Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 108~

• 38 408
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Ето я нашата Вахиде, като бъдеща Хюрем султан.

# 631
Профи,  Hug Спокойно можеш  да се ориентираш към папарашкия бизнес  thumbsup Много си добра,къз! tooth tooth tooth
А ето го и Ча.Прибира се от купона,сам е и е трезвен напълно.Споко момичета...всичко е на ред  Peace Peace tooth

Направо в ЦРУ, а може и в БГ варианта, като се освободи мястото  hahaha hahaha hahaha

# 632
Jane 2013, този блогър, по мое мнение, е много добре настроен към Чаатай и обикновено изразява вкратце масовото фенско мислене. Преди известно време преведох едно неогово писмо-обръщение към Чаатай от неговите фенове. Много ми хареса и съвпадна с моите мисли по въпроса.
Ще ви го пусна тук отново, дано не се сърдите Peace
В допълнение ще кажа, че според мен, публичните личности естествено имат право на свое лично пространство. Но когато се появят в обещественото, трябва да бъдат по-внимателни в действията си - гледат ги много хора. Нали те за това се и борят.

Ето го писмото на чичо Абдулрахман, той очевидно следи Чаатай изкъсо. Mr. Green

Отворено писмо до Чаатай от феновете му
Драги Чаатай Улусой, започнах да завиждам за любовта и вниманието, предназначени за теб. Имаш толкова фенове, които те обичат. Те четат без дъх инфото за теб и бележките за теб в блога ми. Не всеки има този щастлив късмет.
Знам, че този шанс дойде при теб с двата сезона на АФК. Бог събра на едно място външен вид /физика/, решителност и талант. Ти се превърна във феномен в очита на зрителите. Получавам петиции и молби от феновете ти „Защо ПЕ няма финал?” „Защо той не участва в сериал с Хазал Кая”. Не съм на позиция да отговоря на тези въпроси. Но ги пренасям в блога си.
Относно новия сериал, който предстои, пиша в съотв. С Едже Йоренч и нейните обяснения, „Чаатай се завръща на екраните с любовна история”. Това инфо бе прочетено от 20 000 души за 1 месец. Това означава, че всички търсят и очакват да те видят на екран. С божията воля, този ден ще дойде през септември. Твоите фенове те критикуват за това, че вече  2 месеца мълчиш. Знам, че не ползваш е-мейл и туитър. Уважавам това. По мое мнение постъпваш правилно. Ще се изправиш пред медиите, когато се почувстваш  готов. След нещастните събития през януари, се нуждаеш от време, за да се възстановиш. Проблемът е, че удоволствието от грам наркотик бе повече от любовта и обичта на феновете ти. Не разбирам твоята нужда от това /наркотиците/. Всяко лошо нещо, което ти се случва, прави твоите фенове тъжни поне колкото теб. Не забравяй това.
Четох в репортаж и за преживяванията ти в историята с шезлонга през лятото. Под такива снимки наистина човек може да напише каквото си поиска.
Много неща се изписаха и под снимките, на които играеш табла с прителката на Исмаил Филиз. Винаги казвам, че лошото преживяване струва повече от 100 добри съвета.
Видях репортаж, в който казваш „Никога няма да имам връзка, с някого от шоу-бизнеса”. Голям залък лапни-голяма дума не казвай!!! Мисли 100 пъти преди да говориш веднъж. Спомни си, че твоите фенове искаха екранната любов с Хазал Кая да се случи и в реалния живот. Така, че всичко е възможно...
Драги Чаатай, твоите фенове те доведоха дотук и те направиха блестяща звезда. Продуцентите, бидейки зрители също, дават работа на обичани актьори, които носят рейтинг. Има много модели в този сектор.
Всички тези неща, които пиша, са като „бащини съвети”, така да е. Аз съм на годините на баща ти. Всъщност това са желанията и пожеланията на твоите фенове.
Чаатай, ти си звезда с бъдеще /на бъдещето/. Ще успееш и ще имаш десетки хиляди почитатели. Бог да бди над теб. Нека всичко е както сърцето ти го иска. Докато си честен и силен, феновете ще са с теб.
Абдулрахман Б.

# 633
Уфффффф, чок зор видех докат ви изчета в тая жега

Едно убуууу парче по тоз повод

Скрит текст:

# 634
  • In a surreal moment!
Брях...ама много далече от протестите е отишъл... то направо у морето се е цопнал...Продължава да виси в-сът кой седи на 4-тото столче ей това , ако открие Профи шъ я призная  Mr. Green

# 635
  • София
Абе аз ли съм кьорава или нищо ново май не съм изпуснала  Shocked newsm78 newsm78

# 636
Хайде да се подмажа, че рускам такива мнения, за любителите на черешите,

# 637
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ако тръгвате за там, ей ви карта. Ама заради вас се наложи да си снимам монитора. Joy Joy Joy

С кликване се увеличава, и плийз това е снимка, а не Гугълчето. newsm47

Отивам да чета кво изпуснах.
А че съм много добра си го знам. По-голямата част от работния процес винаги е била намиране на необходимата информация. newsm47 newsm47 newsm47

# 638
  • У Диспансера ...♥♥♥
Сега аз чакам от Профито инфо за туитъра на Ча Mr. Green

# 639
Ако тръгвате за там, ей ви карта. Ама заради вас се наложи да си снимам монитора. Joy Joy Joy

С кликване се увеличава, и плийз това е снимка, а не Гугълчето. newsm47

Отивам да чета кво изпуснах.
А че съм много добра си го знам. По-голямата част от работния процес винаги е била намиране на необходимата информация. newsm47 newsm47 newsm47

newsm10 newsm10 newsm10

# 640
Абе аз ли съм кьорава или нищо ново май не съм изпуснала  Shocked newsm78 newsm78
Не си кьорава Йоанче, старата песен си е на нов глас, нищо ново под слънцето.

# 641
  • Sofia
Неви  Hug,страхотно е написано писмото.Бях го чела,но с удоволствие си го припомних.

# 642
Наде  Hug
Ама аз даже се радвам, че Чаги е на по-обикновено място и си прекарва тихи вечери. Така опасността се свежда до мининмум.  Mr. Green
А коментарът ми за парите беше по повод това, че миналата година той наистина беше отседнал в най-баровския хотел /даже и снимка имаше - на рецепцията/. Лично аз също бих отседнала там, ако имах възможност, еееех Peace

# 643
Явно съм подвластна на стереотипи много повече отколкото си мислех, тю.
За съжаление, въпреки че съм гледала едва 2-3 серии от Великолепния век, не мога да възприема Вахиде като Хююрем. А обожавам Вахиде. Sad

Наде, мерси за снимката   bouquet

# 644
ИКСИ, според мен с/у Чаатай на масата не седи никой. Чинии са заредени, но чаши няма  Peace

Общи условия

Активация на акаунт