в семейството
Drozi , коя е тази фирма?

Josellyn , приблизително толкова излизат и с WIZZ за м. април, но за следващите месеци е почти двойно.

# 624
  • Луната
Сега нй-евтино излиза отиване на 07.04 и връщане на 14.04 - около 330лв./на човек и то с включен 1 голяма багаж за двама човека. Чудя се да чакам ли или да поръчвам, защото датите на полета съответно водят и запазването на апартамент.
04.04. - 11.04 е с 40 лв по-евтино Simple Smile с wizz, но сам. билети са много динамично нещо.  Види ли се подходяща цена за подходящото време се резервира веднага. Ако има колебания резервира с плащане по банков път... ще има малко време да реши дали да ги плати. Защото цената сега е такава, но след час, а при мен се е случвало и по време на резервация да ми кажат, че цената вече не е същата, че е в посока на горе Simple Smile.

mila-mama, много ентусиазирано разказваш  Hug

Само да уточня, че Paul са цяла верига и ги има на много места в Париж, не е необходимо човек да се разхожда до Шанз-Елизе: http://www.paul.fr/shop/fr-FR/Shops?city=paris&zipcode=&department=75
Може да намерите и по-близо до вашия апартамент или по време на разходките, не само вие, но и желаещите да ги посетят.
Роца  bouquet
Ние също ги срещахме на много места Simple Smile в Париж.
Точно от това на Шанз-Елизе пихме кафе и запазихме касовата бележка - 1.20 евро мисля, че беше тогава кафето, за да покажем на приятели какво евтино кафе сме пили на Шанз-Елизе, защото те твърдяха, че кафето на тази улица е над 10 евро. Rolling Eyes
Същата верига я видяхме и в Прага след това. Там кафето струваше 2 евро  Laughing

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 19:10 от Woman^In^White

# 625
Алиталия Peace

# 626
Роца, радвам се да чуя, че е станала верига и мога да я срещна навсякъде.
Исках само да ви препоръчам да опитате течния горещ шоколад там, ако не сте пробвали вече.
А точно като седнахме в това кафе на Шанзелизе, почувствахме духа на Париж. Имаше много гълъби, жените бяха с техните типични шлифери и небрежно преметнати шалове... Това беше глътка въздух след безумното тичане от забележителност на забележителност. Много е хубаво да си на екскурзия, но агенциите се стараят за кратко време да покажат максимум места и цялото пътуване минава под постоянно гледане на часовниците. Затова сега реших да си организираме сами пътуването. А вие страшно много ми помагате и продължавам да чета всичко, което сте споделили. Като се върна ще споделя и аз моите преживявания там. Дано и аз да бъда така полезна.

# 627
  • Варна
И аз тук  Hug
И ние изтървахме Уиз докато се натуткаме и купихме билети на италианците с прикачване през Рим /но пък кацаме на CDG/.
На път сме да уредим и настаняването... остава програмата Simple Smile

Следя Уизз и летя с тях откакто са се появили.Няколко пъти подробно се обяснява във форума за УИЗЗ как се купуват най - изгодните билети от нискотарифни авиокомпаний.Ще си позволя да го обобщя и напиша пак. За да купиш изгоден билет трябва да имаш здрави нерви. Цените се движат почти синусоидално,ту се вдигат ту падат. Набележете си ден и час на полетите в двете посоки и преровете разписанието за вашата дестинация и вижте най-ниската цена.Препоръчвам да се гледат поотделно билетите на датите ви за отиване и връщане за  най – ниска цена.Ако сте започнали да следите достатъчно рано-5-6 месеца преди полета, не се страхувайте да купувате поотделно билетите за отиване и връщане.Практиката показва ,че няма начин билетите за отиване и връщане в  един и същи ден да са на най - ниска цена едновременно. .По този начин до Брюксел спестих 75 лева ,а до Париж почти 200. Търпение му е майката. издебнете съответната най-ниска цена за отиване и за връщане.Така сумарната цена ще ви дойде възможно най-ниска.Има случай и когато  полета не е запълнен и най – ниските цени доста преди полета да станат ниски и си стоят такива до края , но напоследък това не се случва.Няма начин 2-3 месеца преди полета поне веднъж да не дойде най-ниската цена.Следете цените често ,защото има случай да се сменят и 2 пъти на ден и най -ниската цена на моите дати да стой  само ден.Направете си и сметка колко ще пътувате и имате ли изгода да си купите клубна карта.Няма случаи ,ако си набележа 6 месеца предварително най – ниска цена сетне да се появи по-ниска или пък най-ниската цена да не се появи поне още 2-3 пъти.Винаги плащам в ДСК защото е най-ниска цената на плащането и има ДСКклон на 100м.Не знам дали обясних достатъчно ясно.Ако има въпроси питайте,ако мога ще отговоря.На отиване летим само с ръчен багаж с лаптопа ,фотото,най-необходимото и дрехите на гърба като се стремим да няма абсолютно нищо забранено за да си нямаме разправии на секюрити чека.Като си имаме достатъчно парички в джоба и визакартата няма никакъв проблем да си набавим каквото ни е нужно където и да е по света.Все пак предпочитам да си купя френски парфюм от Париж а, не от Варна .Обикновенно се връщаме с 2-3 чекирани багажа .Да отбележа също , че кацането на Бове не е чак такова неудобство и  гоненето на най - ниска цена , прекачването по други летища с риск от закъснения и объркване на полети, не винаги спестяването на няколко десетки евро на фона на многото стотици похарчени за дадено пътешествие си заслужава.

# 628
 Wink И аз се бях приготвила за здрави нерви с Уиз, с идеята, че цената е по-ниска. Не се наложи  Peace Прикачването ни е около час - час и половина, което ме устройва, а излитането и кацането са в по-удоби часове /поне за нас - пътуваме с двама малчовци/.

# 629
Peterky2002 , по повод това : "Обикновенно се връщаме с 2-3 чекирани багажа"

От там ли си купувате куфари?
Питам, тъй като сега и аз обислям пътуване натам само с ръчен с уиз, връщане може би с чекиран /зависи от размера на куфара де/ , друга авиокомпания, а при тях размерите на безплатния са по-големи.

Общи условия

Активация на акаунт