КЪРТИЦАТА по ТВ7 : ФИНАЛ

• 34 830
  • 806
  •   1
Отговори
# 75
Още от началото си мисля, че е Кирил. Но не съм следила внимателно предаването, така че...Чакам с нетърпение лайфа

# 76
Според мен къртицата е Любо. Има  всички качества да се прави с това. Още повече ми стана подозрителен с тоя апел зрителите да гласуват за Киро.

# 77
И според мен Къртицата е Любо и нарочно ни насочва вниманието върху Киро. А пък него (Киро) вече не го подозирам.. прекалено много насочиха вниманието към него и няма никой да се изненада ако той е къртицата, така че според мен не е.
Искам Марина да спечели. Heart Eyes

# 78
И според мен Къртицата е Любо и нарочно ни насочва вниманието върху Киро. А пък него (Киро) вече не го подозирам.. прекалено много насочиха вниманието към него и няма никой да се изненада ако той е къртицата, така че според мен не е.
Искам Марина да спечели. Heart Eyes

Ами напълно възможно е такова нещо да се случи, но аз съм 100% убедена, че Любо е светсен и е пич и не би убеждавал зрителите да гласуват за някой, само за да се измъкне и да отклони вниманието.. не е такъв демон какъвто се опитаха да го изкарат останалите участници.. И това, което е направил, няма нищо общо с алчността, а по-скоро с желанието за победа - нещо което е присъщо за спортистите.. да не забравяме, че според мен вина за това, че си е скъсал дневника има главно Рут, защото го е подкукоросала, а докато хората се харесват си се водят по акъла.. за анкетите, той е абсолютно прав, и единственият аргумент на другите участници е защо се е заключил в тоалетната с тях, а той много ясно обясни, че е защото не е искал от продукцията да знаят, че той знае отговорите на тези въпроси..
Та за всичко което го обвиняват досега, според мен е чист, а той преди да се случат тези неща по всякакъв начин е доказвал, че е достоен играч и човек и много коректен.. не би направил подобно нещо и не би се обръщал към зрителите ако беше къртицата, според мен.. щеше да използва други методи за да ни отклони вниманието..

# 79
Съмняваме да е Любо по скоро за него друг е кърта а и използва  Киро за заблуда

Айде остава още 1 час и започва

Аз успях да си свърша работата и да се настаня спокойно за финала .  Grinning

# 80
Добре, че и аз си свърших работата и ще мога спокойно да гледам финала 6 часа (че и повече може да го разтегнат).  Laughing
И аз не изключвам никого, така че подозирам всеки. Не ми се вярва да е Икебаната, но.. може и да не се окажа права. Остана малко.

# 81
Моята класация за къртицата е такава

1 Икебаната
2Тошко
3 Любо
4 Марина
5 Гибона

3и 4 наистина може да се предателите защото и двамаат са хитри и пресметливи и идеално си изиграха  картите . Гибона хич не ми се връзва в ролята на къртицата .

# 82
Ако Къртицата е този, за когото си мисля, се надявам да не бъде разкрит и да си вземе парите. В анкетата тук дадох един глас за него. Отново пиша, че според мен Марина и Любо са най-добрите играчи и заслужават да си тръгнат с награда.

# 83
Гласувах за Икебаната. Ще е голям купон ако той се окаже Къртицата.
Не знам кой искам да спечели(може би Марина), но определено знам кой не трябва да е победител и това е селския бек Тодор!  Sick

# 84
  • София
От 17:30 ли почваха днес?

# 85
От 17:30 ли почваха днес?
Да.  Peace

Ще се радвам Марина и Любо да спечелят, защото според мен най-много заслужават наградата.  Peace Така че дано някой от тях да се окаже Къртицата и зрителите не го разкрият, за да може да си вземе парите, а другия да спечели парите на групата.

# 86
Любо да спечели или Деян Неделчев  Peace
Къртицата за мен си е Тошко Peace

Тия сега като започнат до кога ще го откарат това предаване  newsm78 ooooh!
Този лайф да не е до 12:00 , защото така ще ни отекчат, че не е истина

# 87
От 18:30 до 19:30 ще дават Новините. 1 час почивка.

# 88
Успех на всички най-вече на Любо.

# 89
  • София
Любо да спечели или Деян Неделчев  Peace
Къртицата за мен си е Тошко Peace

Тия сега като започнат до кога ще го откарат това предаване  newsm78 ooooh!
Този лайф да не е до 12:00 , защото така ще ни отекчат, че не е истина

Да до 12 ще е най-вероятно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт