Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 108~

• 38 415
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
Хайде за паритет и една разкрепостена снимка от абитуриентския бал на Хазал, с бутилка бира в ръка  Mr. Green

Скрит текст:
Оооо, да, виждала съм я, даже на мястото на приятелката й, бяха изтипосали Чаатай.
Ми, ще пие, ще се весели и, ще си носи новите дрехи, защо не!?
Както и Чаатай, ще се весели, ще ходи по мацки, какъв им е проблема на папараците не знам, писна ми от техните евтини и изпразнени от съдържание статии и репортажи, Crossing Arms затова и днес не чаках репортажа по стар тв, защото не очаквах абсолютно нищо ново и интересно. Rolling Eyes

# 616
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ще ви дам и страницата на пансиона, но да знаете че картата му ви хвърля в морето. Опитното ми око на фотограметрист идентифицира един обект, който долу-горе съответства на пансиончето, но не мога да извлека изображение, което да ви постна. Още опитвам, дано успея!
Ей ви го пансиона и внимавайте с резервациите!
http://www.pansiyonlar.net/selimiye-kiyi-pansiyon.html?lang=en

Слънчице не се върна няколко страници назад да видиш някои съфорумки как се отчетоха?

# 617
Ето един коментар за партито от блог в Milliyet, струва ми се, че са доста по-критични от някой от нас
Преводът на english е с Гуги, ама се разбира
http://blog.milliyet.com.tr/cagatay-ulusoy-bu-yil-da-cesme--de/B … og/?BlogNo=419446
Скрит текст:
18 June '13Back CategoryCelebritiesRead217
 Cagatay Ulusoy this year in Çeşme

Yesterday tabloid press again Harri  Ulusoy 's boy boy had news stories and magazine photos.

"Poolside party with girls in bikinis made Cagatay Ulusoy"

Cagatay Ulusoy nights began to appear. Moreover, plenty of alcohol and girls in bikinis ... "

" fountain at Love Break "

"Cagatay Ulusoy added a new fountain adventures".

Pages of various newspapers and magazines the above headings, titles of news announcement. A common theme in Çeşme to attend the birthday party of a friend at the pool, take plenty of alcohol and can not enter the pool for not jersey. Normal, and participated in the invitation kıramamış been heeded. Where is known that excessive alcohol consumption, alcohol test subject held. Received her swimsuit in the pool if you wanted, then if there is money to buy swimwear. Ferhan Şensoy each other 's daughter also had Derya Sensoy. Show the love of writing while having fun with a new head. Could be, my dear Çağatay'la necessarily meant to be a hug, I do not understand.

Dear Harri all these reports, you're challenged. Why go through the back door to escape the press. Remove the front door, "friend's birthday party we attended, fun, and now you're going, good night," she said, get out. Leakage troubles opened to wrestle you know better what was previously the head. You always have declared in the previous articles. "Fruit-bearing tree is stone." 've Had a bad case of sunbeds fountain here a year ago. You said yourself in an interview "to events such as the inscriptions" she said. All these kind of news do not want to sit at home to break the directory. Or you're gonna explain to the press everything first hand. He's not like that. You say it or not, my dear girl.

Harri, you 're doing is doing in front of the agreement, " Love Story "has a directory named. This kind of sensational news all types of removable media. Then you get a headache. More than you do, lovers and fans are getting a lot of grief I believe. Especially to the new directory itself, after the gracious God.

Each eye sees something, get your heart's content istediğince, dear readers.

Regards, loves.

Abdurrahman Balcilar

Twitter: @ abbalcilar abdurrahman Balcilar

Face: ab.balcilar @ hotmail.com

Block: milliyet.com.tr / cansever

Скрит текст:
Оххххх, ще падна вече. ooooh!
Брех този Чаатай, как може като ходи някъде да не предупреждава, че, ще е там, че да няма мацки по бикини Cry.......все едно той ги е съблякъл или им е казал да се съблекат по бикини.
Вече наистина всички прекаляват да се месят в личния му живот, грозно е и много евтино.....нищо ново, че е и гнусно при това......що не вземе и камери да сложат в чаршафите му, че да видят коя, ще се пъхне с него под тях. Вече с подобни простотии и критики, всички подобни екземпляри ме отвръщават. Rolling Eyes
Същото е и с Хазал, дебела била.........ми отвратителни са ми вече с подобни коментари, даже и не прочетох докрая статията на английски.
точно
вече откачам
защо Ча да е виновен че няква и е паднало пердето
ми какво да прави, да я облече ли
божеееееееееееееееееееееее

# 618
Нещо критично съм настроена таз вечер, ще ковна още едно пиронче в ковчега...
Туй невзрачно селце е избрано, чини ми се, не заради тишината, а заради евтинията, пести, пести Чаатай.
Затова и компанията му е такава - не са големите звезди, паралиите, както миналата година, а по-скромните сет работници. Няма лошо, ни мъ убивайте Praynig Така дори няма да разберем с кого ще е на шезлонга и няма да се ядосваме  Joy Joy

# 619
Пуснах линка, защото има доста такива мнения, ама всеки си пише, каквото иска, а за четенето на преса и соц.мрежи Ча не само, че чете, но и доста се влияе
Неви  Hug , Хазал е много готина, въобще не и пука, а се забавлява,
а Фери като си пийнеше, беше много готина, направо ме кефеше на макс  Joy

# 620
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ами ще мижа,кво се е зазяпал,даже да сваля ризата и да я покрие викам аз Mr. Green

# 621
  • София
Ще ви дам и страницата на пансиона, но да знаете че картата му ви хвърля в морето. Опитното ми око на фотограметрист идентифицира един обект, който долу-горе съответства на пансиончето, но не мога да извлека изображение, което да ви постна. Още опитвам, дано успея!
Ей ви го пансиона и внимавайте с резервациите!
http://www.pansiyonlar.net/selimiye-kiyi-pansiyon.html?lang=en

Слънчице не се върна няколко страници назад да видиш някои съфорумки как се отчетоха?

Заинтригува ме сегааа  newsm47  Mr. Green

# 622
Профи,  Hug Спокойно можеш  да се ориентираш към папарашкия бизнес  thumbsup Много си добра,къз! tooth tooth tooth
А ето го и Ча.Прибира се от купона,сам е и е трезвен напълно.Споко момичета...всичко е на ред  Peace Peace tooth

# 623
# 624
Туй невзрачно селце е избрано, чини ми се, не заради тишината, а заради евтинията, пести, пести Чаатай.
Затова и компанията му е такава - не са големите звезди, паралиите, както миналата година, а по-скромните сет работници. Няма лошо, ни мъ убивайте Praynig Така дори няма да разберем с кого ще е на шезлонга и няма да се ядосваме  Joy Joy
Ми и те са хора, не само големите звезди с парички, за които не е гаранция, че са човеци, а и мен не ме интерсува с коя, ще е на шезлонга, така, че ядове не бих брала.
Да не е гърбаво момчето я, или кривогледо, ми ШЪ СЪ натиска с мацки, не с батковци, я.

# 625
  • У Диспансера ...♥♥♥
И снимките от ресторантчето са точно от това местенце,което му викат пансион Mr. Green

# 626
  • Sofia
Хайде и аз ви изчетох най-накрая и скачам от балкона,че там бая тесничко стана  Laughing

Много сте и няма да изброявам,но по една  Hug за всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Красива абитуриентка е била Хазалчето Heart Eyes

# 627
Неви, като написа, че Чаатай пестял пари и т.н., се сетих за Хазал и, че четох преди дни тук в темата, че в Америка била в близки, а не на хотел......та вече се обърках......и тя ли пести парички.....а нееее, сетих се, тя е много обичана, май такива коментари прочетох. newsm78

# 628

Aма шЪ пести,я...нали ще му се налага да лети честичко до Щатите,а и обучението му струва пари  hahaha hahaha hahaha
Ави! wavey Красива и купонджийка си е тя/Хазалчето,де/. thumbsup

# 629
  • У Диспансера ...♥♥♥
Вие защо им се вързвате на тия журналисти,ами ще пишат,нали трябва да запълват вестниците с нещо,а и не забравяйте,че Селин-абла е  бясна на Ча,жена с връзки в тия среди,колко му е да плаща на няколко журналистчета за да пишат само негативи за него,там както видяхме телевизията не отразяваше нищо,защото така и е наредено за протестите,явно си работят на този принцип Peace

Общи условия

Активация на акаунт