Лидл ::29::

• 74 920
  • 756
  •   2
Отговори
# 150
Laughing няма наклон, като пингвинчета се пързалят защото найлона е мокър, но трябва и тревата да е плътна, да няма камъчета, бабунки ... а и водата може да им е дойде  хладна Wink опитвали сме
Ооо...така ли било?  Laughing
 Аз как ли не го мислех  Mr. Green
Много благодаря! Няма да се купува.

# 151
# 152
# 153
  • София
Сладолед Noblissima с орехи - уникален вкус, с цели парченца орехи...

Видях, че са пуснали домакински ръкавици, по 2 бр. в пакет, които отдавна търся, защото са много добри. Изрових целия щендер да си намеря L размер - нямаше. Става дума за магазина на бул. Сливница, София. Много ме е яд. Дано изкарат пак.

Не съм доволна от домакинските гъби за попиване, много са големи и груби...

Хляб със семена и черната франзелка - любими!

Пудингът - смес: ванилия, шоколад и сметана - много любим!

Харесаха ми сутиените, но нямаше моя номер. Бикините - изкуствени, не стават. Лидълските бикини са ми винаги с някакви странни кройки.

Напоследък не съм доволна от техния бакпулвер, затова вземам вече на д-р Йоткер. Иначе ванилиите им са добри.

Не съм доволна от памука, смениха го с нов вид и е много ефирен, не попива добре.
Но памучните рингчета са супер. Simple Smile
Май това е засега.

# 154
  • София
Някой взе ли сутиен за кърмачки? Интересува ме каква им е номерацията и памучни ли са? То аз сигурно чак утре ще успея да отида, дано не свършат до тогава......

# 155
Някой има ли представа каква е цената на картофите в Лидл и дали са добри?

Както и картофите по селски замразените на 2 и колко бяха?

Мерси

# 156
Някой има ли представа каква е цената на картофите в Лидл и дали са добри?

Както и картофите по селски замразените на 2 и колко бяха?

Мерси
2,19 -750гр

# 157
Някой взе ли сутиен за кърмачки? Интересува ме каква им е номерацията и памучни ли са? То аз сигурно чак утре ще успея да отида, дано не свършат до тогава......
Аз ги видях, но отдалече. Мисля ,че не са памучни Simple Smile

# 158
А картофите обикновените на каква цена са и добри ли са?

# 159
  • София
Обикновените картофи бяха на 1,59лв мисля. Последния път купувах, когато бяха на промо 1,19, но на външен вид бяха същите и бяха хубави. Много лесно се белеха. Вчера видях, че има и картофи в мрежа на 1,50, но не ги погледнах.

# 160
# 161

Зази, аз си взех 85 D, мисля, че беше най-големият предлаган в тази промоция. Съставът им е: чашки 100 % полиестер; странична част: 80% полиамид, 20 % еластан; Подплата на чашките 100 % полиестер; подплата: 88% полиамид, 12% еластан. Засега ми е удобен.

# 162
От ЛИДЛ съм купувала картофи в мрежа, мисля че бяха египетски. Много грозни бяха. По пазарите точно сега има страхотни картофи, от ЛИДЛ картофи повече не купувам.

# 163
Вземах от пресните картофи,,когато бяха на промоция и нямам забележки.

# 164
  • София
Пробвах малиновата бира. Не ми хареса. За моя вкус е много сладка.
Но - вкусове различни.

Общи условия

Активация на акаунт