Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 122

• 42 323
  • 752
  •   1
Отговори
# 570

поздрав за всички вас Peace

# 571
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...

в чест на новите членки на ЕС  Hug Heart Eyes Hug

# 572
# 573
Честито на новите членове на ЕС   Hug  дано да е за добро  Simple Smile

"В кадър" -  "Таксим навсякъде"   Peace

# 574
Здравейте патета! Hug Hug Hug

Минавам  да почерпя, че днес остарявам с цяла година smile3521
Скрит текст:

# 575
Лиа, много любов, усмивки, отпимизъм, позитивизъм и мнооого добра и доходоносна работа   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet ЧРД!

# 576
Благодаря за  хубавите пожелания Бланче Hug

# 577
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
http://m.bgflash.com/41/432038_343683885655168_290966440926913_1 … 7_303642325_n.jpg

Честит Рожден Ден, Лиа! Пази усмивката, здравето и любовта!
Другото го има по магазините Laughing

newsm59 nbirthday newsm59

Последна редакция: вт, 02 юли 2013, 19:26 от lacunababe

# 578
Лия, ЧРД много здраве, щастие и късмет ти пожелавам.   bouquet

# 579
Честит празник,Лиа!
Много здраве,сила и късмет!

Поздрав   bouquet

Момичаета,много благодаря за филма! kyllmg

# 580
  • Romania
  bigdance2 hbday Tada  LIA!

# 581
  • Пловдив
Мда, човек ако чете всички прогнози, по-добре да си тегли ножа немедленно, няма смисъл да се мъчим.
Ся превеждам една романтична любовна история, напук на всичко пък!  Crossing Arms

Малииии, дано да е онази, дето си мисля  Laughing С онова русото, дето беше мустакато по едно време  Wink Hug

Ха мараба, джанъмки  Hug Тука сте по-добре осведомени от CNN и Дойче веле взети заедно  Laughing Много ви се радвам и най прилежно си се информирам  Peace Цунки за всички   love001

Лиа, жива, здрава и все така оптимистка в живота  Hug Напук на всичко и всички!Честит рожден ден, мила   bouquet

# 582
Мда, човек ако чете всички прогнози, по-добре да си тегли ножа немедленно, няма смисъл да се мъчим.
Ся превеждам една романтична любовна история, напук на всичко пък!  Crossing Arms

Малииии, дано да е онази, дето си мисля  Laughing С онова русото, дето беше мустакато по едно време  Wink Hug

Мне, мисля, че не е. Този е сууупер еротичен, направо неприличен, не ги е срам! Две години търсим видеото, беше дълбоко законспириран, но ни падна в ръчичките. Айде, нека е изненада.  Laughing

# 583

Аууу ,  Бланка  чакаме с нетърпение  Heart Eyes

Лиа , Честит Рожден Ден ! Бъди жива и здрава имай хубави моменти и истинска любов ! newsm59

http://www.youtube.com/watch?v=Fy7FzXLin7o

# 584
  • Пловдив

Мне, мисля, че не е. Този е сууупер еротичен, направо неприличен, не ги е срам! Две години търсим видеото, беше дълбоко законспириран, но ни падна в ръчичките. Айде, нека е изненада.  Laughing

И така съм доволна, дано има поне някой синеок  Wink Joy Joy Ама и за другия не губя надежда де  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт