Раждане секцио в Торакс - Пловдив

• 27 166
  • 77
  •   1
Отговори
# 45
 В 25 седмица съм, а ти Фифорана? Simple Smile  Даа - и аз чакам да се завърне - аз съм на 4 или 5 на преглед, от Торакс ми казаха да се обадя на 31.08 , за да си запиша час понеже не бил готов графикът, а аз искам да съчетая така да присъства и моят мъж.  Grinning

# 46
И аз чаках доктора Кунчев и днес се обадих в 8.00 да си запазя час за 2-ри! Успях!:) Това ще ми е първи преглед при него, защото си преместих ЖК от този месец и мисля да правя и ФМ. Ще пиша впечатления от доктора, болницата следобеда на 2-ри!

# 47
charming6 аз съм в 37 г.с. вече ми е притеснено, защото раждането наближава.

# 48
Момичета, някоя от вас да има информация колко е нормалното раждане в Торакс? Аз попитах само за секциото и ми отговориха 950 лева, но за нормалното не попитах.

# 49
Много се извинявам, но точно написах поста и си видях мейла. Отговорили са ми и сега ще ви постна отговора.

„Здравейте! Цената на нормално раждане е 700 лв, а на раждане чрез Цезарово сечение - 950 лв. Тази цена е пакетна и в нея влиза всичко - раждане, анестезия, престой, храна и всичко необходимо за майката и бебето по време на престоя в болницата. Също така в тази цена влизат и два прегледа след раждането - един за майката и един за бебето. Ако имате още въпроси, сме на разположение. Хубав ден„

Дано е полезно и за други! Втори път си задавам въпросите и получавам отговор на следващия ден! Очарована съм!  Party

# 50
А и за лекаря, който ще те изражда не дължиш никакви допълнителни пари. В смисъл лекарят който ти води ЖК е длъжен да дойде да те изроди било то и през ноща, защото си негова пациентка, на мен така ми обясниха още в началото.

# 51
Аз много съжалявам, че не съм ходила там на ЖК, но е късно вече. Дано и от раждането остана толкова доволна. Много ми е притеснено вече, досега исках да родя преди определената дата, а сега не, защото искам всичко да мине по план не да ходим по спешност. Притеснявам се ако бебчо тръгне по-рано, дали навреме ще разпозная контракциите. Дано стиска още малко, че датата за секцио ми е много близо до термин, защото на доктора така му е удобно. И с тази отпуска досега.

# 52
И аз от това се притеснявам дали ще разпозная правилните контракции. Те сега ми се появяват едни встъпителни или подготвителни, както там ги водят. Не е нещо непоносимо де. Иначе на доктора още малко му остава от отпуската и от понеделник е на линия.  Simple Smile

# 53
А, ако не си на Жк при доктор от Торакс за избора какво се заплаща?

# 54
Аз съм секцио и ще плащам 950 лв, моето АГ също ще участва. Тя е от Асеновград, ходи в Торакс само за операции.

Аз знам какви са истинските контракции, предното раждане така ми започна, но тогава раждах нормално. А сега пия и магнерот, който да ги подтиска и неезнам дали ще ги усетя навреме. Въпреки, че докторите казват, че ще ги позная.

# 55
Мнооого съм доволна момичета! Simple Smile Потвърдиха ми - ще имаме момиченце! Прекрасно! Много съм доволна от д-р Кунчев Х.  Разясни ми всичко, видяхме всички органи!

# 56
Мишеловска:) браво  Hug

# 57
Ехоо някои от майките тук вече са родили,няма ли да споделят какво се случи, как са нещата? Аз бях преди два дена на ЖК при Кунчев Х. Много съм доволна, много е внимателен и обяснителен човека. Да ви кажа видях доста циганки да приемат за прегледи и манипулации - поне 5 докато чаках. Май и там се набутаха тия, защото работят по здравна каса Торакса!

# 58
 Браво, Мишеловска! Честито момиченце, и ние ще си имаме малка дама.  Simple Smile При мен д-р Хр.Кунчев още в 13 г.с. на 2Д ми каза пола, аз също съм много доволна от него. Миналата седмица на преглед ми каза, че нося много ниско бебка, също и това, че матката ми е подготвена вече за нормално раждане и аз съм много радостна, понеже така искам да раждам, а и беба е с главата надолу от почти месец вече, била заела правилна позиция и всичко друго ми е наред, само колкото и да се върти накрая дано пак е в такова положение. Но като дойде време ще се прецени - може да се наложи и секцио. И аз очаквам някои Мами, които са родили вече в Торакс да споделят как е минало всичко.

# 59
Здравейте! Аз родих в Торакс на 04.09.2013 - Николай 3660 и 51 см с планово секцио при д-р Христо Кунчев. Операцията мина добре, с пълна упойка бях. Приеха ме предния ден и ми правиха изследвания. Болка има, но само първия ден, но те ти слагат доста обезболяващи и си постоянно под наблюдение. Вторият ден също много боли, защото трябва да се раздвижваш. Аз имах чувството, че никога няма да проходя. На третият ден вече вървях нормално, болеше само когато се застоя повече и при ставане и лягане, трудно се и обръщах. Вече не се и сещам за операцията. Бебето беше при мен през целия ден, само вечер им го оставях, за да се наспивам. Още вторият ден му дадох да суче. Отношението на персонала беше отлично, много любезни. Хубавото е, че няма много бебета и ти обръщат доста внимание. Ние бяхме 3 бебета само, последният ден бяхме само ние / другите ги бяха изписали /.

Общи условия

Активация на акаунт