КЪРТИЦАТА по ТВ7 : ФИНАЛ

• 34 818
  • 806
  •   1
Отговори
# 720
Добре, а кога ще се пусне видеото как Киро е съботирал мисиите? Толкова го обещаваха, днес дори се излъгах да гледам Жана (а тя ми тоооолкова досадна ooooh!, добре че бяха Любо и Киро)...

Съмнявам се, че има нещо друго, освен това, че го "болеше" кръст.
Днес каза, че наистина е имал проблем с кръста и се е лекувал. Дори с редактор през това време се е видял само веднъж. Simple Smile Мен много ме съмнява да покажат саботажите... Искаше ми се да видя и най-добрите моменти на Любо и Киро, защото не ги даваха, както на останалите участници.... Crossing Arms

# 721
  • по света... (иначе от Пловдив)
Гледах "Къртицата на светло" и видях как Моро пуши в дискотеката на Коцето!

# 722
Днес каза, че наистина е имал проблем с кръста и се е лекувал. Дори с редактор през това време се е видял само веднъж. Simple Smile Мен много ме съмнява да покажат саботажите... Искаше ми се да видя и най-добрите моменти на Любо и Киро, защото не ги даваха, както на останалите участници.... Crossing Arms
На Любо ги пускаха. Още преди да прекратят гласуването, но на Киро не помня. Обаче точно този клип  (част осем) в сайта им, не тръгва.

Последна редакция: вт, 18 юни 2013, 14:33 от la-la-la

# 723
никой ли няма да разкаже какво са си говорили днес в Къртицата на светло Sad

# 724
Какво друго очакваш от тия идиоти!

# 725
  • sofia
Киро и болежките си не е симулирал...Егати и къртицата...
Предлагам във сезон 2, да няма участници на хонорар. Или поне къртицата да не е на такъв! Така ще има по-голям стимул, да прави НЕЩО.

# 726

Те не го ли разрешиха пушенето вече. Поне аз където отида (особено вечер) се пуши навсякъде. Даже сервитьорките като питам, казват, че се пуши в заведението Grinning
Иначе ми стана много смешно днес в "Къртицата на светло" една жена се обади и каза, че не могла да спи, че Киро не е взел парите и Любо да му даде половината Grinning Хахаха Grinning 

# 727
Киро разказваше как обсъждали мисиите с редактора в стаичката, където всички посещавали и имали всеки път по една минута за разяснения. Пускаха и кадри от снощното парти, което се състоя след шоуто. Останах с впечатление, че е било в дискотеката на Константин. Любо каза, че нещата с Рут се получили така накрая поради афектираността и на двамата. Сега си говорят Wink Остава да гадаем дали  ще се развият нещата м/у двамата, понеже и той не можа да даде еднозначен отговор все пак  Simple Smile

Кой ще ми каже сега коя беше песента, която изпя Рут накрая на шоуто??? Много ми хареса  Heart Eyes По едно време и Килата се включи

# 728
никой ли няма да разкаже какво са си говорили днес в Къртицата на светло Sad
Аз го гледах, ама май нямаше много интересни неща. Ще се пробвам да разкажа малко.
Днес вече стигнаха до извода, че къртицата е точно на стената зад Жана (на нея ѝ го казаха в слушалката, но и Любо го беше забелязал).
Срещите на Киро, с продукцията, били много кратки. За 1-2 минути му казвали каква мисия ще имат, за да помисли как може да я провали. Пускаха клипче от купона им.  Иван и Андрей пееха на сцената, в дискотека Grinning. Пускаха зрители - всички ги поздравяваха и двамата. Един от зрителите се оказа, че е съотборник на Любо. Любо го позна по гласа, преди да си каже името. Били станали шампиони в аматьорската лига. След една от рекламите, Киро говореше по телефона си, в ефир. Обаждаше му се Захари Бахаров, да го поздрави. Снощи всички викали на Киро - аз знаех, че си ти.
Това се сещам. Това било последното предаване. Явно другите няма да гостуват.

Кой ще ми каже сега коя беше песента, която изпя Рут накрая на шоуто??? Много ми хареса  Heart Eyes По едно време и Килата се включи
Видях във фейса, че била тази http://www.youtube.com/watch?v=YBLtDjXvXTg. Аз не помня вече.

Последна редакция: вт, 18 юни 2013, 15:18 от la-la-la

# 729
благодаря la-la-la и _InkA_    bouquet

# 730
Интервюта с Любо тук и тук
Има и с по-рано излезлите.
Деян Донков
Рут
Велислава

Последна редакция: вт, 18 юни 2013, 17:09 от la-la-la

# 731
сега гледам Къртицата на светло от вчера. Астроложката са я излъгали че Тодор е Везна , нищо че оня ден имаше рожден ден. Рут там слуша и вика, че била научила зодиите на всички участници и хич не и направи впечатление, че астроложката каза, че Тодор е везна.
Чудя се на акъла си как може да седя и да слушам тия откачалници отнесени от вихъра

# 732
Любо с тези пари по-добре да избяга в чужбина и да ги инвестира там. Колкото и да е умен, тук ще му е трудно да просперира. Няма бъдеще тази държава.

# 733
Нали  казаха, че ще разкрият подробности за 2ри сезон? Какво казаха?  Tired

# 734

В Къртицата жокерите не бяха такива, че да се плеснеш по челото и да кажеш "Верно бе!"

е как, не се ли сети, че джаги и джаро са едно  Shocked и да се сетиш, че кърта играе в Под прикртитие .. и вкараната количка започва с К, което да те наведе, че не Диян Донков, също играещ в под прикритие , а Киро е кърта  Joy Joy
ХАХА, ами верно бе- Къртицата също започва с К, ето колко сме глупави, как не се сетихме!!! #2gunfire А сега предлагам от предаването да раздадат на всички участници дипломи за детективи, защото беше толкова трудно да я разкрият тази къртица,пълен смях!!

Общи условия

Активация на акаунт