КЪРТИЦАТА по ТВ7 : ФИНАЛ

• 35 143
  • 806
  •   1
Отговори
# 405
Ейййййй тежка е царската корона, ей! Да ходим да му помогнем да я носи освен!
Хахаха да.
Всяка негова дума е мъдрост Grinning Този сигурно единствената книга, която е прочел през живота си е някоя с мъдрости Grinning
Ахахахахахахахахаха....абе чел е той...най-много етикетите на шампоаните докато е в тоалетната  Joy

# 406
http://www.kliuki.net/div-skandal-v-karticata-lyubo-kam-todor-oh … v-i-mishok-video/

ето за скандала между любо и тошо

а с николета се познават да, то това стана ясно още, когато тя беше вътре

а кога ще разкрият Къртицата разбра ли се? сега като свърши мисията ли???

# 407
Любо бил противен??!!! Thinking Може би Mr. Green Противно як  Mr. Green

Еййй,Gold_и  Hug Hug Hug  

# 408
Повярвал си е много тоя Тошко. Малко по-скромен ако беше, нямаше да дразни толкова. От тук нататък много ще го гледаме по разни предавания, имам такова усещане.
Само да не го направят и него водещ  Joy Joy Joy

# 409
Николета и тошко май се познават,прави ми впечатление как все се прегръщат,тя все вика подкрепяйки го...
Между другото какъв скандал е имало между Любо и Тошко? Ще го дават ли тази вечер?
Вече го даваха! И да познавали се от преди!

# 410
Николета и тошко май се познават,прави ми впечатление как все се прегръщат,тя все вика подкрепяйки го...

Той е бил на сватбата ѝ с Валерко. Някой беше пуснал снимка в предишна тема.

Никой не е случаен в това предаване...Само на Велислава и Марина не им намериха връзки с "известни и богати, продуценти и звезди"...засега.

# 411
 Нещо много съм пропуснала .... Между другото Гибона къде е ?  Shocked

# 412
Хахаххаха,Любо е противно секси

Оказа се,че бая хора се познават от 'случайната' гражданска квота - Мариана и Килата,Тошко и Николета,Николета и Мариана

# 413
Нещо много съм пропуснала .... Между другото Гибона къде е ?  Shocked
Гиби отпадна на първия елиминационен тест Sad

# 414
Тоше,му дайте малко власт и гледайте сейр,уникално смотан тип и така си вярва милият ,аз не бих си  хабила времето да говоря дори с него,няма да го издържа в обкръжението си за повече от 5 минути ,как може да има такива хора,че има и луди,които им подхранват самочувствието.

# 415
Обаче Камен Алипиев е прав...Любо е доста хитър и тези ''кукички''...малко ги провокира като че ли.
Но пак е най-добрияяяяя!

# 416
да си повторя въпроса - кога ще разкрият къртицата, сега след мисията ли?

# 417
След мисията излиза един от 4мата (май Тодор,по интуицията ми ако съдим) и тогава ще кажат.

# 418
След мисията излиза един от 4мата (май Тодор,по интуицията ми ако съдим) и тогава ще кажат.
Разчитам на нея  Grinning Grinning

# 419
Гледах един италиански финал. Останаха трима, скрити зад 3 врати в студиото. тези врати святкаха известно време и накрая остана да свети само вратата на къртицата. Оказа се жена. Другите двама участници, ако не се лъжа, бяха мъже. Не знам дали и тук така ще го направят, но ако се придържат към италианската версия, може би.

http://www.youtube.com/watch?v=01zQJRABzq8

Общи условия

Активация на акаунт