Oктомврийчета - 36

• 72 637
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Orchids, да ти е жива и здрава рожденичката и само да ви радва!  nbirthday Страхотно клипче, както винаги Simple Smile

облаче, и Никола 2 пъти се напика в градината и казаха, че ще му слагат памперс за сън Rolling Eyes

# 556
Orchids страхотно клипче и още по-страхотна главна героиня   bouquet
Честит празник! И да расте все така весела, игрива и засмяна малката рожденичка!   newsm59

# 557
Орхи, честит празник, мила! Да ти е живо и здраво момичето!

В нашата детска разрешават торти. Ще взема една малка тортичка и сокчета разни Simple Smile

# 558
Орхидейка, честит рожден ден на порасналото ти момиченце! Да е много здрава, щастлива и да има прекрасно детство Tada! Много мило клипче!

Ние последните няколко дни изкарахме вкъщи, защото Йоана беше малко настинала, сега си пие хомеопатията и утре ще е на ясла. Според лекарката не е заразна, има само само някаква остатъчна кашлица.

В яслата ще занесем само торта, заради уртикарията сме свели до минимум покупките на готови неща от магазините за Йоана-никакви сокчета, шоколадови изделия, шарени неща в шарени опаковки...Именно затова ще празнуваме и рождения ден вкъщи, за да мога да контролирам менюто.
Подаръците от гостите ще са предимно играчки(кошара за кукла, касов апарат, детски лаптоп http://vegatoys.com/view/6187.html), затова от нас ще са малко есенни дрехи, всичко от миналата година е страшно умаляло вече. Може би все пак ще вземем някоя книга или пъзел, със сигурност ще е много щастлива.

Има ли някой наблюдение върху тези картиhttp://dev.teodoros.com/index.php?main_page=product_info&cPa … products_id=22868, пише, че са за деца на 3-4 години, интересно ми изглежда.

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 16:00 от MartakEly

# 559
Орхидейче, честита ти рожденичка! Heart Eyes

# 560
  • В сърцето на моите съкровища...:)
            Добро утро,

Честит рожден ден на порасналата Ева! Много здраве и безгрижно детство!

Аз да се похваля,че вчера Нестор беше за първи ден на плуване от градината. Много емоции беше събрал и ми разказваше въодушевено, как е плувал по коремче и е пляскал с крачета  Mr. Green Heart Eyes
               Днес е на танци  Crazy Да видим там какви ще ги свършат  Mr. Green
               Иначе да ви кажа да се посмеете....Като се разсърди и използва фрази,които на него са му казвани, когато не е слушал и снощи ме закова с " Мамо, не слушаш! Щом не слушаш, нито количка,нито бебе!" Joy hahaha За него модела важеше с нито колело ,нито изненада  hahaha
Засега "аварии" с дрешките не сме имали в градината,надявам се да продължим така.  Peace

Отивам да бачкам,че не остана...и утре и излизам почивкааа  Crazy Party

# 561
С голямо закъснение честито на Нико! Да расте весел и радостен, и да е красив като кака си!  Heart Eyes

Честито и на Еви! Да е весела и засмяна, щастлива и добричка. Орхи, весел празник!   bouquet

Тези магнитните пъзели, които коментирахме, ги има в магазин Рая на сносни цени. Мпже да са малко по-дребни, но смятам да ги пробвам.  Peace

# 562
Орхи, да ти е жива и здрава, все така усмихната Ева. Голям сладур е на клипчето, очичките й се смеят направо Simple Smile
Мише, ааа, що не слушате Нестор а? Naughty  Joy
за имунитет - осцилококцинум - превантивната дозировка. Оле, доволна съм и от инфлуцида 3 пъти по 1. Започнах да давам и рибеното масло вече. За по-големите деца мога да кажа, че сестра ми е страшно доволна от коластрата!

# 563
Много ви благодаря за хубавите пожелания!  Hug Получихме страхотни подаръци и се забавлявахме  макар  с малко деца(повечето гости не дойдоха защото бяха болни). Аз обаче останах страшно ядосана и разочарована от персонала на клубчето. Все още се колебая дали да напиша коментар в темата за клубчетата в София.

# 564
  • София
Честит рожден ден на Ева, весел празник на мама Орхидейка   party023  Gift  ura  party041

Ади, защо си разочарована? Какво не е било наред в клубчето?
MartakEly, мина ли уртикарията? Как е Йоанка?
АниК, нанесе ли се в новото жилище? Стана ли ми вече съседка? Да те прихвана.....
Мишанка, твоят Нестор е голяма скица  hahaha Как ти завиждам за плуването... при нас не предлагат. Мисля напролет ще ходим някъде в съседство по другите градини или училища на плуване, а засега ще си седим на топличко.

Моята Ева днес за втори ден е на градина и и понася много добре, засега. В една група е с Макси на mariana75. Вчера как се гушкаха двамата на вратата, нали им беше първи ден...

За РД съм си намислила няколко подаръчета, защото ние с бандата винаги се питаме от какво има нужда. Ще взема да направя списък, на който да се чекват употребените идеи, че да няма повторения  hahaha
От нас с тате и бате ще получи хубава количка за кукли, че много активно се изявява като грижовна майка (а след 5 мин. се превръща в терминатор, много странно  newsm78). Другите идейки са клавирен музикален инструмент, книжки, пъзели и кубчета (конструктор) за редене. Пъзелите сега са много актуални, много и харесва да нарежда  Mr. Green
За друго не се сещам  newsm78

# 565
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛИТЕ МЪНИЦИ!

ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА!

Ние се изгубихме, ама много работа имаше.

Ходим на ясла от май месец и доста бързо свикна. Мислехме да го местим в държавната градина до нас, ама той толкова си харесва "градинката", както й казва, че ме е жал направо. Откакто е тръгнал на яслата, само 1 път е вдигал температура и я преборихме за няма и 24 часа. Нищо не му давам имуно, да видим сега като захладнее как ще е с болестите.

Юни месец махнахме памперса за 2 дни, но и от яслата много помогнаха, защото като им казах, че е без памперс и нито един памперс не са му сложили оттогава.

Не съм го мерила и теглила скоро. Трябва тези дни да го видя как върви.

Лятото го изкарахме в път къде ли не. Даже до Германия го юрнахме с колата тази година. Бях се приготвила да си оскубя косите до края на пътя, но той направо ми скри шапката - нито мрънка, нито нищо. Беше му доста забавно.

Драми има от време на време, но бързо минават и нищо по-сериозно. Общо взето гледам да си мълча, ако нещо го прихване или казвам, че нищо не му разбирам като мрънка. Бързо коригира тона. И като при Нестор си има фраза, която аз съм му казвала явно - с много сериозен тон казва "А-ма-ха, аз скарах".

Запознахме се това лято с Бобинка и Ники, а също и със Зарат.  Hug

Това е накратко от нас, общо взето нищо ново под слънцето.

# 566
Много ви благодаря за хубавите пожелания!  Hug Получихме страхотни подаръци и се забавлявахме  макар  с малко деца(повечето гости не дойдоха защото бяха болни). Аз обаче останах страшно ядосана и разочарована от персонала на клубчето. Все още се колебая дали да напиша коментар в темата за клубчетата в София.

Орхи, пиши и тук, и там! Това е много важно.

# 567
  • София
Честита трета годинка на Макси  newsm59  party023  Gift  ura  party041
Честит празник на мама mariana75  bouquet Знам, че ще влезе в темичката да надникне днес  Mr. Green

# 568
  • Русе
Привет момичета
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАКСИМ,ГЕОРГИ И НИКОЛ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО С МНОГО ИГРИ ИМ ПОЖЕЛАВАМ

# 569
Мирче, как ме познаваш само  Hug
Много мило ми стана. Благодаря за пожеланията. Аз наистина надниквам от време на време в темичката, но нямам време да пиша.
Добре се получи РД на Макси, хапнахме доволно, децата се надивяха. Дано и гостите са останали доволни  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт