Лидл ::29::

• 72 671
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
  • Телиш/Плевен
И от мен един голям плюс за малиновата бира - страхотна е! newsm10
Днес си взех краставици с 50% намаление - нищо им нямаше. Освен тях купих и мюсли блокчета, към тях пък съм пристрастена и използвам момента да ги похваля. Peace

# 61
  • София
Може ли снимка и цена на малиновата бира, много ме заинтригувахте?

0.89 лева  Peace
   bouquet

Направо купувай, опитавй и после да споделиш! Simple Smile

# 62
Освен тях купих и мюсли блокчета, към тях пък съм пристрастена и използвам момента да ги похваля. Peace

За тия от касата ли говориш? На мен ми дойдоха много твърди семената вътре. Определено лоша имитация на "Корни".

# 63
Освен тях купих и мюсли блокчета, към тях пък съм пристрастена и използвам момента да ги похваля. Peace

За тия от касата ли говориш? На мен ми дойдоха много твърди семената вътре. Определено лоша имитация на "Корни".
На мен ми харесват плодовите и не усетих твърди семена- пробвах с бял шоколад и портокал  Naughty

# 64
Ако са същите зърнени блокчета, които стоят и до желираните бонбони - и на мен не ми харесаха  Peace

# 65
  • София
На мен пък хич не ми хареса малиновата бира. Явно е въпрос на вкус.

# 66
  • София

На мен ми харесват плодовите и не усетих твърди семена- пробвах с бял шоколад и портокал  Naughty
и аз ги харесвам с белия шоколад всичките видове, детето също.

# 67
  • Телиш/Плевен
За тези на касата и до желираните мечета става дума. Wink Пробвала съм всички, харесвам най-много тези с ябълка, малина, слива и кайсия. Като имам предвид и чисти, и с йогурт. Peace

# 68
Мнооого са сладки тези мюсли-блокчета...  Confused аз си падам много по такива десертчета, но тези специално сякаш нямат много добри и полезни съставки, струва ми се.   

Днес уважих италианската седмица достойно и се запасих с паста, сосове, песто, маскарпоне и йогуртчета... Малиновата бира също е страхотна (а аз бира не пия принципно).

Но всъщност влязох да ви попитам друго: преди време бяхте осбъждали една магическа гъба. Е, всеки път я търся и просто не мога да я намеря.  Sad Може ли някоя добра душа да ми покаже снимка? Би трябвало да е от редовния асортимент, нали?

# 69
# 70
Мюсли- блокчетата ги харесвам повече от Корни. Те даже ми гаднеят, все се насилвах да ги ям, но тези на Лидл, след като ги похвалихте ги пробвах и много ми допаднаха. Въпрос на вкус, а съставките си признавам, че не съм ги гледала, нямам навик все още  Embarassed
Бикините на цветя памучни ли са? Направих списъка, та днес ще мина да видя какво ще си мятам в торбата  Laughing

# 71
  • Русе
Бикините на цветя памучни ли са?
Не ги погледнах, но ако са от същата материя като сутиените няма да са памучни. Днес ще ходя да връщам сутиените и ако не ти е късно ще погледна и ще пиша.
Понеже до сега не съм връщала стока, какво трябва да направя? Влизам в магазина и кого да търся? На касите ли да отида и там да кажа?

# 72
  • Mediterraneo
Нищо не взех от италианската седмица  Rolling Eyes Ще взема сигурно някакво песто или салса верде.
За това пък взех няколко тарелки мариновани гърди, много се харесаха на нашето барбекю  Laughing От намалените неща попаднах на пилешка шунка.
Мюсли блокчетата ги харесваме вкъщи.

# 73
 Толкова исках това песто Дженовезе и ..сега не ми хареса -защо съм останал с впечатление ,че като четох сътавките преди имаше кедрови ядки ,а не кашу #Crazy Прекалено е мазно-изби олио или зехтин отгоре.
Когато правя хайвер от чесън - точно на песто мяза ,никога не ми е избивало олио.
 Нуделите от Азиатската седмица ми допаднаха повече от тортелините.Последните ми са някак блудкави.
 Ще взема да се заредя с изостанали нудели,има още.Може и от миксовете - похвалихте ги.

# 74
Понеже до сега не съм връщала стока, какво трябва да направя? Влизам в магазина и кого да търся? На касите ли да отида и там да кажа?

Да. Аз така направих. Влязох и направо на касата. Отпред, защото имаше опашка. Извикаха управител, върнаха ми парите и касовата бележка, защото имах и други неща на нея. Три минути отне процедурата

кои от маринованите меса са по-хубави? пикантните люти ли са?
Искам да похваля подправката за грил на микадо. Пликче от 29 ст. На всичко я слагам, на всички се хареса

Общи условия

Активация на акаунт