Oктомврийчета - 36

• 72 624
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Много рожденни дни пропуснах, обаче от сърце пожелавам много здраве, радост и весели игри на рожденниците, да са радост за мама и тати.  Hug Hug Hug Hug

Борис е болен от петък, кашля страховито заради секрети в носа, днес баща му пак ще го заведе на лекар, май че не се подобрява особено.

Бобинкаа, за коластрата да те предупредя - на нашето съседче на 4 год. му даваха миналата зима и то доста напълня, сега е с леко наднормено тегло заради нея. Поне така казват де.

# 586
  • София
Не бях тук няколко дена и изпуснах няколко рождени дни, влизам да наваксам  Mr. Green

Честити рождени дни на Мила, Йоси, Йоанка, Тони, Борис, Георги и честит празник на техните маминки Бобченка, Илка, MartaKeli, Ror, Tani_07, Legeo.   party023  Gift newsm59 nbirthday  bigdance2

Мише, много се посмях с твоята 5-минутна тишина  newsm62 И си е точно така  Mr. Green

# 587
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейтееее, живи, здрави и много щастливи всички наши рожденици! Все такива умни и красиви да са ни!  newsm59

# 588
Привет, банда! днес Майчето става на 3, почерпете се Simple Smile
Честит рожден ден на всички пораснали дечица! Да са ви живи и здрави!
Ние традиционно сме болни на РД (само сополи, но пак си е гадно). Та ще празнуваме в неделя...
тази година за първи път взимам торта от сайт за колективно пазаруване, дано да е хубава. иначе един от подаръците е ходене до лунапарка на The Mall, пак от същия сайт. Децата много го харесват, а най-хубавото е, че родителите се возят безплатно  Mr. Green

# 589
Честита ти рожденичка, Диданка! Hug

Весел празик ви пожелавам. Това ли е тортичката?

# 590
Благодаря, Злати  Hug
Такава е, но с Мини Маус и Мики, искахме със Снежанка, че това е новата мания на Мая, но не можело. Ще я пробваме чак в неделя де  Wink

# 591
Честит рожден ден на Мая! Да е здрава и все такава сладуранка!

Честито и на всички дечица с минали РД! Да са здрави и усмихнати!  nbirthday

Момичета, много ми е криво, супер много ги пазя и двамата и Марти отнякъде е хванал широко разпространения вирус със сопли  Confused. Ние с таткото и Еви сме здрави, само Марти сополив. Явно ще си е болнав милият ми и колкото и да пазя ще се боледува.

# 592
  • София
Честити три годинки на Йоанка Смехоранкова, Майчето-Зайчето Диданкова, Радост, Гери, Даниел, Стефани и Ния   Gift newsm59

Диданка, и у нас Снежанка е новата мания  hahaha И още не съм изтеглила филмче на Дисни  от Замунда, ами гледаме някакви ретро версии от нета  Sick Ама като не ми остава време да седна на компа в къщи...
Тортичката изглежда много красива, поне на снимката. Дано и вашата да е толкова хубава  Hug От коя сладкарница е?

# 593
Arim,мисля че е от Джорджо Джани,хубави отзиви чета за тях Simple Smile

Честити рождени дни на всички сладки дечица,които пропуснах!Да са здрави,усмихнати и щастливи!

Орхидейче,не ги мисли тези работи!Времето е ужасно в този преходен период между лято и есен!Върлуват всякакви бацили и се обострят хроничните заболявания!Недей да характеризираш детето от малко  Hug  bouquet

На мен с промяната във времето ми се обостриха всички болежки!Започна и косопад.... ужас!

# 594
Орхидс, и ние след онова ходене в Икеа се обзаведохме със сополи  Sad
Наде, и аз така...  Close
Арим, от Джорджо Джани е, за първи път ги чувам, ще пиша като я пробваме. Ама на торта от 20 парчета стандартната цена там е към 80лв....  ooooh! какво ли слагат вътре за тия пари?!
За Снежанка, най-добре й изтегли Дисни варианта, там са едни песни, едни чудеса... Мая на песните се зомбира и е много смешна  hahaha отделно иска да й принтирам картинки със Снежанка от интернет, обаче още не може да оцветява като хората и се получава една драсканица, едно чудо.. Предлагам по-прости картинки,обаче не ги иска, само Снежанка  Laughing

# 595
Здравейте момичета!!!

Честити да са ни рожденниците големи!!! Много здраве, щастие и весели игри им пожелавам от сърце!!! Да не ги изброявам поотделно, че да не пропусна някого.   bouquet

Мирка, да знаеш, че вече сме на твоя територия и чакам да ни направиш един тур из квартала, че не знам кое къде е, освен един хранителен магазин и пазара. Наде, поканата се отнася и към теб.  Flutter Whistling

Да се присъединя и аз към "оплешивяващите". Чак се плаша какво количество коса пада от мен, а никога до сега не е било така. Да, пада си, но не и толкова много...  Naughty Confused Мисля, че и нервите допринасят значително, че имах едно "уникално" преживяване оня ден със свекървата на съседката ми. Оууу... изкукала бабичка отвсякъде.  #Cussing out smile3505

Хайде, спокойна вечер от мен и до скоро!

# 596
  • В сърцето на моите съкровища...:)
             Добро утро!
ЧРД на всички,които съм пропуснала да поздравя! Да бъдат живи и здрави!

Тьй като сме на вълна РД искам да ви препоръчам един цех за вкусни торти. Цените са супер за големината на тортите и са много подходящи за детските градини. Казва се:
Скрит текст:
Аз тази година ще поръчвам от там.  Peace

didan, дано да ви хареса избора.   party023 Ще чакаме отзиви.
Ani, как можаха да те нервират толкова рано?!  Crazy

Моят хубавец вчера инициативно е заменил танците в градината с футбол  hahaha и вече ще сме в другата група на "футболистите".  Mr. Green
             Иначе аз гледам да си почивам повечко вкъщи тези дни,че доки искаше да ме оставя в болница, но аз с много уговорки обещах да си пия хапчетата вкъщи. Whistling

Хайде хубав ден засега!   bouquet

# 597
Честит 3-ти рожден ден на всички празнуващи тези дни! Весели и щастливи рождени дни всички години след тях!  Tada

Аз съм до никъде с подготовката на нашия рожден ден - нещо все не ми остава време. Понабелязала съм някои неща, но всичко е още само идея, а времето си тече  ooooh!
Светлозар е сега на вълна Мистър Бийн - анимираните серии. И на мен ми харесват много, та се забавляваме заедно  Laughing

"Оплешивяващите" не се притеснявайте много - есента си е по принцип сезон, в който се засилва това, а ако и има някои стресиращ или болестен фактор, става още по-силно. Но най-вероятно ще спре да опада косата много преди да е окапала съвсем  Grinning

# 598
Здравейте, честито на рождениците от отминалите дни! Да са много здрави, щастливи и добри деца!
Благодаря на всички за пожеланията за нашият рожден ден! Празника мина супер, Йоана получи много подаръци, още не може да им се нарадва Crazy. Сега сме си вкъщи, че има страшна хрема, от която пък кашля доста, но започнахме лечение и вече е по-добре.

Диданка, не знам за цеха за торти, за който говориш как стоят нещата, но при нас(нали и аз това работя) обикновено скъпите торти са с такива цени не заради това, което слагаме вътре, а това, което е отвън- захарна маса, украси, фигурки- те доста вдигат цената.
Като стана дума за торти ето ги и нашите- от празника в яслата  и от нас-
Скрит текст:

# 599
Tani, Didanka, да са ви живи и здрави рожденниците (на патерици)! Много да ви радват!   bigdance2

Честито и на всички дечица- рожденници от днес и миналите дни!

Общи условия

Активация на акаунт