Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 108~

• 38 366
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
# 706
Ирка, ще ти бомбардирам подводницата от самолета  Joy

Наде, ама тая девойка не е по бански, по гащи е гадинката, тюююю.
Охххх, голяма си ми скица, сладурка такава.....абе душа, банските не са ли гащи бееее!?
А като доди времето на листопада както Профи го е написала и те падат....сами или с чужда помощ. Joy
Ама Наде,то хубаво парти,съблякла се да се къпе в басейна,ами кво ми трепери тогава,хайде там гъзарията да я топли,разтреперила са вече,щот знае как помага Ча на дами в беда,е да ама тоя път не прецениха правилно ситуацията  Mr. Green
Че какво и е на ситуацията бе бабче, парти като парти при басейн.
Рени, чок шикерски ав имаш.

# 707
Ех тая къща веднага я познах,че е от ЗП Mr. Green

къде са я показали??? Мисля,че съм луд на тема ЗП и всичко свързано с него  Mr. Green  #Crazy

# 708
Аз ще се потопя за малко в политиката. Гледам в нета - Турция била в шок - Ангела Меркел се обявила твърдо против членството на Турция в ЕС. newsm78

# 709
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми ситуацията,Ча да се отзове на девойката и да свали ризата за да я наметне  Mr. Green

# 710
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ех тая къща веднага я познах,че е от ЗП Mr. Green

къде са я показали??? Мисля,че съм луд на тема ЗП и всичко свързано с него  Mr. Green  #Crazy
Имаше един репортаж за Ча и гледахме онлайн,та докато чакахме него ,дадоха къщата на плажа,снимаха някакъв музикален клип,каменната къща  Peace

# 711
ООО Марто!
Сега виждам Киво при тебе, засега той ми е номер 1!
Скрит текст:
Как е финалът, бива ли го

ами очаквах го малко по-различен,не знам как да определя.. малко си беше..прекалено щастлив с хепи енд... като се има на в предвид целия сериал какъв беше...не знам, не беше лош, просто мислех,че ще е малко по-различно. Както на фрагмана се показа Джемилето да разпъне голямата маса и да събере всички на нея..да има и спомени на тези,които вече ги няма..а такова нещо в серията нямаше  newsm78

# 712
Вай бе, много станахте лилавките newsm78 На разврат ми намирисва нещо тука в темата. Появи се Ча-то по листо и темата полилавя  Joy Joy Joy

Скрит текст:
Отидох да си хвърля душ,а вие сте изписали още 5 страници

От мн лека. Отивам да се ФЕминизирам  Hug

# 713
Бабе, тя биля това е искала, така яко трипери Mr. Green, ама йок - глей къв ямурлук са й дали. Да заври и да не смее да трепери повече пред Ча  Twisted Evil

Марто, виж в предаването Старлайф от днеска, Алишан певецът също харесал къщата като я видял в ЗП и снима клипче там.

# 714
Малеее,не мога ви догони ... страшно бързи сте тази вечер  Stop

Статията от блога,споделена от Неви и за мен беше нещо ново,и мн ми допадна  Peace

Мен пък с тва листо не ма кефи,мммм не е ли леко загадъчно с късите гащета мокър излизащ от водата  Heart Eyes Heart Eyes
И аз така...да не говорим,че на тази снимка и в главата нещо не ми харесва, нещо кЪт сплескан ми се види,от косата ли е... newsm78

Що се отнася до начина на почивка - постъпил е добре оттегляйки се в такова затънтено място. Аз лично нямам нищо против да се къпя в 5-звезден лукс, но ще ми липсва романтиката на усамотението. Ще ми липсват усещането за къмпинг, набързо стъкмен лагерен огън, боси крака и нахлула за ръкави морския бриз, една-две китари, и няколко приятели, с които да споделя нощта, морето и звездите. Само за нас. Лично аз му пожелавам да успее да усети точно това.
Размечтах се до божественост.
Уцели ме на мига...и аз обичам такова усамотение  Heart Eyes

# 715
Ми ситуацията,Ча да се отзове на девойката и да свали ризата за да я наметне  Mr. Green
Колко благородно  #Crazy #Crazy #Crazy, но чак пък толкова  Joy Joy Joy

Имаше един репортаж за Ча и гледахме онлайн,та докато чакахме него ,дадоха къщата на плажа,снимаха някакъв музикален клип,каменната къща  Peace

Тази каменна къща ми е слабост  Embarassed Embarassed Embarassed, даже проверявах къде е да отидем с мъжо на втори меден месец, ама йок голяма цифра беше и се отказахме

# 716
Малеее,не мога ви догони ... страшно бързи сте тази вечер  Stop

Статията от блога,споделена от Неви и за мен беше нещо ново,и мн ми допадна  Peace

Мен пък с тва листо не ма кефи,мммм не е ли леко загадъчно с късите гащета мокър излизащ от водата  Heart Eyes Heart Eyes
И аз така...да не говорим,че на тази снимка и в главата нещо не ми харесва, нещо кЪт сплескан ми се види,от косата ли е... newsm78

Скрит текст:
Що се отнася до начина на почивка - постъпил е добре оттегляйки се в такова затънтено място. Аз лично нямам нищо против да се къпя в 5-звезден лукс, но ще ми липсва романтиката на усамотението. Ще ми липсват усещането за къмпинг, набързо стъкмен лагерен огън, боси крака и нахлула за ръкави морския бриз, една-две китари, и няколко приятели, с които да споделя нощта, морето и звездите. Само за нас. Лично аз му пожелавам да успее да усети точно това.

Размечтах се до божественост.
Уцели ме на мига...и аз обичам такова усамотение  Heart Eyes

Не, от кошмарният му манекенски период е, мяза на..... Confused

# 717
Наде, аз също не долюбвам някои от снимките му от манекенския период, много ми идва ......, да кажем миловиден  Mr. Green

# 718
Наде, аз също не долюбвам някои от снимките му от манекенския период, много ми идва ......, да кажем миловиден  Mr. Green
Мдааааа, така е.
Скоро и репортажа, ще се появи. Rolling Eyes

Скрит текст:
Първо валериана

и след това Ча за лека нощ. Joy

# 719
Ей значи, тоя фейс е в състояние да ме подлуди. Вече спрягат тая Даря Сенсой за новото му гадже.
И на р. ден на Исмал Филиз била, и на снимката от кафето /протестите/ Чаги към нея гледал и сега я прегръщал. Край. Няма да се нервя повече. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт