Лидл ::29::

• 72 757
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
От новата брошура да препоръчам:

- противоплъзгащата подложка за табло на автомобил, това нещо върши чуденса работа и хилките за бадминтон, въпреки, че малко дръжките им куцат, кордата е добре опъната и подсигурена, вижда се на малките снимки, там където влиза кордата има сложени допълнителни гумички.

# 631
Нищо не ме грабна. Формил освен, но от моя любим с марсилския сапун май няма да има на промоция

# 632
  • София
Някой купува ли бадминтон, като беше с 4 ракети и мрежа? Дали са хубави, че ми писна от такива с хлабави мрежи, които закачат перцето...

# 633
Някой купува ли бадминтон, като беше с 4 ракети и мрежа? Дали са хубави, че ми писна от такива с хлабави мрежи, които закачат перцето...

Аз и за това ги перпоръчвам - тези са същите.

# 634
  • София
супер, много ти благодаря, това ми трябваше Simple Smile Че иначе всички на картинки изглеждат много добре, но щом сте ги и пробвали Simple Smile И аз предположих, че са същите, само че 2 Simple Smile

# 635
Момичета ползвали ли сте този Формил? Как е?

# 636
Аз
Момичета ползвали ли сте този Формил? Как е?

Ползван е, има пускани мнения.
Аз си взех този с марсилския сапун - ползвам го за бяло или светло. В цветното го слагам само като добавка, ако има по-силно замърсени.
Като цяло съм доволна. Но не е чудо неземно Simple Smile

Иначе ползвам Персил и Первол.

# 637
  • София
И аз си взех с марсилския сапун, някои петна вади, други не, всичко пера с него, мирише ми...по-скоро неприятно, може пък и да свикна или да взема омекотител...като цяло повече ми хареса обаче от  нормалните формил, текзи, които ще са на промоция, т.е. ползвала съм от тях  този за цветно, аромат обаче не остава при мен почти никакъв, което хем ми допада, хем не много... общо взето бонукса повече си ми харесва от него.

# 638
Този в брошурата не е с марсилски сапун  Rolling Eyes води се универсален или за цветно...
Пък Персил и Первол са много по добър клас от лидълските марки  Blush
Благодаря за отговора  Peace

# 639
  • София
Да, аз за това писах, че и червения за цветно съм ползвала, по-добре е от савекс, по-зле от бонукс...персил с нищо не ме впечатли също повече от бонукса например, марсилския формил е по-хубав, от персилите, които съм ползвала.

# 640
Angel_Dust,благодаря!  Peace

# 641
Момичета, днес ги гледах Формилите, но не видях такъв с марсилски сапун newsm78 Може ли някой да пусне снимка, да знам какво да търся, и пише ли на етикета на български, че е с марсилски сапун?

# 642
Момичета, днес ги гледах Формилите, но не видях такъв с марсилски сапун newsm78 Може ли някой да пусне снимка, да знам какво да търся, и пише ли на етикета на български, че е с марсилски сапун?
На картинката има сапун

Последна редакция: пт, 12 юли 2013, 17:16 от So Lucky*

# 643
  • Sofia
Как е мириса,да не е като домашен  сапун...

# 644
So Lucky* мерси  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт