Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 108~

• 38 374
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
Скрит текст:
Наде, тоз автобус ще ни умори до Стамбула, няма де сме в кондиция после[/color]  hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
Наде, с тоя хавтобус ли ни пращаш  Joy Joy Нищо не можем да опазим така, нещо самолетче, туй-онуй Peace
Скрит текст:
Божке,ние докато отидем с тоя превоз,то не една ми 20 ще са го налазили,и кво ще опазваме  Mr. Green
 hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
Веси, в интерес на истината това ми е целта.....да Ви ошашави малко, че да се кротнете и да му отпуснете края на момчето, че ако Ви е на ръцете, ще го хвърлите в карцера и женско да не поглежда, само Хазалчето,....ма то еднообразието омръзва, Joyайде и аз да се озъбя за първи път, Mr. Greenот Вас го прихванах.

Ти пък що си мислиш, че ако ни падне в ръчичките някой ще я пусне Хазалчето да припари до него! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аааааа, така съм вече спокойна Профи, че като прочета, че Хазал е единствена в сърцето на Чаги и, че едва ли не милия той се погубва щото видиш ли ти тя му е била шута и го не сака ииииииии получавам обриви. Joy

# 676
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ето я пак от там Peace
Наде,ние един път да го докопаме и не Хазал ами муха няма да може да припари да го наплюе даже Joy Joy Joy

# 677
Наде, научи ме да летя, така да се каже  Mr. Green Ама самолетчето е малко - само едно местенце има...
Шъ си кажеш ти какво още те научи......викаш вече летиш, летиш.....от щастие. Joy
Ирче, знаех си аз, че Хазалката Ви е само за прикритие и, че помислите Ви са други. smile3521

# 678
Хазалчето ни е готина.
И на почивка ли ще ходим.

# 679
Наде, тоз автобус ще ни умори до Стамбула, няма де сме в кондиция после  hahaha hahaha hahaha

Наде, с тоя хавтобус ли ни пращаш  Joy Joy Нищо не можем да опазим така, нещо самолетче, туй-онуй Peace
Божке,ние докато отидем с тоя превоз,то не една ми 20 ще са го налазили,и кво ще опазваме  Mr. Green
 hahaha hahaha hahaha
Веси, в интерес на истината това ми е целта.....да Ви ошашави малко, че да се кротнете и да му отпуснете края на момчето, че ако Ви е на ръцете, ще го хвърлите в карцера и женско да не поглежда, само Хазалчето,....ма то еднообразието омръзва, Joyайде и аз да се озъбя за първи път. Mr. Green

Ааа, Наде, аз не съм от тези, които виждат Ча само до Хазал.  Naughty

Наде, тоз автобус ще ни умори до Стамбула, няма де сме в кондиция после  hahaha hahaha hahaha

Та аз едно време със Сетра от най старите пътувах #Crazyа вие сега се оплаквате ooooh!то тоз е лукс направо Mr. Green
А така, кажи им Ренка, че много претенциозни станаха. Не стига, че им паркирах превоза и ги поканих да се качват, и да отпрашват към Ча, ми и претенции.......ми тогава вървете пеш докато чакания от Вас самолета Ви настигне и задмине. Joy
Аз с такъв съм пътувала по магистралата и от таз мека връзка задницата имах чувството, че като се увеличи скоростта, удря предницата  #Crazy, беше ужасно  Sick

Неви, ако може ще се возя при теб  Mr. Green
Профи, то стигнем ли до Стамбула ми се струва, че никой няма да има късмет. Така ще го оградим, че пиле няма да префръкне, пък за другото ще преценяваме според ситуацията  Joy Joy Joy, даже Хазал няма да има шанс  hahaha hahaha hahaha

# 680
Бабе Димитричке, по-лош сценарий от тоя просто няма. И аз така, майчински, съм загрижена за Чаатай. Определено смятам, че вместо да се звери в бикинестата плувкиня, трябваше да си закрие очичките и да не се обръща хич.  Peace
Ама и таз девойка намерила къде да се демонстрира, тюююю, аман. Жив ще го изядат бе, стига! Той ще има грижата да съблече тая дето иска да е съблечена до него. Айде няма нужда другите сами да се събличат като ги гледа. Twisted Evil

# 681
Бабе Димитричке, по-лош сценарий от тоя просто няма. И аз така, майчински, съм загрижена за Чаатай. Определено смятам, че вместо да се звери в бикинестата плувкиня, трябваше да си закрие очичките и да не се обръща хич.  Peace
Ама и таз девойка намерила къде да се демонстрира, тюююю, аман. Жив ще го изядат бе, стига! Той ще има грижата да съблече тая дето иска да е съблечена до него. Айде няма нужда другите сами да се събличат като ги гледа. Twisted Evil
newsm10 newsm10 newsm10

# 682
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ами гледат все да му се навират и то добричко,наивно и се хваща бързо,той ако знаеше че е сниман не вярвам да се обърне  Mr. Green На един мъж колко му е да зяпне,те като го видят и дрехите самички им падат явно Joy Joy Joy

# 683
Veselat, щом си от мойта партия - може да се возим заедно. Другите -  да тичат пред Икаруса  Mr. Green

# 684
Ирка,
Цитат
Ами гледат все да му се навират и то добричко,наивно и се хваща бързо,той ако знаеше че е сниман не вярвам да се обърне  Mr. Green

Така, излезе му май име на момчето. То след всяка женка дето я погледне - и айде Селин абла туитваше, че потекло електричеството. Нищо чудно, че сега всички искат да ги тресне Чаатайския ток.
А и той нали е благороден такъв един  Mr. Green

# 685
Хазалки мазалки не ми трябват ще си гледаме с Ча I'm soory I love You..! /Korkut и Ceylan/  вие му мислете  Mr. Green

# 686
не моа ви взлезна в тона нещо,аз съм си тука...ама вече по улегнала Mr. Green...като се поуспокоя и ще нахлуя взлом ПАК Joy

# 687
Неви, ми нали са на парти с басейн бе душа, тази мацка с шубата ли трябва да бъде вместо с бански!?
Значи този Чаатай няма срам, Crossing Arms как може да гледа така разголената мацка bash Joy....Чаатайчооооо, слагай кепинците брат и само жуми, че тежко ти и горко щом гледаш.
Иначе почервененото от мен и написаното от теб, много, ама много ми АРЕСА. smile3521

# 688
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз също не съм от тези,сега непременно да е с Хазал,да си поживее,а пък след време може да се съберат,ама и да е с някой хубаво момиче,не крокодили или Абли Mr. Green
Аз пък ще карам подводница и за нула време сме там,потапяме се у Босфора и директно пред пансиона,на стълбите му ще паркираме,от подводницата вътре да влезем,за да не ни снима никой,че после такива като нас ще има да ни хулят,де сме тръгнали цяла рота моми в бърлогата на ергена,ще има развратници мръсни,ще провалят момчето Joy Joy Joy

# 689
Релаксче,Рени много сте красивиииииии,не мога да ви позная вече ooooh!

Де е зверо,тайничка...пепито... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт