Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е цената на БХС и ФМ?
Какви са препоръките за справяне с гаденето по време на бременност?
Какви са периодите за биохимичен скрининг и фетална морфология?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е цената на БХС и ФМ?
-
Какви са препоръките за справяне с гаденето по време на бременност?
Препоръките за бременни жени включват почивка, избягване на тежки натоварвания, редовни прегледи и спазване на съветите на лекаря. Важно е да се консултират с вашия лекар относно всякакви въпроси или притеснения. Препоръките за справяне с гадене по време на бременност включват консумиране на леки закуски като препечени филийки, бисквити или храна, която обира соковете от стомаха. Освен това хомеопатични лекарства като Арсеникум могат да бъдат препоръчани за справяне със стомашни проблеми. Важно е да се консултирате с лекар или хомеопат за подходящо лечение.
-
Какви са периодите за биохимичен скрининг и фетална морфология?
-
Кога може да се определи полът на бебето?
-
Каква е разликата между БХС и ФМ?

,а от каката си ги пазя всички.
Не се налага никакво местене на бебето, ако се наложи да се вози с кола. Само се сваля коша и се слага на държача в колата.
исках да им направя общ албум още от корема ми ама...оффф ядосах се 
Но вчера колкото и да дебнех за сигнал от негова страна, така и нищо не усетих... Днес до момента пак нищо не съм усещала.

и това всичко за 100лв. Всички са маркови и чисто нови. В България само за маратонките ще ги дам тези пари
-спомням си как успокоявах миналата година моята приятелка,че тя се беше притеснила ,че не го усеща и беше към 21 г.с -ама после да видиш какви шутове я сполетяха-всичко е строго индивидуално-засега на бебчовците им е широчко и си дерзаят 
и удобни 

незнам вас хваща ли ви параноя отвреме-навреме. Аз постоянно се вкарвам в някакви филми, че нещо се е случило с бебка
Но около 20гс вече трябва да се усеща по лесно ... нямам търпение