Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 122

• 42 336
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Петане Hug, /къде се дяна бе човече? Thinking/, Марман Hug, хубава новина ни донесохте, малка победа, но победа Peace После идва новината на Лакунка Hug за Египет - голяма победа Peace Peace Peace, малей що народ на площада newsm78 и накрая и ново филмче, е, всяка вечер да е все с нещо ново и хубаво newsm10. Благодаря ви момичета за филмчето, и аз като Кри Hug свалям веднага Party Party Party
Лакунка Hug, какво ще кажеш за прякор пателеб? Тълкуване: 1.патето търси хляб /диал./, 2. патето играе вече само с лебеди, .3. зоол. нов, модифициран вид патка, продукт на генното инженерство Heart Eyes

# 616
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Прелитам набързо и сред това - онова черно, червено, бяло и т.н. виждам, че едно пате имало празник, а аз съм го изтървала. Лиа, сори - приеми на патерица нещо набързо, но от сърце сглобено. Господинът сериозно те призовава да се върнеш при него.  Laughing Laughing Heart Eyes Wink

Благодарско на труженичките за филмчето. Почнах да го тегля и ще го складирам за едни по-хубави дни Laughing Laughing Wink

Поздравче за релакс, че ви се полага. Само дето бързам и не успях да намеря сред познатите пътечки такова освен с лебеди и с летен морски бриз, но вие си го представяйте  Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 00:33 от vanina707

# 617
Оооо, Ванинка Hug, мерси за пожеланията и за прекрасното Peace /набързо сглобено ooooh!/ колажче, на мен си ми харесва като много бавно сглобено, да знаеш smile3521
За Шуберт Peace Peace Peace А като повтаряме тази вечер многократно думата лебед, току-виж утре някоя патка повярвала, че се е трансформирала в такъв. Тя Лакунка Hug само загатна, че вече ще си играе с такива, но си остава патка, нали така?! smile3503

# 618
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...

Лакунка Hug, какво ще кажеш за прякор пателеб? Тълкуване: 1.патето търси хляб /диал./, 2. патето играе вече само с лебеди, .3. зоол. нов, модифициран вид патка, продукт на генното инженерство Heart Eyes

Joy Joy Joy Joy патка в еволюционен период Joy Joy Joy

Лиа, толкова усилия съм положила да стана патка, че не ме интересуват никви лебеди  Naughty Laughing

# 619
Така, така Лакунка Hug, стой си при нас в патешкия гьол, никаква еволюция, никакви хибридни форми hahaha Предлагам днес да сме пременени по случай вчерашните хубави новини от света Peace Дано и днес има такива!

Скрит текст:

Хубав и успешен ден на всички! Peace

Скрит текст:
- Ало, зоопарка ли е?
- Да,зоопарка е.
- Вашия телефон ми го дадоха от номер 112.
- Да, какъв е проблема?
- Ами вкъщи се вмъкна някаква змия.
- Ти да не си от Дружеството за защита на животните?
- Не съм.
- Зелената партия?
- Не.
- Ми, шибни я с лопатата тогава!

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 11:24 от lia-martin

# 620
 Hug
Ще ме простите, че ме е подгонила липсата, но благодарение на нюха към еротиката, ей ме на Joy Joy Ей, благодарско на екипа, Heart Eyes , най- великите  bouquet, ся остана кармазъто и купонът ще е пълен. hahaha

Лиа, на патерица ,къз, да си жива и здрава, все так неуморна ,нощна посестримо  Hug За теб   bouquet и това:

Паткост здраво ни събра,
за добро или за зло,
може всеки да гадай.
Който в гьола е обаче,
няма как да отрече,
че си е същински рай. Heart Eyes

# 621
Е, Ники Hug, голяма патка , голяма работа си Peace Благодаря много за поздравленията, а за стихчето думи нямам просто! smile3501 Heart

# 622
момичета-патета, ето ме пак )))
малко си бях взела 'ваканция' от нета, че от много негативни новини се натоварвам ужасно.

сега ще зачета назад какво съм изпуснала  Hug

# 623
Лорче, не чети, че пак ще зачезнеш  Laughing

# 624
аууу....два нови филма    bouquet  bouquet  bouquet

Бланче, лакунка, страшни сте  Two Hearts Two Hearts

колкото до зачезването...то човек няма как да се скрие от негативното, само като изключи нета.

за куриоз - днес ми водят една бабичка в кабинета, децата и живеят в Турция, сега си дошли и я водят на доктор.
аз, понеже знам, че живеят в Истанбул, почвам да питам естествено как е там положението, очаквайки да чуя нещо чапулджийско, като естествено първия ми въпрос беше 'докога ще го търпите тоя изедник Ердоган?'

какъв беше потресът ми обаче, когато тия двамата /мъж и жена/, започната да ми обясняват, че имало там едни безредици, и как протестиращите изпочупили всичко по центъра и всичко това било работа на една партия, която 'бъркала работите' и подклаждала недоволство.
чак взех да споря с тях и да им викам - не е вярно, аз гледам на живо, протестиращите нищо не чупят, полицията е агресивната страна, обаче те си знаят тяхното - протестиращите били подстрекавани от лошата партия.
та така - срещнах се с две заблудени овце. всяка овца си заслужава за пастир Ердоган. Sick Sick

# 625
Лорич, голяма държава, голяма паша, овцете мнооого.Има да чистим боб и леща и да пием чай и занапред, а нашият, както не си пада по готвенето, няма и да се покаже Mr. Green.Ще трябва да станем  явно  домашни патки с носни кърпички- ужас и никакво преминаване на граници hahaha hahaha

# 626
  • AMS

Привет, патета!!!  Hug Hug Hug
Много ви се радвам и за филмите и за новините, и за музиката, и за споделеното!!!  Не ви пропускам, да знаете.  Hug Hug Hug
Сега тегля филма на Лакунка  Hug от ликна.
Мастерса не ще да ме регистрира. Rolling Eyes Четири пъти му се молих.  ooooh!
А, колко съм ви благодарна, че ви намерих ...  Hug Hug Hug
Чудя се аз, като си знам лошото реноме  Embarassed, от кои съм.  newsm78  
От патките или от гъските!?  Joy Joy Joy
Ама къде съм хукнала и аз по джапанки в А рупата.  Rolling Eyes
Днес пак щракнах следобедния форум  Laughing Обсъждаха нещо, но нали е без превод.  Joy Joy Joy

Скрит текст:

А като стана дума и за лебеди, направих ви и едно клипче. Беше чиста случайност. Исках да са снимки, но съм объркала копчетата  Embarassed Rolling Eyes И да не си помислите, че съм от лебедите. Naughty Всъщност, ще видите, още в първите кадри, че и те са патки.  
Нали съм голям спец,  Embarassed последните кадри, са пръстите ми:35: Joy Joy

# 627

BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN KONUŞMASINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

BAŞBAĞLAR'IN YILDÖNÜMÜ

20 yıl önce 5 Temmuz 1993 tarihinde Başbağlar Köyü'nde vatandaşlarımızın camiden çıkarılıp kurşuna dizilmesi neticesinde 33 vatandaşımız ölmüştü. Başbağlar, zamanlaması, caniliği ve acımasızlığı ile kalbimizde açılmış, hiç kapanmayacak bir yaradır. Başbağlar katliamını hatırlatmak istemeyenler, başka olayları her zaman hatırlatmaya çalışıyorlar. Canilerin gerçek yüzünü gösteren bu olayı, terörün gerçek yüzü olarak hatırlamaya devam edeceğiz.
http://www.haberturk.com/gundem/haber/858027-basbakan-erdogan-konusuyor

# 628

Какво се случва в Египет: Революция, преврат...?

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5905991

Дива Hug, тоя лебед, дето си го снимала много агресивен hahaha, без малко да ухапе нещастното пате Mr. Green

# 629
di...va , имам 1неизползувана покана за мастерса, прати на лични имейл адрес, за да мога да ти я пусна  Hug
Следобеден поздрав- е не сме три, но...

Общи условия

Активация на акаунт