Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 108~

• 38 443
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
 smile3508

Скрит текст:

# 406
Мили съфорумки,
новина отпреди 13 мин в twitter от гръцките фенове,
At 17:30 in the afternoon there is gonna be a reportaz at super starlife about Cagatay being in his friend's pool party in Cesme  
Който може да гледа и да сподели с нас, макар, че не ми стана ясно къде ще го дават,дето сме на тръстиката

# 407
Ча бил на парти в Чешме репортерите го чакали пред вратата на заведението той излезнал отзадната мисля,че за това става въпрос

# 408
  • В света на мечтите... ❤
Привет на всички,оф голяма жега,голямо нещо  sweating до преди 2 дена чакахме да се покаже слънцето,сега чакаме да се скрие,няма угодия  Mr. Green

Аз да ви почерпя с порция ФЕмирски творения,макар че повечето са забегнали някъде да се разхлаждат или да се пекат в този час

# 409

Скрит текст:
с тоя рейтинг съмнявам се Laughingа и филма е супер Heart Eyesпоне още 36 еп ще има Laughingти с мустаки ли го не търпиш Mr. Green

Скрит текст:
Ъхъъъ...   Laughing Кога ще го гледаме без тях? Когаааа??  Laughing Laughing  Ни моим и туй то!   Crossing Arms Мъчих се до 15-и епизод и го зарязах Mr. Green , но верно има страхотен рейтинг   Shocked и нищо чудно да му пришият и 3-и сезон.... Shocked ooooh! Mr. Green

# 410
Здравейте момичета дойдох да ви навестя и да ви прочета. Hug
Дано всичко с Ирка и Дзерчето е наред и скоро и двете да се появят. Hug

# 411
Здравейте всички, с които не съм се засичала днес.Hug Hug Hug
И аз реших да се подтотвя за новия сезон като поразчистя кошчето на Фери.

Надявам се, че Дзеро и Ирка са добре и скоро ще ни изненадат с нещо приятно.

Лудостче, Hug Heart Eyes не разбрах за кого е тортата и затова си хапнах от нея.

# 412
  • Още у мъглата ...
Хайде, Ренка Hug,
Скрит текст:
и от мен да ти е живо и здраво севгилито Joy
Все хубави роли да има и все по-хубав да става Laughing И да ти радва очето много години Grinning

Релаксче, ей ся вече разбрах къде е отскочила Ирка, ама как не се сетих бе, като не е при единия на басейн

, ще е при другия да го подкрепя за концерта Mr. Green

За концерта на Мико Party
Верче Hug, супер ще си изкараме и в Кипър, ама първо да минем през Виронас, Атина, където ще е концертът на Мико - утре 20.06 от 19,00 ч.
Концертът се провежда в рамките на фестивала "В сянката на скалите" в Театъра на скалите.
От предишен концерт на Мико там са повечето от LIVE песните му. Атмосферата е страхотна, както се усеща от клиповете му там Grinning

Хайде, май си заслужих и аз един билет за концерта  newsm78  Party

Скрит текст:

# 413
Дани!Галя! wavey
В най-голямата жега,трябва да ходя до центъра  hahaha sweating,ама се налага.До по-късно!

Много са готини  newsm10

# 414
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Това с Къванч не е Хазал.

Добре, че сте давали малко йедене, че с тия зъбари ... Уф, пък как ми съ дъвчи нящу! Rolling Eyes

И аз искам в Театро Врахон пък! Crossing Arms И в подготовката на концерта нямам против да участвам. Mr. Green

Я гръкознаещите, дайте ми линкче към хубав превод на тази песен, че много я харесваме с Емко и Фери, пък не знам за какво се пее. Praynig

А сутринта що така бяхте запалили моторетките, а? Никой не е нападал Ча пък се втурнахте всички вкупом да го защитавате.  Joy  Малейййй, откога ли не сте си пили хапчетата?

Аз, ако покрай поразхвърляната Серенайка пуснат и горещички сцени с Ча, хич няма да се съпротивлявам. Mr. Green

# 415
Скрит текст:
Това с Къванч не е Хазал.

Добре, че сте давали малко йедене, че с тия зъбари ... Уф, пък как ми съ дъвчи нящу! Rolling Eyes

И аз искам в Театро Врахон пък! Crossing Arms И в подготовката на концерта нямам против да участвам. Mr. Green

Я гръкознаещите, дайте ми линкче към хубав превод на тази песен, че много я харесваме с Емко и Фери, пък не знам за какво се пее. Praynig

А сутринта що така бяхте запалили моторетките, а? Никой не е нападал Ча пък се втурнахте всички вкупом да го защитавате.  Joy  Малейййй, откога ли не сте си пили хапчетата?
Скрит текст:
Аз, ако покрай поразхвърляната Серенайка пуснат и горещички сцени с Ча, хич няма да се съпротивлявам. Mr. Green
Профи, не съм на хапчета, Joyзащото нямам нужда от тях, мина ми вече и то отдавна, изписаха ме от ФЕмирския диспансер, Joyвече съм добре, сега за мен са един прекрасен и неповторим на този етап спомен...... не мога да казвам на бялото черно и обратното, пиша си това, което мисля за тях според зависи и не съм пристрастна.
Това, че е Хазал, не значи, че винаги и на всяка цена трябва да я величая без да я критикувам според моите представи когато е нужно, същото се отнася и за Чаатай, но безпричинно не бих могла, защото не е редно.

# 416

# 417
Дани и ти ли започна с жабите както навремето аз, вместо емотикони, жабоци?! Joy
И според мен момичето с Къванч не е Хазал.

# 418
Скрит текст:
Изгледах Teen Wolf  и трейлара на 4 епизод ами ще става триъгълник между Скот,Алисън и Айзък ще е интересно.А днешният епизод просто на един дъх го изгледах и бях под напрежение а Дерек май май си хареса мадама беше време 2 сезона само командва нека го по командват и него. 

# 419
Дани и ти ли започна с жабите, както навремето аз, вместо емотикони, жабоци?! Joy
И според мен момичето с Къванч не е Хазал.
Оф  ooooh! ми уж ми показваше,че излизат,ама йок  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт