Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 108~

• 38 392
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
Veselat, щом си от мойта партия - може да се возим заедно. Другите -  да тичат пред Икаруса  Mr. Green
Ще вземем и Енгин Алтан, той нали учеше Ча да кара самолет, не за друга ами ако Ахмет Онур нещо е пропуснал да ти каже  Mr. Green

Неви, ми нали са на парти с басейн бе душа, тази мацка с шубата ли трябва да бъде вместо с бански!?
Значи този Чаатай няма срам, Crossing Arms как може да гледа така разголената мацка  :2bash Joy:....Чаатайчооооо, слагай кепинците брат и само жуми, че тежко ти и горко щом гледаш.
Joy Joy Joy

# 691
  • У Диспансера ...♥♥♥
Релаксче,Рени много сте красивиииииии,не мога да ви позная вече ooooh!

Де е зверо,тайничка...пепито... newsm78
Много често влизаш и как ще можеш,а пък и те всеки ден ги сменят тия дрехи,то и аз трудно ги познавам,казва ли ти някой къде са,Пепина беше тук,а Зверо къде е,ще пращаме да я търсят вече Mr. Green

# 692
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Сега аз чакам от Профито инфо за туитъра на Ча Mr. Green
Днес с главни букви една много активна фенка беше написала, че ЧУ няма личен twitter.
Профи, страхотна си, номинирам те за новия шеф на ДАН.....
Наде , инфото за Хазал и гостуването го взех от twittera, ама и тя трябва да пести, уроците са скъпи, а че я обичат, така си е, и ние си я обичаме, както и Ча, разбира се.
Неви, много добре си спомням твоя превод на предишния блог и на мен ми харесва това, което е написано. Като цяло съм чела неща свързани с работата ми в този вестник, и са били добре написани, помогна ми инфото от Милиет

Брях...ама много далече от протестите е отишъл... то направо у морето се е цопнал...Продължава да виси в-сът кой седи на 4-тото столче ей това , ако открие Профи шъ я призная  Mr. Green

За откриването на туитъра - ще ми е трудничко. Не желая да имам фейсбук и туитър, а последното в момента е пречка за по-задълбочено проучване. Освен това не са ми много ясни принципите на самия туитър. Виждам сини, черни, червени (в много редки случаи) акаунти. Единствено установих, че черните са вече закрити такива. Остават в историята на туитовете, но нито могат да се активират като исторически, нито има препратка към нов акаунт. Както и да е. Някой ден може да се прежаля - вие първи ще разберете. Hug

За 4-тото столче - според мен също няма никой. Там липсват и прибори, не само чаши, а чиниите са неупотребявани. Peace

Що се отнася до начина на почивка - постъпил е добре оттегляйки се в такова затънтено място. Аз лично нямам нищо против да се къпя в 5-звезден лукс, но ще ми липсва романтиката на усамотението. Ще ми липсват усещането за къмпинг, набързо стъкмен лагерен огън, боси крака и нахлула за ръкави морския бриз, една-две китари, и няколко приятели, с които да споделя нощта, морето и звездите. Само за нас. Лично аз му пожелавам да успее да усети точно това.
Размечтах се до божественост.

Слънчице, страница 37 пост 540 видя ли го? За него казах, че си пропуснала листопада. hahaha

# 693
Ирка, ще ти бомбардирам подводницата от самолета  Joy

Наде, ама тая девойка не е по бански, по гащи е гадинката, тюююю.

# 694
добър вечер, влизам чак сига и кво да видя-на 46 страница сме вече...изгледах последният епизод на Времето лети по Канал Д и идвам да ви навестя  Mr. Green

# 695
Димитричкееееее чок гюзел ти е подписа Joy

# 696

Охххх, голяма си ми скица, сладурка такава.....абе душа, банските не са ли гащи бееее!?
А като доди времето на листопада както Профи го е написала и те падат....сами или с чужда помощ. Joy

# 697
Неви, така се радвам че ще ходиш у пансиона, при Ча, остави Каптана само за мене, е и на жена му де Joy
Ето при кого отивам аз

Лека нощ, аз отивам да сънувам Каптана, и ви пожелавам сладки сънища, с когото си мечтаете

# 698
ООО Марто!
Сега виждам Киво при тебе, засега той ми е номер 1!
Скрит текст:
Как е финалът, бива ли го

# 699
Иве,къз направо си ни забрави тука  Mr. Green

# 700
  • У Диспансера ...♥♥♥
Димитричкееееее чок гюзел ти е подписа Joy
Нали,нали,то лелчето е страшно просто Mr. Green

# 701
ООО Марто!
Сега виждам Киво при тебе, засега той ми е номер 1!
Скрит текст:
Как е финалът, бива ли го
финала другата сряда  Peace

# 702
АААА, не така!  Stop
Jane 2013, Капитана не го оставям. При Чаги съм с охранителни функции само.
Нооо благородна душа съм - сладки сънища, сънувай Капитанчето колкото ти душа иска Hug

# 703
  • У Диспансера ...♥♥♥

Охххх, голяма си ми скица, сладурка такава.....абе душа, банските не са ли гащи бееее!?
А като доди времето на листопада както Профи го е написала и те падат....сами или с чужда помощ. Joy
Ама Наде,то хубаво парти,съблякла се да се къпе в басейна,ами кво ми трепери тогава,хайде там гъзарията да я топли,разтреперила са вече,щот знае как помага Ча на дами в беда,е да ама тоя път не прецениха правилно ситуацията  Mr. Green

# 704
не съм ви забраивла хич биля

ама липсва време и нет през деня Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт