КЪРТИЦАТА по ТВ7 : ФИНАЛ

• 34 792
  • 806
  •   1
Отговори
# 735
Ама кво е гадно ся без предаване.  Laughing

# 736
Оставам с лош привкус след края на предаването.
Имам чувството,че ни мислят за балъци.Толкова много
гафове още от началото,уж в клетките за първи път трябваше
да разберат,сега изведнъж предварително се разбирали за
ролята на кърт.С това смешно черно бяло записче,не съм фен на конспирациите,но
е много явно,може да е снимано скоро и е такова да прикрият тена .Обяснението на жокерите
разби тъпомера,а иначе голям смях бяха Велиславените кокоши теории.
Уж редактора сън не спял ,да монтира разяснително филмче.
Въобще в крачка се променяха правилата.Много и от гостите
в студията надушваха,че няма кърт или се сменя според нуждите на
продукцията.Съмнителна е и голямата радост на Кирил,че не взима парите според мен
е знаел,че няма да спечели.Дано не съм права,но ми е Съмнително,че парите
ще спечели обикновен зрител.Като се има впредвид,че и квотата не бяха съвсем случайни.
Да не говорим за глупостите около тревата не се било различавало на камера какво се пуши.
То сигурно е миришело на километър извън базата.Жалко харесвам И и А,но ми се струват много овълчени
за пари,малко минават през трупове ,за да се докажат.

# 737
Ама кво е гадно ся без предаване.  Laughing

Не чак толкова. Доста трудно ни беше да следим едновременно Черешката на тортата  Crazy Joy

# 738
тъпото е че свърши
доволна съм от финала

# 739
на мен ми остава едно празно чувство....свикнах някак си с участниците и сега искам по-скоро втори сезон  Laughing

# 740
  И аз съм разочарована от финала. Изключително лош избор на къртица, то толкова очевадно беше, че чак на повечето от нас ни се струваше нереално, да е толкова малоумно. Киро предполагам е чудесен актьор, но тази роля хич не можа да си я изиграе...Само Тошко милия май игра с Марина, иначе бил номер едно, ама отзад напред...Голяма излагация. Поне се радвам, че Любо спечели, да си харчи парите със здраве, той поне се постара. Надявам се във втория сезон да изберат за къртица някои обикновен нахъсан неизвестен човек и да ни покаже що е къртица. Добре, че имаха Радина, Рут и ромите да им правят сеир, че щеше да е пълна трагедия...

# 741
   Аз да си кажа за мен - равносметката от това шоу - страшно ми хареса почти всичко...не ми харесаха интригите, чалга сватбата, сеирите... Най-интересно ми беше да се търси кой е Къртицата и кой е най-достоен от групата...Но и това не ме изненада, който е следял моите мнения от първите теми горе-долу е разбрал, че съм една от първите обвинили Кирил Ефремов за Къртица! Бях сигурна, че само фитнес уредите са важни от първите джокери, заради връзката му - фитнес -инструкторката...Simple Smile И така казаха, че е било наистина  Simple Smile  Ама след като сама се убедих след втората седмица и се опитвах да навържа всичко покрай  Киро - даже и това за дивана измъдрих, което се оказа пълна глупост... Sad След това успях и да вържа още много от джокерите с него, ама се оказаха пълна боза... Ама все бях убедена,че е Киро  Wink То просто му личеше, колкото и да е добър актьор  Simple Smile В крайна сметка в поне няколко мисии той беше виновен за провала на групата. Още на първата все се спъваше и падаше   Grinning  Мисията на гредата - Киро каза на Мариана  - Слизай, никой няма да ти се сърди...после с предизвикателството "Полумесец", пак  Киро обърка нещата..абе всичко водеше към него Simple Smile
 Но сега след края на шоуто съм много огорчена от продуцентите...Аз лично си признавам, че дадох sms, че Киро е Къртицата с пълното убеждение, че един от зрителите ще вземе парите. Но то не се оказа така - това е една лъжа! Оказва се, след като съм пратила sms съобщават, че ще се изберат трима, после тест и един печели... Те са ме подвели, защо съм пратила sms - нали твърдяха един печели, а после друго? Аз ако знаех, че е така, нямаше да пратя sms! Това е пълна манипулация и подвеждане на зрителите! Всеки си има своите причини примерно да не се яви на тест и твърдя, че съм подведена като гражданка. Това трябваше да се съобщи в началото, когато се гласува.
 Аз лично съм следила шоуто и знам много от отговорите навярно - предполагам , че ще са свързани не само със самата Къртица, а изобщо с реалити - шоуто Simple Smile Примерно явя ли се тест, мога да бъда и много добра, но мога и да се спека от всичките камери и да се проваля...
А тогава продукцията защо ме е подвела , че с sms печели само един ?! Пак ви казвам, ако знаех правилата, а то не бяха обявени всегласно, само се намекваше... Ако се лъжа кажете ми, може да е моя грешката, но според мен до последно се пазеше в тайна... Сигурно трябва да изгледам live-fa отново   Wink Но мога със сигурност да кажа, че когато съм пуснала своя един глас, че Кирил Ефремов е Къртицата, не бяха обявили, че ще има тест, казаха един зрител ще спечели сумата на Къртицата...Права ли съм...? Даже си мисля, че може би тази сума най-добре да се даде за болни дечица! Който и да ги спечели - да ги даде за благотворителност, така си мисля, че е най-разумно...

# 742
Пичовете от "Продукцията", както вече се разбра, още от самото начало са почнали с лъжи и манипулации -  всички мислехме, че именно при отваряне на пликовете един от заселниците разбира, че е избран за Къртицата, като според договора е задължен да приеме тази роля и да играе  - това Опосумите няколко пъти ясно го казаха по време на живите предавания. Така се получава, че цялата интрига, свързана с реакциите  при отваряне на пликовете, е пълен фарс и заблуда.
Да, мотото на формата е "Нищо не е такова, каквото излежда", но по тази логика и това клипче, с което уж се доказва, че именно Кирче е бил избран за Къртицата, може да не е това, за което го представят, нали така? Как Никиту ще докаже, че това клипче е правено преди започване на шоуто, а не няколко дни преди Финала? Как да сме сигурни, че с никой друг от заселниците не е имало подобни тайни споразумения и съответно клипчета, които впоследствие са били унищожени? Това са въпроси, на които, разбира се, няма да получим отговори...

Последна редакция: ср, 19 юни 2013, 04:33 от Шепoт

# 743
Шепоте, и двамата сме от началото вързани с тая приказка  Simple Smile
Все размишляваме, остроумничем...ама Пичовете от "Продукцията" ни следят и правят наобратно:)

# 744
 ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА ШОУТО, имаше Къртица  в bgmamma  Simple SmileДобре, аз вече си признавам аз съм КЪРТИЦАТА в форума на бгмамма , никой не ме ли разкри? Аз бях най-близко винаги...Оставих ви да се мъчите по разни измислени символи,други направо ви казвах...Обещаха ми много , ако не ме разкриете... Да пиша много в началото , после малко да спра... Получих смс да се разкрия:) Ще си взема хонорара!!! Ха, никой, май никой не ми разкри! Гледайте утре предаването!

# 745
Ами тогава честито, Иленката!   bouquet

Да се надяваме, че и ти ще инвестираш парите в някакво сериозно начинание, а не да ги похарчиш за парцалки, козметика или мащабни покупки в мола.   Joy

Последна редакция: ср, 19 юни 2013, 04:36 от Шепoт

# 746
Ще купя цветарски магазин:)

# 747
Ами май голямата задача ми беше да отклоня Шепота, все до
 Къртицата се доближаваше, не фомурмската, де!

Последна редакция: ср, 19 юни 2013, 06:51 от ilenkata

# 748
Kоя е къртицата?

# 749
Да не се окажем колеги с теб, понеже и мен ме обвиняваха, че съм човек на "Продукцията" и съм внедрен във форума, за да заблуждавам сладките мамчета.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт