Отговори
# 660
Ох много ми е странен този сайт...  smile3529  ще трябва да го разучавам....

А във връзка с фолиевата киселина...аз малко я спрях... нещо ми е гадно от нея и вече минах 3 месец....дали постъпих грешно?

# 661
Здравейте, вие наистина пишете по много..........ама много

За количките. Моята е такава http://wozki-dzieciece.pl/dat/oferta/313b.jpg - Много съм доволна. Голяма е, но много маневрена. Купих си я с кеф, издържа на многото килограми на детето, на всичкото мъкнене и блъскане по разбитите улици. Не съм мислила да я продавам, защото се надявах скоро да я ползвам пак и ето, че ѝ дойде времето. Сега може би по някое време като преценя ще я продам и ще си взема лятна, ако ми трябва. Синът ми го научих рано рано да върви сам и отказа количката.

За продуктите 2-ра употреба. С първата бременност си мислех, че няма как да си купя нещо 2ра употреба, поради изредените от другите мисли. Сега обаче, като знам колко малко се ползват тези неща...... бих се замислила. Почти всичко, което се ползва до 6мес е много скъпо а за кратко време. А пък и винаги може да се огледа стоката и да се прецени, ако е запазена си заслужава. Изпираш и изчистваш всичко и пак ще мирише на ново и чисто- като за бебе Simple Smile

Аз още пия фолиевата, но доста често си я забравям Wink Та не съм особено редовна.  В сряда съм на доктор и се надявам да науча пола и аз.... Иска ми се да е момиче...Но да видим.
ЧЕстито на всичко узнали пола!!!

# 662

За количките. Моята е такава http://wozki-dzieciece.pl/dat/oferta/313b.jpg - Много съм доволна.

Много е хубава... каква е цената обаче?

# 663

За количките. Моята е такава http://wozki-dzieciece.pl/dat/oferta/313b.jpg - Много съм доволна.

Много е хубава... каква е цената обаче?

Това е по-новият модел от 2012 - http://www.novobebe.com/bebeshki-kolichki-stolcheta-i-aksesoari- … rica-bg-3760.html
Моята е по-стара от 2010. Тогава имаше промоция с доста неща + кош за новородено и излизаше около 690лв всичко. Сега виждам, че новите модели са с доста по-висока цена. Но наистина количките са много здрави.

# 664
Добро утро  Hug
Тази сутрин бързам да сложа кафенцето - с пожелание за светъл и усмихнат ден!

# 665
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро  Hug

vio, благодаря за кафенцето  Hug

За prodavalnik аз съм поръчвала от там - реших да рискувам с един шезлонг за Борко - беше 30лв. и си викам каквото такова. Обаче шезлонга беше като чисто нов - момичето, което го продаваше ми го изпрати изпран, чистичък, без никакви забележки. Бях супер доволна от себе си, много горда, че съм открила "перфектната" сделка. Дори й звънях да й благодаря  Crazy

# 666
Добро утро  Hug
Матилдаходя при Недко Петров във втора поликлиника.
Относно количките-аз с Вероника ползвах тази : http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.oferti.bg/media/of … zGh22uWbHplAsM%3A  много съм доволна от нея-блъскане,праскане по дупки нямаше мърдане  Naughty  Сега не съм се замисляла каква,защото не ми харесват количките,който имат много голяма разлика в големината на гумите.Предните да са мнооого малки,а задните прекалено големи  ooooh! Гледала съм как такава количка,като слиза от тротоар и се огъват предните гуми и не може да се помръдне.Аз съм на преглед чак на 16,но мисля другата седмица да отида до Хасково.
Фолиевата киселина-
я спрях преди 10 дни някъде,но се чудя дали да не си я допия,защото ми останаха около 15 хапченца
За Продавалника-аз съм взимала много неща от там и съм продавала даже  Laughing Не съм от голямото добрю тру и даже съм взимала на малката мноого по качествени дрехи от магазините ни 2-ра употреба,от колкото от другите  Naughty И аз преди седмица разглеждах количките там-има много хубави и запазени,но ще видим
Засега ви желая приятен ден

# 667
аз също съм на мнение че в prodavalnik.com могат да се намерят много качествени неща,и точно там си харесах и кошара,чисто нова,без матрак в магазина е 409лв,а в prodavalnik я открих от едно момиче от Хасково за 250лв + матрак ,момичето каза че е ползвана 2 месеца и директно си я капарирах,защото ми се струва все още рано да започвам с покупките за големия човек Simple Smile

# 668
Благодаря за топлото посрещане !
Noemi, всичко бързо да минава и да няммаш повече неразположения!!!
количките,освен това, което сте споменали - да добавя, че ние гледахме и височината на дръжката да има възможност за промяна, защото е много тегаво, особено за раменете, да се бута дълго количка с неудобна височина.
и да, бих взела количка вт.употреба,[/b] даже и за първо да е. За при бабите със сина взехме точно от продавалник. След изпиране и измиване е готова. Даже и нова, преди години, нашата пак мина през вода. Единствено е важно за мен да е от дом с непушачи.

Хубав ден на всички!

# 669
Момичета,вие ще ходите ли на почивка?Къде?Ние се чудим вече къде да отидем с мъжо вече.Искам да има и басейн в хотела,заради малката...... newsm78
Аз не съм питала доки дали може да ходя де-но гледам,че вие сте питали и са ви казали само под чадъра и да не се потапя дупето  Mr. Green Heart Eyes

Алекси  Hug Hug

# 670
Добро утро, момичета! Имам следния въпрос... Другата седмица ще давам кръв и ще ме гледат на ехо за скрининга за Даун синдрома. Но съм записана за 14.00ч. Въпроса ми е... Кръв на гладно ли се дава???  Thinking

Благодаря предварително!
Хубав ден и много усмивки от мен! Peace

# 671
Добро утро, момичета! Имам следния въпрос... Другата седмица ще давам кръв и ще ме гледат на ехо за скрининга за Даун синдрома. Но съм записана за 14.00ч. Въпроса ми е... Кръв на гладно ли се дава???  Thinking

Благодаря предварително!

Velvet sky,Кръвта не се взима на гладно.Успех.

# 672

Благодаря предварително!

Аз винаги съм давала кръв на гладно-само урината НЕ.Но ако искаш попитай за всеки случай  Laughing

# 673

Благодаря предварително!

Аз винаги съм давала кръв на гладно-само урината НЕ.Но ако искаш попитай за всеки случай  Laughing
Аз изрично съм питала моето доки за това. НЕ  е необходимо да е на гладно. Все пак моя скрининг беше в 16 часа.Тогава ми взеха и кръв. Как мислите щях да издържа Mr. Green

# 674
Не е задължително да е на гладно и моят бе след обяд.А за урината сега разбирам че трябва да си ял преди да я дадеш,аз винаги давам първа на гладно. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт