Лидл ::29::

• 72 736
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
Разписах се днес в Лидл!
Сутиените са малки за мен, само ДО 85Б е номерацията. Бикините са сладурски, но са полиамид, аз такива вече не купувам. Ликьора от мандарина ми се видя много "боядисан" и не взех. Купих си от стандартното крем- лимончино. Има и едно друго по- бистро, но е с 30% алк. съдържание. Купих и малиновата бира, и тя е слиничка- 5 %, довечера мисля да я пробвам. Взех сладолед Ноблисима, някакъв нов, не бях го засичала преди, с лешников крем и карамел, в прозрачна овална кутия е.
Купих и йогуртите, бадемовия с марципан е много хубав.
Както и обичайните покупки- хлебчета с гауда, снежанка, салфетки и т.н.
Парео-то от тази седмица мислех, че е като предните, но тези сега са много гадни цветове, като изключим черното, което си е същото. Аз си взех от предните, увива ме добре, та ще го "водя" на моренцето  Wink
Купих от италианските нуга бонбони, опитах 1 и ми допадна, но май не струват цената от над 4лв.

# 91
десерт streuselkuchen -това е сладкиша с поръска-но кой замразен или

Не, не са замразени. Два вкуса видях - ябълка и череша и двата ми харесаха.

# 92
  • София
Добре, че купих само една малинова бира. Ужасна ми беше, напомняше ми сироп за кашлица и ми беше тежка.  Sick Оставам на Радлер, но бий искала да пробвам грейпфрут.  Peace

# 93
  • о`майна лунна нощ е
Ех, то на вкус и цвят другари няма, но и на мен ми стана интересна тази малинова бира.
ПП - ако имате възможност, опитайте жива бира. С прекрасни спомени за такава с аромат на вишна/череша съм от бирарията в Трявна. Спомени ... спомени.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/381167_46 … 1_615356670_n.jpg

# 94
Купих кокосово мляко в метална кутия. Престоя няколко дни в хладилник. Твърдо е, такова ли трябва да бъде?

# 95
Пускали ли са преди тези безшевени бюстиета за бременни? Удобни ли са, че се чудя дали да си взема Simple Smile

# 96
Купих кокосово мляко в метална кутия. Престоя няколко дни в хладилник. Твърдо е, такова ли трябва да бъде?
Какъв грамаж е млякото и каква е цената му. Мисля, че трябва да е течно

# 97

Това е опаковката на кокосовото мляко, от азиатската седмица е.

# 98

Като поседи на топло се размеква.

# 99
Момичета, имам нужда от помощ.Моя приятелка от Русе иска да си купи оризоварката, която беше на промоция миналата седмица.В магазина са казали, че такъв уред няма.Моля, ако някой я види, да каже от къде да им я поиска.Благодаря предварително! Simple Smile

# 100
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
привет момичета.
някой успял ли е да си купи уреда за череши? става ли или?
 Confused не успях в Пени преди месец, не стана и сега, а никъде не намирам такова, поне да видя върши ли работа.  Confused

# 101
Уреда за варене на ориз по всяко време ли го има, няма значение, че не е на промоция, искам да го купя!? Да питам и  за апарата за кръвно - доволни ли сте?

# 102
Уреда за варене на ориз по всяко време ли го има, няма значение, че не е на промоция, искам да го купя!? Да питам и  за апарата за кръвно - доволни ли сте?

Всички нехранителни артикули или Non Food наречените, не са постоянно налични,а са до изчерпване на количествата. Остава варианта с горещата линия-да попитате дали може да се намерят в други филиали.

# 103
За апарата за кръвно имаше добри отзиви Peace

# 104
 Благодаря за темата   bouquet

И аз да похваля йогурта с бадеми... newsm22

Локума също ми харесва, купувам няколко пъти за мъфини ... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт