КЪРТИЦАТА по ТВ7 : ФИНАЛ

• 34 810
  • 806
  •   1
Отговори
# 765
  • КиТ
На лайфа, Плами, като започна да обяснява жокерите. Peace

Явно не съм чула това  ooooh! Joy Joy Joy

# 766
  • при Дядо Коледа
Малко ми домъчнява за предаването,но с този финал ме измъчиха,толкова го разтегнаха.Не ми се иска да бъда критична-много ми хареса замисъла на предаването,дано има и втори сезон,но финала не,че ме разочарова,просто не успя да ме изненада.Искаше ми се накрая да кажа "Уау,този/тази го бях изключила напълно от подозрение".Дори до последно отказвах да повярвам,че са възложили на Киро ролята и повечето го бяха разкрили,все се надявах,че друг ще е.Нищо против Киро нямам.Все пак радвам се,че Любо спечели,дано вложи парите в нещо наистина възвръщаемо,пожелавам му да ги удвои, утрои Simple Smile А за жокерите аз си предполагах,че така ще стане-ще бъдат изсмукани от пръстите и с нищо не свързващи се.Хайде за фитнес уредите ок,но за държавния вестник дори не чух или не разбрах обяснението,а другите няма какво да ги коментирам-потресаващи бяха  Laughing

# 767
От всичко в това предаване най-много ме дразнеха тия мангали!

Да бе, дори видната кокалянка Катето Евро не спомена нищо.  smile3532
А и не знам в Кокаляне да имат такъв специфичен диалект, предвид че имам познати, които живеят там   #Shocked

# 768
За ДВ обяснението беше, че видиш ли той бил орган на МС (което НЕ е вярно даже, издава се от НС) и понеже Владо Пенев по това време бил министър, а е колега на Киро от сериала ПП, ей ти на жокер. Абсурден и дори по същността си некоректен.

Пародията на децата е много готина, смяла съм се с глас на някои моменти, много точно са напипали точно това, което заслужава да бъде пародирано и им се е получило. Пък и добре са се позабавлявали. Joy

# 769

Явно не съм чула това  ooooh! Joy Joy Joy
Това и аз съм го изпуснала! ooooh!

Но дори да е така - я ми обяснете какво значи и кой е Ванчо!? Embarassed newsm78

# 770
  • София
Бил е подвеждащ жокер, който не е свързан с Къртицата.  Rolling Eyes Аз като гледах и Иван и Андрей не знаеха, че ще е такова обяснението.

# 771
Аха! Grinning

Не мога да ги разбера защо й се смяха на Вили - нейната логика си беше в унисон с тяхната! Joy

# 772

Явно не съм чула това  ooooh! Joy Joy Joy
Това и аз съм го изпуснала! ooooh!

Но дори да е така - я ми обяснете какво значи и кой е Ванчо!? Embarassed newsm78

аз съм сигурна че в анаграмата е било закодирано името на Тони. Но след като беше познато веднага се е наложило да измислят глупостта с Ванчо. А къртицата според мен първоначално е бил Тони ама са се уплашили че ще го разпознаят и са го сменили, като са му платили да не казва за гафа.
Лично аз не виждам НИКАКЪВ смисъл от объркващи и насочващи жокери защото хората най малкото няма как да преценят кой жокер какъв е. Ако някой е гледал други Къртици има ли впечатления от жокерите които се ползват в тях дали са по-смислени или също толкова неизползваеми като нашенските. Цялото предаване беше гавра и с участниците и със зрителите. Това е основният извод. А за ялите червеи и пили кръв и тръгнали си с празни ръце - това са публично подиграни хора. Не че някой насила ги е карал да го правят де.

# 773
  • София
Аз пък да попитам дали някой е наясно кога ще се теглят тези прословути трима зрители...нали уж в сряда беше?!

# 774
Аз пък да попитам дали някой е наясно кога ще се теглят тези прословути трима зрители...нали уж в сряда беше?!
Изтеглиха ги вчера сутринта. И им звъннаха да им кажат.

# 775
  • КиТ
Да вчера четох в сайта им,ето : http://karticata.tv7.bg/Zriteli-shte-se-boryat-za-parite-na-KARTITsATA/9772246

А мога ли да запитам какъв е тоя кокалянски диалект newsm78,за пръв път чувам за него честно Shocked

# 776
Да вчера четох в сайта им,ето : http://karticata.tv7.bg/Zriteli-shte-se-boryat-za-parite-na-KARTITsATA/9772246

А мога ли да запитам какъв е тоя кокалянски диалект newsm78,за пръв път чувам за него честно Shocked

Според мен това си беше чист майтап, най - вероятно не означава абсолютно нищо.

# 777
  • До морето
Ей, много ме е яд за тези жокери, още ги мисля. Като се сетя само три месеца каквоо напъване беше, то това беше най- интересно от цялото предаване. Букви ли не броихме, снимките им ли не гледахме, кой в профил, кой в анфас, па кой застанал, па как погледнал и накрая к'во - Джаги- Джаро - Кирил Ефремов  ooooh!; ДВ- Владо Пенев - Кирил Ефремов   ooooh! ooooh!; Дето се казва то не било компютри, ами компоти  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 778
# 779
Ей, много ме е яд за тези жокери, още ги мисля. Като се сетя само три месеца каквоо напъване беше, то това беше най- интересно от цялото предаване. Букви ли не броихме, снимките им ли не гледахме, кой в профил, кой в анфас, па кой застанал, па как погледнал и накрая к'во - Джаги- Джаро - Кирил Ефремов  ooooh!; ДВ- Владо Пенев - Кирил Ефремов   ooooh! ooooh!; Дето се казва то не било компютри, ами компоти  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
И фитнес уреди , които водеха сигурно към половината вътре.

Общи условия

Активация на акаунт