Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 50

• 51 030
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
Тането,аз съм лежала само в деня на трансфера.Следващите дни почивах повече,но не съм ги прекарала в кревата  Grinning.Леки разходки ,книжка,форум,филм и те се изнизаха проклетите две седмици .Стискам палци да е успешен опита ти  Praynig.

# 31
Аз не лежа само в леглото,на дивана също  hahaha
Мисля да излезна на въздух малко пред блока,до магазина и филмчета гледам..Ще избутаме някак  Wink
Дано е успешен,мерси  Hug

# 32
А защо не ходите на работа след трансфера? Аз бих предпочела да съм на работа, за да ми е ангажирано съзнанието.

# 33
Ето ме пак Simple Smile Мина и моята пункция.Извадили са 27 яйцеклетки,4 от които не са годни....Сега се моля да се оплодят повече,за да има и за замразяване  Simple Smile

# 34
А защо не ходите на работа след трансфера? Аз бих предпочела да съм на работа, за да ми е ангажирано съзнанието.
Ако съм в офис и да седя цял ден -да,бих отишла,но моята работа е цял ден на крак и мисля че поне първите дни е добре да съм си вкъщи..
maria8621  хубава бройка си събрала  Wink  Ще се оплодят и всичко ще бъде наред  Hug

# 35
Ето ме пак Simple Smile Мина и моята пункция.Извадили са 27 яйцеклетки,4 от които не са годни....Сега се моля да се оплодят повече,за да има и за замразяване  Simple Smile

Здравей, Мария! Днес май бяхме в 1 стая. Заедно си тръгнахме, ако не се лъжа. Много добте мина и при мен. СЕга чакаме. Да видим колко ще се оплодят. Май искам всички. Embarassed

# 36
  • София
Успех на всички!

# 37
Пожелавам успех на всички момичета и скоро да се похвалите с  EFP . Да ви попитам има ли пациентки на д-р Владимиров? Че напоследък попадам само на бивши негови. Предстои ми преглед при него и затова питам

# 38
Здравейте и от мен пожелавам успех на всички тук дано скоро сбъднем мечтата си. На мен ми предстои 2ро ИКСИ следващият месец първото беше март месец надявам се този път да се случи чудото Simple Smile
При Владимиров съм както бях и първия път мислих за час при Стаменов,но когато се обадих да проверя как стои въпроса за преглед записваха часове за юли 2014

# 39
  • Пловдив
И аз съм при Владимиров,това е моят доктор- сигурна съм Peace Hug

# 40
Запис и от мен. Успех в процедурите момичета Hug

# 41
Аз лично се чувствах доста дискомфортно след трансфера о то най вече психически. Имах нужда да мисля и да говоря, за това което преживявам, а колегите в офиса , нямаше как да ангажирам или пък да вися във форума и фейсбука в офиса...не изглежда добре от страни. Плюс , че кажи речи на всеки час пиех лекарства, биех спринцовки, нямаше как да го правя в офиса и да се чувствам комфортно. Първите дни, след трансфера обикновено има подуване, болки в корема. Аз съм и с чувствителна матка, та си имах и контракцийки. Не ми се получи да седя в офиса, ходих два , три пъти да посвърша нещо за по няколко часа, ама толкова и стоенето свит на стола причиняваше дискомфорт, ниско , долу  Tired

# 42
# 43
shushi_83, armira благодаря ви ! Малко се успокоих.И аз се обаждах за час при Стаменов и имаше свободни чак за 2014. Затова се учудих как при Владимиров те записват толкова бързо. Имаше свободен час още за другата седмица , но го отложих за юли месец. Мина ми през главата, че сигурно нямат пациенти Laughing.

Успех на всички в процедури!

# 44
И аз съм при доктор Владимиров, прекрасен лекар, винаги ми вдъхва много спокойствие. В момента в клиниката е доста натоварено, просто са добре организирани  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт