КЪРТИЦАТА по ТВ7 : ФИНАЛ

• 35 132
  • 806
  •   1
Отговори
# 390
Може, явно ми се е причуло, че е скачал, щяло ми се е. Все пак, от двамата Андрей е по-смел сякаш.Simple Smile

# 391
Леле,колко ли боли тва във водата...Аз като се сетя,че от една вълна като ме плисне и ме боли,пък това...

ОХ,НА ТОШКО МЪДРОСТИТЕ НЯМАТ КРАЙ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

# 392
Единственото, което ме успокоява е, че този дори и да продължи, никой няма да гласува за него, абсолютен позьор...

# 393
Ей, много хора го обичат и уважават  Mr. Green

# 394
Тошето е рядко срещана куха лейка Simple Smile

# 395
Ейййййй тежка е царската корона, ей! Да ходим да му помогнем да я носи освен!
Хахаха да.
Всяка негова дума е мъдрост Grinning Този сигурно единствената книга, която е прочел през живота си е някоя с мъдрости Grinning

# 396
За приятелите си ще умре бе,бате!!! Човек или го прави,или не!!

# 397
Мисля сега да изберем Тошо номер едно за премиер- той много обича хората и живее за тях! smile3532 smile3508

# 398
 Иван към Тодор-всяка твоя дума е мъдрост!! Simple Smile

# 399
Егати дървения философ. Не млъкна и не спря да се изтъква. Ей не ме дразнеше 3 месеца сега направо се разцепи да ме дразни  Sick

# 400
Николета и тошко май се познават,прави ми впечатление как все се прегръщат,тя все вика подкрепяйки го...
Между другото какъв скандал е имало между Любо и Тошко? Ще го дават ли тази вечер?

# 401
Повярвал си е много тоя Тошко. Малко по-скромен ако беше, нямаше да дразни толкова. От тук нататък много ще го гледаме по разни предавания, имам такова усещане.

# 402
е този Тодор големи сентенции за живота главата ме заболя чак smile3511 smile3511

# 403
  • София
Тошето е рядко срещана куха лейка Simple Smile
hahaha hahaha hahaha
Яко куха!

# 404
Николета и тошко май се познават,прави ми впечатление как все се прегръщат,тя все вика подкрепяйки го...

Той е бил на сватбата ѝ с Валерко. Някой беше пуснал снимка в предишна тема.

Общи условия

Активация на акаунт