КЪРТИЦАТА по ТВ7 : ФИНАЛ

• 35 125
  • 806
  •   1
Отговори
# 435
Добре че Марина се отказа да скача и пропусна басейна. На мен само от това, че ги гледам, взе да не ми достига въздух.
 Басейнът сега и ковчезите, в които ги закопаваха под земята едва ги гледах. Confused

# 436
О,Марина като нищо щяха да я отвеят тия струйки.

# 437
  • До морето
Така както го карат с реклами през 10 минути и видеа по половин час и до 12 няма да свърши  ooooh!

# 438
Аз затова напоследък гледам в нета на следващия ден,спестявам си рекламите.

# 439
Че на всичкото отгоре и в размирни дни се случва финала и има нужда от извънредни новини на всеки час. Отиде до 2-3 сутринта...  Whistling

# 440
Еми те си изкарват парите точно от тези реклами не от смс-и както някои хора си мислят. Нормално е да пускат като невидели в последният епизод.  Laughing

# 441
Оляха се с рекламите и извънредните еднакви новини.

# 442
хайде успех на Любо

# 443
Ох дано Тошко Цитатът/Тъпото си тръгне сега на тоя тест.
Остане ли....ще съм на 89 процента сигурна, че той е Къртицата... Whistling

# 444
Любака шампион как!!  Peace Всякакъв друг изход ще е скандален!  Joy

# 445
Ох дано Тошко Цитатът/Тъпото си тръгне сега на тоя тест.

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА,С ГЛАС СЕ СМЕЯ НА ПРЯКОРА!

Моята интуиция подсказва,че ше е Тошко...

# 446
Оляха се с рекламите и извънредните еднакви новини.
От рекламите получават парички, а извънредните новини са, защото хората нападнаха с право ТВ7 заради глупостта им да кажат, че протестът бил малък. newsm78

# 447
Хахаххаха,Любо е противно секси

smile3521 smile3521 smile3521 Тихо,тихо,че...... newsm47    love001

Вие сериозно ли?  #Crazy Да не се обидите де,всеки си има вкус  Peace
По-сериозна не бих и могла да бъда newsm53 По принцип водолейската природа ми е секси Peace и нищо че съм 6 години по-голяма от него и поне 5 пъти по-хубава от него smile3521,пак си го харесвам Hug Hug Hug Пък като си яде нека си се маца колкото иска,само да не е омацан интелектуално,взимам го веднага   love001

# 448
Хахаххаха,Любо е противно секси

smile3521[smilie=smile352[smilie=smileТихо,тихо,че...... newsm47    :love00
Вие сериозно ли? #Crazy Да не се обидите де,всеки си има вкус  Peace ....на мен Любо ми е яко противен.....и най-вече как се храни,винаги има остатъци по устата  Sick  и въобще гнусна гледка ми е тогава  hahaha но аз съм си гнуслива по принцип за такива неща,тъй че не съм критерии.
Това за Гибона и за скандала между Тошко и Любо в събота ли са го давали?
Яко противен и мазен плазмодий е къртицата Любо.   
Дано не вземе къртичите пари.

# 449
Всъщност и самата къртица трябва да си води дневник, защото едва ли помни колко копия са и забили на четвъртите номинации например.  Rolling Eyes Но сега няма значение, защото къртицата е имунизирана.  Rolling Eyes

Хайде Тошко да си ходи.

Общи условия

Активация на акаунт