рано ви е
Съвсем скоро моя позната стана мама на трето, и то трето с трето секцио, така че.... никога нищо не се знае
на нея й казваха, че бебето било голямо, щяло да излезе по-рано, пък то си дочака датата (4 дни преди термин) и се роди много по-голямо от братята си 
Та SPA Хотел си го четяхме през цялото време СРА и така...
Не знам какво бяхме ''пипнали'',ама поне си бяхме поделили ВЦ-то
Най-много се смях, като трябваше да чакаме в аптеката на оооогромна опашка...Единият с разстройство, другият с повръщане

Претрепа се направо, докато се прибирахме и сега ще е с естествен грим за РД.
Мишанка,
Иначе си е добре де, позабавлява се в болницата и накрая ми киаза, че пак искал да дойде.

Сега са в трескав ремонт и затова не й остава време.
Нашата торта (и двете) са на тема Мики Маус. Снощи приключих с хартиения вариант и като го снимам ще покажа. Остава само да ги завържа да не бягат парчетата. За неделя също е МИки Маус. 
Ако се разпознае, да вземе да каже как са, МОЛЯ! 
Не знам какво бяхме ''пипнали'',ама поне си бяхме поделили ВЦ-то
Най-много се смях, като трябваше да чакаме в аптеката на оооогромна опашка...Единият с разстройство, другият с повръщане
Големи сте скици
Оправихте ми настроението за седмица напред 
Какво е пострадал?
, ама за къде така и не разбрах
Тъкмо ще се отгледат сами децата.
Два бяса ми стигат. Е, ако случайно се случи, няма да го връщам, но не планирам повече. 

но аз съм оптимист
надявам се до месец-два и с това да се справи. гледам да не го превръщам в голям проблем. от градината се опитаха да ми направят забележка по въпроса, но говорих с директорката и изреченията спряха. знам, че не е приятно и за тях, но това няма как да стане насила, ще му дойде времето.
прегръдки! вие сте силни момичета, жени, майки, сигурна съм ,че най-хубавото тепърва предстои!
благодаря ви! С Краси сме бойци и ще се справим, спор няма. Ама за двамата не гарантирам. 
Той е моята гордост, моето щастие, моят живот и винаги ще си остане! 

Препоръчани теми