Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 108~

• 38 357
  • 733
  •   1
Отговори
# 720
Оппа, ми то и в статията на Надето това пише, че изживявал любов с дъщерята на Ф. Сенсой. Ама да изживява каквото си ще, с когото си ще. Той уж харесвал тъмнокоси - дръжки.

# 721
Невииииии, не се ядосвай, spoko приеми го и не само ти, че с Хазалчето се разминаха, не си паснаха след като се поопознаха и след като страстта отстъпи място на разума.
Ако не греша, Профи още днес писа, че това е същото момиче, с което беше сниман в кафенето.
Милата Вахиде, колко критики търпи.......неразбираемо е за мен, може просто да кажеш, че не ти допада подмяната на една актриса с друга, но......познато от време оно. Rolling Eyes

# 722
Много правилно казано тъй като страста между Хазал и Чаги нещо затихна към  края на 2 сезон  но по важното е че в 67 епизод беше по истинска прегръдка от всякога.но и са млади нека по ходят насам натам ако ее рекал бог щее се съберат отново.

# 723
Лека нощ. smile3524
Изгледах последния епизод на Времето лети и съм многто доволна. Краят не беше лош.

# 724
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ей значи, тоя фейс е в състояние да ме подлуди. Вече спрягат тая Даря Сенсой за новото му гадже.
И на р. ден на Исмал Филиз била, и на снимката от кафето /протестите/ Чаги към нея гледал и сега я прегръщал. Край. Няма да се нервя повече. Heart Eyes

Само дето не прегръща нея. Wink На въпросните снимки Деря Сенсой е момичето с най-дългата коса, с тъмната блуза и късите панталони най-ляво на всички снимки. А Ча прегръща друго момиче. Пък да не отварям уста, че прегръдката си е чисто приятелска. Мен така колко познати мъже ме прегръщат по улицата ... пази боже да ме снима някой! Joy Ама още не съм открила коя е прегърнатата мацка де. Ровя, ровя ...

# 725
Наде, за какви критики към Вахиде говориш newsm78

# 726
Чаатай не престане ли в най-скоро време с глупостите и не стане ли мъж на място, провалът му е сигурен.

# 727
И тази Деря не ми харесва пък, вече разбрах - и тя била актриса в сериали.

# 728
Наде, за какви критики към Вахиде говориш newsm78
Разчисти си кутията, препълнена е.

Последна редакция: ср, 19 юни 2013, 01:19 от Neidjal

# 729
# 730
Здравейте, може ли  някой да ми даде линк към сайт, където мога да гледам всички епизоди? Благодаря предварително!

# 731
Защо пак спряха да го дават по БТВ?

# 732
  • софия
Здравейте! Приемате ли нови попълнения в тази прекрасна темичка?
des4e,аз сериала го гледах тук:http://www.videoclip.bg/playlist?p=2125
В момента гледам епизодите след смъртта на Фериха и съм постоянно тъжна и ревлива.Много ме докосна този сериал,а играта на Чаатай е страхотна.

# 733
Приемаме с най-голямо удоволствие, но се премести тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=729896.315;topicseen

Общи условия

Активация на акаунт