Лентови сифони - къде в банята, марки и мнения

• 17 022
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Интересно ми е защо хората при които дойде и каза.че не хареса моята работа на другата година им направих и тоалетната.коридора и кухнята и терасата.И сме много добри приятели .Наистина някой ти плаща за тази агресия срещу мен. Като имаш свободно време дай някой компетентен съвет вместо само да оплюваш. А иначе ми правиш добра реклама.Виж само колко посещения имам

# 16
предвид това, което видях наживо като твое творение (защо ли ми изтриха мнението?) имам желание да предпазя съфорумците, или поне да им светне една червена лампичка.
Интересно ми е какво сте видели?
Не може да се обобщава за целия процес.
Съфорумка беше показала снимки, където някои фуги не бяха направени добре,
но може да има някаква причина за това.
Другото, за което се сещам, че имаше проблем с някакво осветление/ключ.
"Порицах" го, да не се наема с ел., ако не е квалифициран ел. техник.

# 17
Банята беше тотал щета! Това видях. Просто качество на външна тоалетна в селска къща в края на Соца. Криви, с различна ширина фуги, със силно променящ се цвят по дължина. Такова нещо не бях виждал дотогава и повече не видях (за моя радост).
Относно това за коя баня става въпрос - нямам идея дали е обсъждана тук. Тогава не бях регистриран в този форум, жена ми даде телефона и се свързах. Направих си уговорка с въпросния Румен Янков и отидох на обекта в Обеля. Дълго време си мълчах от някакво, как да кажа, желание да не му навредя, но гледам как се пуска постоянно да дава мнения за щяло и нещяло и вече дойде времето някой да каже че "Царят е гол". Ако ще го наемате този човек, имайте едно наум. Поискайте да видите лично с очите си негови работи. Ако Ви устройват, няма лошо.
Макар и с много малка вероятност, но признавам има такава просто тогава да се е изложил по някаква необяснима причина и иначе да си работи добре човека. Каквото имах да кажа го казах, всеки има глава на раменете и може да прецени как да действа. Когато търсих майстори за моята баня минах през поне 10 прехвалени, а като им видиш работата (ако изобщо ти покажат такава) и ти се плаче...

# 18
  • София
Ами отворко покажи твоята прехвалена баня .Сигурно е по гадна и от селска тоалетна.Покажи сифони .Плочки и т.н.Аз поне показвам снимки на мои клиенти.А да вметна още в същия блок където ти дойде направих още една баня на друго семейство. Но нали са в Обеля 2 за теб са селяни.жалко че ти изтриха мнението как обиждаш моите клиенти.

# 19
Когато търсих майстори за моята баня минах през поне 10 прехвалени, а като им видиш работата (ако изобщо ти покажат такава) и ти се плаче...
Е, значи сте намерили майстор, който Ви устройва.
Похвалете го! Покажете негова работа.

# 20
  • София
Бачкатор не можеш да ми спреш работата.След месец можеш да заповядаш на морето в тази вила Агатополис може и тука кусури да намериш.

# 21
Когато търсих майстори за моята баня минах през поне 10 прехвалени, а като им видиш работата (ако изобщо ти покажат такава) и ти се плаче...
Е, значи сте намерили майстор, който Ви устройва.
Похвалете го! Покажете негова работа.

Това не е ли по моя преценка?
Само на мен ли ми се струва, че с Румен Янков пеете една и  съща песен?

# 22
#Cussing out Няма по-голяма гадост от лентовия сифон! Всичко беше наред, докато не ремонтирахме баните и в две от тях поставихме такива сифони, а в третата сложихме сифон, който се отваря и затваря с настъпване/също голям боклук, т.к. се счупи след месец/.
Та това нещо, сифонът, е измислен така, че в оточната тръба да не попада и частица отпадък и поради това почистването на дупката ще ви стане ежедневие. А и не само запушването е проблем, трябва да се мие и почиства ежеседмично.  Sick Не, няма такава гадост! Кой ни би по тъпите кратуни #2gunfire а и бяха от порядъка на около 350 лв.  Та ако не искате да си вгорчите живота, не си слагайте такъв сифон baby_neutral.

Изключително несъгласна съм с горенаписаното. Имаме два такива сифона от AB Group в двете нови бани, поставени точно така - под вратата на душ-преграда. Смея да твърдя, че направо се родих с тях, те са едно от най-добрите ми решения за банята. Всякакви косми, боклучки и т.н. остават върху решетката, поради което вътре в самия сифон не попада нищо. До момента не се е запушвал, а вече почти цяла година мина, откакто ползваме активно баните. Изцяло от неръждаема стомана, много устойчив на всевъзможни почистващи препарати. Не пропуска миризми, максимално силна струя в душ-зоната се оттича моментално и грам вода не преминава извън сифона по плочките в другата част на банята дори и при отворена врата. Има наклони от всички страни. Не знам за какво ежедневно "почистване на дупката" говори съфорумката, при положение, че вътре не попада никакъв отпадък - лентовият сифон не иска никакво по-специално третиране от обикновения. С две думи - аз съм много доволна и с две ръце препоръчвам. Прилагам и снимка на сифона в едната баня, ако ще е полезна, и се надявам сега някой да не тръгне да търси кусури и на моя майстор. Wink

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 18:36 от Madeleine

# 23
  • София
А доволни ли сте от кафявите плочки.лесно ли се почистват.В момента слагам същите плочки в един апартамент Ако можете да кажете марката на фугата.

# 24
Много! Няма никакъв проблем с почистването им. Всички плочки вкъщи фугирахме с Мапей.

# 25
bachkator,
Когато се оплюва работата на някой (ФЛ/ЮЛ) се поства снимков материал!
Това Вие не го направихте.
Румен Янков се е регистрирал с името си, не се крие зад ник.
Аналогично, когато се "хвали" някой за нещо, особено за майстори,
също се поства снимков материал.
Имаше случаи на хвалби с откраднати снимки, представени за собствени.
виц:
Двама приятели се срещнали и при разговор единия пита другия:
-Забелязвам, че много пишеш във Фейсбук и то странни неща.
Другия плахо му отговорил:
- Така е приятелю, но нямам достатъчно средства за редовни посещения при психолог.

# 26
bachkator,
Когато се оплюва работата на някой (ФЛ/ЮЛ) се поства снимков материал!
Това Вие не го направихте.
Румен Янков се е регистрирал с името си, не се крие зад ник.
Аналогично, когато се "хвали" някой за нещо, особено за майстори,
също се поства снимков материал.
Имаше случаи на хвалби с откраднати снимки, представени за собствени.
виц:
Двама приятели се срещнали и при разговор единия пита другия:
-Забелязвам, че много пишеш във Фейсбук и то странни неща.
Другия плахо му отговорил:
- Така е приятелю, но нямам достатъчно средства за редовни посещения при психолог.
Не хваля ничия работа. Доста грешно, досущ като обсъждания разглеждаш мнението ми. Снимков материал на видяната от мен баня нямам,  по разбираеми причини. Даже не помня в кой блок в Обеля беше. Ако според някой мнението ми олеква от това, то той може без никакви подозрения да наема въпросния господин (който има много работа, но като го гледам все във форума виси, кой ли тогава пише от неговия профил).
Мнението ми е не за да не се наема Румен Явков, а да се има нещо предвид, една червена лампичка.
Причината да поставя мнението си - доста упорита самореклама (и от сподвижници също), което мен лично ме дразни.
Безсмислени постове със снимки, как е направил нещо някъде. От тези снимки по принцип нищо не може да се види, кусурите на плочките не се виждат от подобни снимки. Но предполагайки, че повечето хора са будали той си копае неговата лехичка тук, явно и добре се прехранва от това.
Успех му желая и дано само тази единствена баня, която видях, е била неговия провал в работата. Нека всички са доволни от работата на майсторите и особено от неговата!

# 27
  • София
В тези модерни времена всеки телефон има интернет и мога от всяка точка на България да си влизам когато поискам по форумите.Само не можах да разбера защо не покажеш снимки на твоята баня.И друго като си доволен от работата на твоя майстор защо не го препоръчваш на други клиенти. Но то в България като направиш нещо хубаво и си свършиш работата като хората никой не те споменава.Но ако направиш някаква грешка веднага ще те оплюят. Ако си истински мъж напиши координатите на твоя майстор в белия списък. Направи едно добро дело да го търсят .А за мен не си притеснявай работа в момента има колкото искаш.А ако искаш ела да пием едно кафе в Обеля 2 там където дойде на оглед.Хората държат кафето в блока.Много добри приятели сме.Когато минавам от там пия по едно кафе със собственичката.А относно червената лампичка гледам как си използвал човека да ти кърти цял ден и накрая си му хвърлил 20 лв .Пълна експлоатация от твоя страна. Но един ден всичко се връща.

Общи условия

Активация на акаунт