Париж 7

• 68 046
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, искам да си резервирам апартамент от AIRBNB, но никъде не намирам каква част от сумата ще ми дръпнат от картата  newsm78 Чета им общите условия и въпроси - няма инфо, няма и в обявата на която съм се спряла. Много ще съм благодарна, ако някоя от вас е ползвала сайта и ме насочи  Praynig
Харесала съм този - https://www.airbnb.com/rooms/1975545  Как мислите, мятото оживено ли е вечерно време и дали ще е проблем късното прибиране?

# 526
  • Milano
Queen L, не съм ползвала сайта, но прочетох условията и си пише това, което питаш.

Като си въведеш дните за престой и броя на хората излиза тотала (цена на апартамента плюс такси).
Тази сума ще бъде свалена от картата в момента на потвърждение на резервацията от страна на хазяина.

Мими, Роца, вие сте направо професионалистки във фотографията.
Направо съм впечатлена...и от сладкишите. Laughing

# 527
Мира,много ти благодаря!Отбелязах си спирката!  bouquet

Весело посрещане на новата година на всички и дано ни донесе здраве и повече пътувания!

# 528
Честита Нова  2014 на всичко българи по целия свят.Нека си пожелаем много здраве , щастие и много пътувания! santa2  madnoel  ura

# 529
  • София
Здравейте и за много години!
Възнамерявам през пролетта да посетя отново този любим, вълшебен град.
Тъй като възнамеряваме да останем около седмица, се зарових в сайтовете с апартаменти. Харесах този - https://www.airbnb.com/rooms/686176?s=c736 .
Ходила съм в Париж отдавна, локацията ми е позната, но не съм сигурна дали няма някои особености на района, които ми убягват. Моля за вашата помощ и съвет!

# 530
Честита 2014 година! Пожелавам на всички много щастие и сбъднати мечти!
Regina di cuori, благодаря! Наистина си е написано - не знам къде съм гледала ...
Вече резервирах студиото и се насочвам към маршрутите   Laughing Много обичам този момент - да влизам в различни сайтове, да чета подробности, да гледам картата и да чертая по нея ...  Усещам вече вкуса на Париж ... 

# 531
Честита Нова Година на всички!
Бъдете здрави, щастливи и обичани!

# 532
Ironic, ако разбирам правилно е в началото на rue St Denis, нали така - до Риволи?
Тази част е ОК, улицата е малко гадна по- на север, към Халите.

# 533
Някой знае ли къде е сниман "Хюго" на Скорсезе? Най-близката ми се вижда да е Монпарнас, но надали се вижда Айфеловата както беше във филма...  newsm78

# 534
  • пак на Рив Гош
По принцип би трябвало да е в Монпарнас, но не е сниман там  Grinning. Гарата във  филма има елементи от Гар дьо Нор и от Гар дьо Лион.
Ето какво казва IMDB по въпроса: http://www.imdb.com/title/tt0970179/locations

# 535
  • пак на Рив Гош
.

Последна редакция: пт, 03 яну 2014, 22:31 от Роца

# 536
Честита 2014год.  - дано ни донесе хубави спомени от Париж  Simple Smile

Аз продължавам да съм все така объркана. Търсим апартамент от един сайт на първа страница ONLY-APARTMENTS.  Имали други такива сайтове? Също искам да попитам можели някой, който е нощувал в апартамент да препоръча такъв - подходящ за двама човека. Разглеждахме доста апартаменти, четохме мнения, но ако са от вас, като че ли ще ми е по-спокойно.
Отделно искам да попитам за цената на апартаментите. При посочване на нощувките се формира една цена, но има такъв надпис:  Charges:  Non inclus . Да разбирам ли, че има още някакви такси и ако е така – какви?
И да не забравя при такива резервации, оставя ли се депозит? Или цената която виждам при зададените нощувки е последна?

# 537
  • София
Ironic, ако разбирам правилно е в началото на rue St Denis, нали така - до Риволи?
Тази част е ОК, улицата е малко гадна по- на север, към Халите.
Точно така. Благодаря, Ивенце!
Аз още се колебая, тъй като за тази цена има и самостоятелни апартаменти.
На мен също ще ми се иска да прочета за препоръчани тук конкретни места за настаняване.

# 538
  • Под гъбата
Привет и от мен!
Като гледам интересът към Париж е доста голям Laughing
Мислим да направим еднодневна разходка до там. Какво  бихте препоръчали за такава бърза обиколка? Прегледах самолетните билети за АлИталия ,но за началото на май цената за 2+1 е 1700 Е. Прочетох и че 1 май е почивен ден за повечето забележителности, така че ще избирам 2 или 3 май. 

# 539
  • пак на Рив Гош
Не искам да ти спирам ентусиазма, но за един ден забележителностите сигурно ще можете да ги видите само отвън, така че няма значение дали работят или не  Peace. Като казваш "един ден" имаш предвид пристигате сутринта, разглеждате и вечерта се връщате ли? Или плануваш и преспиване?

Общи условия

Активация на акаунт