Лидл ::29::

• 75 144
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
  • Shumen, Bulgaria
Някой има ли мнение за шприца за курабии?
Дали е удобен за курабийки, за украсяване не държа толкова  Simple Smile
Отдавна имам желание да си купя, но искам да съм сигурна, че ще ми върши работа, че вече неискам боклуци.  Wink

# 481
Отдавна имам желание да си купя, но искам да съм сигурна, че ще ми върши работа, че вече неискам боклуци.  Wink

Аз го имам, но съм го ползвала само за украса. Курабии правя с формички, пак от ЛИДЛ

# 482
  • софия
Е, добре, де. Не следите темата, но поне в тази може да прочетете... ooooh!
Не. Никой няма мнение за шприца. За първи път го виждаме.

Хайде, всички бели и добри да ми скочат сега, че хейтвам. Обсъждането за шприца стана като това за кафе-машината. Лошо няма, ако няма отзиви. Най-елементарното е - цъкваш на отпечатай, отваря се нов прозорец, там даваш ctrl+f (find), пишеш си, каквото и ти маркира и води по всичко с думата.

# 483
Това за "отпечатай" не го знаех, zvanche   bouquet , ще ми влезе в употреба - аз все първо Гуги питам и там ми излизат от всички теми, където е било коментирано даденото нещо  Peace

# 484
Цените лека полека си вървят нагоре. И цената и на заквасената сметана е променена- днес си купих за 2,09 лв/бр.

# 485
  • Варна
аз се зачудих на консервирания грах в кутии на Чира...купувам го отскоро, но сякаш беше 89 ст., а оня ден го взех за 1.09  newsm78

# 486
аз се зачудих на консервирания грах в кутии на Чира...купувам го отскоро, но сякаш беше 89 ст., а оня ден го взех за 1.09  newsm78

Ние само от него купуваме, със сигурност е увеличен от миналата година  Peace

# 487
Леле как съм пропуснала толкова страници...
Вчера пазарувах, но за съжаление съм изпуснала етажерката за под рафт..незнам точно как я водят, сутиени също не успях да намеря...

# 488
може ли мнение ако някой е купувал сиренето с лук и с чушка

# 489
Относно американските йогурти. Не знам какво точно очаквах, но останах разочарована за сега от това с пуканки и от другото с боровинки, до другите 2 вида още не съм стигнала в хладилника.
Може би си мислех нещо като кремчета ще бъдат, а те са просто като плодови млека с разни добавки.

# 490
Ако някой има нова брошура, моля да я сподели Wink

# 491
В петък сутринта ги пускат по ел. пощите, много сте нетърпеливи  Wink Но в страницата им вече има от 8-ми 3 предложения - Гръцка седмица, Домашен уют и Лятна забава  Peace

# 492
В петък сутринта ги пускат по ел. пощите, много сте нетърпеливи  Wink Но в страницата им вече има от 8-ми 3 предложения - Гръцка седмица, Домашен уют и Лятна забава  Peace

Предстои гръцка седмица,според сайта

# 493
Ако някой има нова брошура, моля да я сподели Wink

Още няма.

# 494
Някой днес да е ходил вече в лидл и да е обърнал внимание на кутиите, които стават за микровълнова? Много се чудя, защото нямам никакви, но все пак искам да се качествени (до колкото е възможно)  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт