Oктомврийчета - 36

• 72 626
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте Hug
Честити поводи за празнуване на всички Hug
Нашия Рожден ден дойде и си отмина,весело беше Ники събра много подаръци.След това се хримоса и пропуснахме първия ден на градинка.Вчера го изпратих за първи път.Голяма драма беше CryНики влезе много спокоен и ентусиазиран,но като чу как плачат децата и той се разплака.Не искаше да оставя,искаше да си тръгваме.Незнам как си тръгнах,по точно как слезах по стълбите,защото седях пред градината.100 пъти се обадих да питам как е,влезах няколко пъти и помолих някоя от лелките да ми каже дали плаче.Не беше плакал,хапнал мъничко и в 15 ч го взех,как ме чакаше милото,скочи от столчето и само вика "мамооо" и ме гушна и аз пак ревнах Cry Cry.Просто беше един много наситен с емоции ден.Днес пак стана с ентусиазъм и пак докато не чу ревящите деца и хайде и той започна.Дано бързо да свикне.

Взех му коластра,мами които са давали по колко пъти на ден давате?

Другото ,което ме озадачи е ,че не им дават вода в градината и във вашите ли е така?Аз днес му пратих шише и казах на учителката да му дава,казах му и той да си иска,но да видим.

И сега си седя вкъщи,в болнични съм и ми е супер празно,когато не съм на работа винаги с Ники ,в един момент се оказва,че имам време за себе си и незная какво да правя.Отвратително чувство.

Blurmoi  Hug,Ники до ден днешен приказва за Неди и пита кога ще идем на басейн,при моя приятел Heart Eyes

# 571
Оле, мерси за пожеланията! Hug

Влизам, да честитя рд на хубавата Мила! Heart Eyes
Да е много здрава и весела и хубав празник днес!

# 572
Здравейте, момичета!  Hug

Честит рожден ден на сладките пораснали дечица!!! Нека бъдат живи и здрави, весели, засмени и много умнички!  Hug Hug Hug

Мирка, не сме се преместили още. Утре и вдругиден са набелязани за това мероприятие. Simple Smile

Още ми е неспокойно и планирам свободното време за през уикендите, че да не изкукаме само вкъщи...

Толкова за сега от мен, че да не скапвам настроението на празнуващит. Simple Smile

# 573
Честито на днешните рожденници!Да са живи ,здрави и усмихнати !

# 574
Здравейте, момичета!

Ние днес отново празнуваме двоен празник- рождения ден на Йоана и денят на Стара Загора Tada.
Честит  рожден ден и на Йосеф, Веско, Мая, Антон и Дария!!! Да са здрави, смели и щастливи деца!

При нас днес е спокойно, гостите и тортата ще са утре, та сме в подготовка и очакване.

Мирче, благодаря че питаш, за сега не се е проявявала пак уртикарията, постепенно върнахме всички основни храни-мляко, яйца, месо, дано не се повтаря никога повече. Лошото е само , че не разбрахме със сигурност от какво точно се отключи, но...

# 575
Marta, Илка, rorr,, да са ви живи и здрави рождениците, много радост да ви носят!  Tada  party002

Честито и на другите пораснали октомврийчета!

# 576
Честито на всички дечица, които съм пропуснала до сега и на днешните рожденици! Да са ви здрави и щастливи и да имат хубаво детство!   bouquet

# 577
Честито,   bigdance2 честито,  newsm67 честито на всички рожденици!!!  newsm59

Днес е много емоционален ден за Тони (и нас), в момента тече афтърпартито, т.е. Тони избухва с подаръците след като партито приключи и изпратихме гостите.

Желая на всички дечица да бъдат много щастливи, здрави и да радват мамите си и татковците си  Heart Eyes

# 578
  • София
Честит рожден ден на Йоана, Йоси и Тони! Да са здрави, щастливи и порядъчно щури!
Честит празник и на мамите!

Аник - много  Hug за теб и Ники!

Бобинка - пожелавам Ви бързо да свикне с детската градина и да няма драми сутрин!

# 579
Честито на всички рожденици! Да са живи и здрави, много щастливи и обичани деца!

# 580
Честити рождени дни на всички рожденици! Да са здрави и много щастливи! Hug

# 581
  • В сърцето на моите съкровища...:)
            Добро утро!

ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА ВСИЧКИ, КОИТО ВЕЧЕ СА ОТПРАЗНУВАЛИ СВОЯТ 3-ТИ ПРЕКРАСЕН ПРАЗНИК! ЖЕЛАЯ ИМ МНОГО УСМИВКИ И ПОДАРЪЦИ!

Бобинкаа, в нашата градина също не се внася вода. Имат си диспенсери с еднократни чашки. Доколкото четох някъде по наредбите наскоро, има изисквания и за минерализацията на водата.  Peace Дано бързо да свикне.

# 582
  • Русе
Привет момичета
Честити рождени дни на всички мъничета които вече отпразнуваха своя 3-ти рожден ден,да са живи и здрави

Да почерпя и аз виртуално за моето малко слънчице което вчера отпразнува третата си годинка  Mr. Green

# 583
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утро,

На мен ми се скапа компа,та добре,че е този на таткото да се разнообразявам от време на време  Flutter
По този повод да ви покажа, как изглеждат 5 минути тишина......

# 584
Честит рожден ден на всички вече 3-годишни октомврийчета! Да растат здрави, умни и щастливи!  newsm59 Tada

MISHANA13  hahaha
Последните 5 минути тишина у нас бяха ознаменувани с ароматизиране на монитора с половин шише тоник за лице  Joy Поне разбрах, че ни е издръжлив монитора  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт