Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 108~

• 38 376
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
Оооо Иве Hug

Наде smile3521

Неви от Щастливи заедно е Ресулчо Laughing

# 661
Наде, тоз автобус ще ни умори до Стамбула, няма де сме в кондиция после  hahaha hahaha hahaha

Наде, с тоя хавтобус ли ни пращаш  Joy Joy Нищо не можем да опазим така, нещо самолетче, туй-онуй Peace
Божке,ние докато отидем с тоя превоз,то не една ми 20 ще са го налазили,и кво ще опазваме  Mr. Green
 hahaha hahaha hahaha

# 662
Неви, пускай и други неща без да се притесняваш,че са стари или четени.Винаги ми е хубаво,когато осведомен човек ме информира!  newsm10 smile3508 А има и много народ на балкона...нека и те видят.

От Балканите...

# 663
Ирка,
Цитат
Неви,той има такива снимки,а Ахуто са в изобилие такива  Mr. Green

Тая кака е извън класациите, но все пак трябва да се внимава  Mr. Green

Anitto  wavey, разбрах те - по въпроса за сравнението.

АААА, Ренка, разбрах. Мерси.

ОООО Иве, мераба, нещо опусна фронта, ще изтървем Ча без тебе. SOS!

# 664
Наде, тоз автобус ще ни умори до Стамбула, няма де сме в кондиция после  hahaha hahaha hahaha

Та аз едно време със Сетра от най старите пътувах #Crazyа вие сега се оплаквате ooooh!то тоз е лукс направо Mr. Green

# 665

Наде, с тоя хавтобус ли ни пращаш  Joy Joy Нищо не можем да опазим така, нещо самолетче, туй-онуй Peace
Божке,ние докато отидем с тоя превоз,то не една ми 20 ще са го налазили,и кво ще опазваме  Mr. Green
 hahaha hahaha hahaha
Веси, в интерес на истината това ми е целта.....да Ви ошашави малко, че да се кротнете и да му отпуснете края на момчето, че ако Ви е на ръцете, ще го хвърлите в карцера и женско да не поглежда, само Хазалчето,....ма то еднообразието омръзва, Joyайде и аз да се озъбя за първи път, Mr. Greenот Вас го прихванах.

# 666
Неви, кой е този момък, дето го е награбило нашето момиче?
 spam2
Скрит текст:
Не се стърпях да ви покажа Anne Hathaway- прекрасна- толкова шик и стил

# 667
нали не е Чавдар пак става  Mr. Green

# 668

Та аз едно време със Сетра от най старите пътувах #Crazyа вие сега се оплаквате ooooh!то тоз е лукс направо Mr. Green
А така, кажи им Ренка, че много претенциозни станаха. Не стига, че им паркирах превоза и ги поканих да се качват, и да отпрашват към Ча, ми и претенции.......ми тогава вървете пеш докато чакания от Вас самолет Ви настигне и задмине. Joy

Последна редакция: вт, 18 юни 2013, 23:35 от Neidjal

# 669
Понеже взимах уроци при Ахмет Онур, с туй ще се придвижвам до селото с пансиона  Mr. Green

# 670
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

hahaha hahaha hahaha
Веси, в интерес на истината това ми е целта.....да Ви ошашави малко, че да се кротнете и да му отпуснете края на момчето, че ако Ви е на ръцете, ще го хвърлите в карцера и женско да не поглежда, само Хазалчето,....ма то еднообразието омръзва, Joyайде и аз да се озъбя за първи път, Mr. Greenот Вас го прихванах.

Ти пък що си мислиш, че ако ни падне в ръчичките някой ще я пусне Хазалчето да припари до него! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 671
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ами Анито,ти от тия снимки как пък разбра дали е добра компанията му по същата логика,въпрос на гледна точка са нещата,ти така мислиш,аз пък не,а угодия си имаме,аз не го критикувам,просто казах какви са опасенията ми,и не казах че не е добра,а че като ги гледам мога да го очаквам,те няма от какво да се пазят и да спазват някакво поведение,млади хора са,алкохол,купон и от другото,това при днескашните богати младежи е нормално,и когато градуса на купона се вдигне и се стигне до нещо по-твърдо,съмняваме под влиянието на алкохола Ча да откаже,ей това имах в предвид  Peace

# 672
Понеже взимах уроци при Ахмет Онур, с туй ще се придвижвам до селото с пансиона  Mr. Green

Скрит текст:
Ахаааа, викаш, научи те на туй-онуй.

# 673
Леле Jane 2013, откъде е това кадро на Ан, мноого шик #Crazy
А за Хазал - не знам, по принцип с това облекло Хазал е снимана на някаква сбирка, ама конкурс ли що ли, седеше  на първи ред, под една тента иии дотук, сори.

# 674
Наде, научи ме да летя, така да се каже  Mr. Green Ама самолетчето е малко - само едно местенце има...

Общи условия

Активация на акаунт