Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 50

• 51 006
  • 748
  •   1
Отговори
# 735
Момичета,
Много ви благодаря за стиснатите палчета!!!  Hug
Извинявайте, че едва сега се включвам, но като за капак на препоръката повече да лежа и да почивам - аз днес се юрнах по задачи от сутринта.
Та да ви кажа - направихме трансфера на петия ден ( емриончето оцеля!). За съжаление, д-р Стаменов отсъстваше и ми го направи д-р Шефкетова. Не я познавам, дано да е също толкова добра... Преди трансфера отидох на акупунктута (по тяхно предложение, в смисъл Ликсов ми звънна да си предложи услугите) и аз май като шаранче лапнах. Набутах още пари и там, сега след трансфера пак ще ходя (4 процедури общо).
Изобщо не ме бошеле на самия трансфер, опитах да релаксирам... до колкото е възможно Simple Smile
Сега започна велиииикото чакане!! А най-много ме мъчи намалянето на цигарите до 4-5 на ден, а аз съм си пушачка!За сега устисквам, но то и това пък ме изнервя и не знам до колко е добре.
Шефкетова ми каза - тест след 15 дни. Ах, как се моля... Дай Боже да стане чудото - то ще си е чудо - първи път и с един ембрион... не смея да се надявам, мили момичета!
Извинявайте за оплетения пост.
Стискам ви палци, момичета! Praynig  Praynig  Praynig

Hopy сигурна съм че докторката е направила всичко както трябва, пожелавам ти успех от цялото си сърце.  Hug

# 736
  • София
Hopy, успех!  Hug

# 737
Hopy,  Praynig Praynig Praynig всичко ще е наред!!!

# 738
Hopy, всичко ще е наред.  Стискам палци. Ти само почивай. И аз се чудя как ще ги отказвам тези цигари, за сега съм ги намалила. Храня се предимно с протеини и си купих да пия 100% чист протеин.
Както писах по назад в темета, започнах да пия марвелон на 5-ти ден от цикъла. Снощи /14-ти ден, т.е. предполагаемата овулация/ от цикъла, започна едно кафеникаво течение. В първият момент се притесних, после се сетих, че в листовката пишеше, че може да се появи течение в първите месеци от приема. Отделно си мисля, че може да е не спукан фоликул и сега се чисти.
Вие как мислите момичета? При Вас случвало ли се е и какво е било обяснението?

# 739
Както писах по назад в темета, започнах да пия марвелон на 5-ти ден от цикъла. Снощи /14-ти ден, т.е. предполагаемата овулация/ от цикъла, започна едно кафеникаво течение. В първият момент се притесних, после се сетих, че в листовката пишеше, че може да се появи течение в първите месеци от приема.

Нормално е от марвелона да се появи кафяво течение. Не се притеснявай. Когато аз го приемах първия месец беше задължително.

# 740
  • Бг
Hopy, успех  Peace. Силно стискам палци всичко да се развива, както ти желаеш. А колкото до цигарите ако можеш ги остави за известно време, целта си заслужава. На думи е лесно, знам  Wink.
Аз си карам стимулацията с Декапептилчето и Менопура. И силно се надявам да станат нещата и при мен.
Успех на всички ви, момичета.

# 741
Скъпи борбени момичета!
Как сте?
Аз продължавам с чакането. Не лежа особено, защото просто времето ми няма да минава съвсем! Затова си действам по задачите, пуша по 4-5 цигарки, което за мен е нищо и спрях кафето... Но това чакане е просто... като векове минават дните.
Благодаря ви от сърце за милите думи и куража!!! Хайде някой вече да се похвали! Имаме ли момиче, което вече очаква резултат и да поведе хорото Simple Smile?

# 742
  • Варна
Хоуп,стискам палци за хубав резултат,аз едва сега започвам Praynig Hug

# 743
Момичета можете ли да ми кажете дали инвитрото на ЕЦ по принцип  се поема от фонда. Къде мога да погледна за информация. Ние започнахме със собствени средства, но цените са убийствени, няма да издържим дълго.

# 744
Не се поема, Валерия, съжалявам.

# 745
Момичета можете ли да ми кажете дали инвитрото на ЕЦ по принцип  се поема от фонда. Къде мога да погледна за информация. Ние започнахме със собствени средства, но цените са убийствени, няма да издържим дълго.
  Naughty не

# 746
  • София
Започва се, момичета! Чакам цикъл и на първи ден започвам с противозачатъчни, после стимулация, ИМСИ, МАКС и ИКСИ и много надежди!

# 747
Късмет, Щастливке  Hug

# 748
ХАЙДЕ МОМИЧЕТА, СКАЧАЙТЕ В НОВАТА ТЕМИЧКА. НЕКА ТЯ Е МНОГО УСПЕШНА И СПОРНА И ПЛОДОРОДНА, ЖЕЛАЯ ВИ ГО С ЦЯЛОТО СЪРЧИЦЕ. ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ДО НЕЙНОЯТ КРАЙ ЩЕ РОДЯ, ТАКА ЧЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА СИ ИЗБРЕТЕ НАСЛЕДНИКА И. СТИСКАМ МНОГО ПАЛЧЕТА НА ВСИЧКИ И ВИ ОЧАКВАМ В НЕЯ  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт