КГБ = Клуб на Готините Баби - 136.

• 47 773
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
  • София

Момичета, хубав неделен ден и очаквайте включване от Бай Кръстьо.

Чакаме включване, когато можете.

# 151
Добро утро момичета! Hug
Влизам да ви пожелая хубава почивка на Витоша и чакаме репортажи  newsm10 wavey smile3509
Аз отивам на плаж-първа морскаааааааа  sport027  sport027Със зелено парео съм хаха Laughing
На всички прекрасен неделен ден!
bouquet

# 152
 ДОБЪР ДЕН БАБЕТКИ МИЛИ! Hug Hug Hug

ВЛИЗАМ СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ ДА ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА НА НАШИЯ ДВОЕН ПРАЗНИК!

БЛАГОДАРЯ ВИ --ЩПУНЦ ,ИВИ ,ЖАБЧЕ ,РИМАР,ФУРИ АИША, ЯЖКА ,ТАНИ-ТА ,ДЖИЛИ,И ВСИЧКИ ,КОИТО
НИ ПОЗДРАВИХА !!ако съм пропуснала някой моля да ме извини!!

ПРАЗНИКА МИНА КАКТО ВИНАГИ НА НИВО! МНОГО ВЕСЕЛО С МУЗИКА И ТАНЦИ!
ДО СЕГА КОМПА МИ БЕШЕ ЗАЕТ ОТ ДЪЩЕРЯ МИ КОЯТО ДОРИ И ОТГОВАРЯ НА ПРИЯТЕЛИТЕ МИ
ВЪВ ФЕЙСА, НО СЕГА ОТИДОХА С ЛОДКАТА НА ПЛАЖА И АЗ ХОП ТУК.

НА ВИТОША КУПОНА ДА Е НА ФУЛ И ОЧАКВАМЕ РЕПОРТАЖИТЕ.

СЛ ОБЯД ЧЕ БЪДА С ПРИЯТЕЛКИ 5ДАМИ С КОИТО СИ ПРАЗНУВАМЕ РОЖДЕНИТЕ ДНИ.  ПРАЗНИКА ПРОДЪЛЖАВА.

РИМАРЧЕ СЪЖАЛЯВАМ ЗА ПАДАНЕТО ТИ!!

ИВЕ  ВНИМАВАЙ С ВЪЛНИТЕ НА ПЛАЖА!!

ХАЙДЕ ДА ВИ ОСТАВЯ !! ЛЕК ДЕН !!

# 153
  • У дома във Варна
Здравейте момичета,
Дано не е късно и дано имате нет на Бай Кръстьо.
ЖЕЛАЯ ВИ НАЙ-ПРИЯТНИТЕ ДНИ! С много незабравими изживявания с добри приятели!

Ако има нет пускайте по някое комюнике за случващото се при вас  Grinning, ще надзъртаме с нетърпение...
Сега ще разгледам на Майчето линка за Хюндай да добия представа къде сте. Аз честно да си кажа, на Витоша съм се качвала много отдавна, като ученичка и нямам почти никакви спомени.
Желая ви от все сърце хладинка, че тук е ужасна жега!
Ивееееее, как си душо, дано има кой да те обраща и да си се намазала с висок фактор.
Аз тези дни ще събирам загар на вилата Joy

# 154
             Eто съм и аз!
             Честито на всички имали повод за празнуване-здраве,успех и късмет!  bouquet
             Аз съм на КПП-то цеееели два дни! Wink Сега си чакам малките ,че питчиците са готови и ги пазя от дедито.Той уж не ги харесваше,че били мекички,но нещо все шета около тавата! Mr. Green
             Тук валя пороен дъжд и сега навън е хладничко и свежо.Отворила съм всички прозорци и поглеждам към забулената Витоша.Дано момичетата са пристигнали преди дъжда!И дано временцето е с тях,че ако трещи всеки ден направо си е гадничко в планината.Сега е приятно направо мирише на свежо и зелено!
              Утре съм цял ден на работа и ще надничам от време на време,ако компа не ми изиграе лоша шегичка.Поправяхме го ,но го оставих да си брои и не знам как ще го заваря!

# 155
  • София
Добре ми дойде дъжда. При нас беше много силен, а в Обеля слабо. Какво да се прави. Сега ми е свежо и приятно. Доколкото си спомням го дават горещо през седмицата.

# 156
           Аз заради горещото се разбрах с колежката да работя цял ден,а на следващия - тя и така до края на седмицата! Mr. Green Да не шетаме по обяд по жегите,а то какъв гръмотевичен дъжд се изля. ooooh! Не,че в такъв дъжд е по-приятно отколкото по жегите. Laughing

# 157
  • София

Аз съм на това

с една пъстърва на тиган

Наздравееее

# 158
  • София
Римар, наздраве!
Много апетитна рибката - завиждам.
Каролин и Яжка са доставени около 12.30 ч. на Витоша, за другите не знам.
Много е свежо след дъжда. Май според прогнозите ще превалява на места в западна България. Като кажат така и все за някъде ще познаят. Нищо, ако вали ще си почиват в хотела, ще играят карти.
Пламен е на КПП-то прави дробчета на фурна.  Laughing

# 159
  • София
Ьу, в Париж е 17 градуса. Дано не стигне и до нас.

# 160
                Току що казаха,че Т ще спадне с 3-4 градуса,сутрин ще е слънчево,а след обяд ще гърви и ще трещи.           
                 Опаааа,намерих си един немски романтичен филм и се обтягам на диванчето. Laughing

# 161
  • София

Опаааа,намерих си един немски романтичен филм и се обтягам на диванчето. Laughing

Къде?

# 162
Планинарски поздрав от Хюндай, Витоша.8 бабетки и две внучета са окупрали хотела ,а една симпатична дама Мария се чуди как да ни угоди. Бяхме много приятно изненадани от посещението на Шпунци, Оля ,черешката и Вели  HugНадяваме се и на още такива приятни изненади.Сега вечеряхме, а дядостефчовата ракия ни омая.Утре рано сутринта 8 самодиви са решили по ранни зори да събират росни витошки е00н\вчета.Обаче засега изпопадаме от хилеж(Здравковизъм)Лека вечер девойки Hug Hug Hug

# 163
Здравейте!
И тук се заоблачи,но не е валяло.Днес беше голям пек.Вече имам една морска баня ха ха.Меги стояхме един час под чадъра,бяхме на плажа на Ной.Направи ми  впечатление ,че има много млади хора с малки дечица,цопат викат голяма детска ясла.След това му отидохме в бистрото до Ной-запотена бира,рибена чорба/такава вкусна чорба не съм яла/и така два часа се потихме с биричките и си тръгнахме в най големия пек беше35 градуса.
Сега се разхлади и се живее
Ще чакаме включвания от бай Кръстьо.
Римар наздраве!
Айша добре си ти щом имаш отмяна
Дидиа приятно гледане.
Хубава вечер!

# 164
  • в малка спретната къщурка
Ето съм!
Голям е задух вън,но дръжте си бурите и градушките на запад,че при нас жътвата е с пълна пара.Реколтата се очертава добра и дано Емо Чолаков да съобщава добри прогнози,за да се прибере всичкото зърно в хамбара.
Наздраве на планинарките!Умната с ракията. Stop
Как ми се иска да Ви изненадам,но няма да стане.
Римар,наздраве и на теб.Ще взаимствам менюто ти скоро.
Иви,честита първа морска баня.
Дидиа,приятно гледане.
Айша,добре си,като имаш кой да поеме поста на КПП-то.
Лека и приятна вечер!Излизам да подготвя масата навън под чадъра.Ще се пазим от голямата луна.

Общи условия

Активация на акаунт