Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 50

• 51 052
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
  • В полите на Пирин планина
mi_ni аз първите няколко пъти не взимах болнични защото имах възможност да отсъствам от работа. За сегашната взех 5 дни от личната така ме устройваха до пункцията и след пункцията взех от клиниката 30 дни, така че за следващата стимулация и до пункцията ще съм в болнични после ако се наложи пак след пункцията ще си взема още 30 и т.н. Grinning

# 706
  • София
Ванче, аз чаках пред кабинета за рецепта след трансфера, както и момичетата, които бяха с мен  Peace

с две думи аз съм била привилегирована Laughing Laughing
Даже и ембриологичен доклад ми дадоха Laughing

# 707
Явно, явно  Laughing На мен само снимки ми връчиха.

# 708
Благодаря за информацията, момичета!

Mometo, дори не знаех, че трябва да съм с пълен мехур Simple Smile! А има ли изискване за гладна, жадна?

ivankaka, да те попитам - имаш ли представа дали д-р Стаменов прави трансфери в петък, защото когато съм се опитвала да си записва час за преглед при него в петък, са ми казвали, че не прави прегледи в петък. Но питам се, значи ли това, че почива или просто не прави прегледи?! Сега се притесних да не би да го няма утре. А иначе, не се учудвам, че се чака, но ще чакам, колкото трябва Simple Smile

# 709
  • гр. София
Някой може ли да ми каже как протича дългият протокол, тъй като до сега съм бела на къс?  newsm78

# 710
  • София
Hopy, в петък доколкото знам е там ама до обяд или следобяд. Пункции прави и прегледи прави, ама за трансфери не съм сигурна, защото те са вечерта...може би някой друг ще ти го прави newsm78
Иначе трябва да си с пълен мехур-да. Гладна и жадна-не, все пак няма да ти слагат упойка.

# 711
Момичета, ако някой е попадал на интересна страничка или статия за ин витрото, моля да ми прати линк или информацията. Подготвям следващата темичка и ако имате предложения за информация на 1ва страница, ще се радвам да пратите и да споделите.  Ако някой също има желание да поеме темичката е добре дошъл, тъй като аз напредвам и ми е вече по-трудничко да се включвам  Wink Wink

Ръся ви за късмет  babydust7 babydust7 babydust7

# 712
  • гр. София
 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75

Мерси, Прахче!   bouquet

# 713
  • София
 newsm79 newsm79 newsm79 Мерси.

# 714
# 715
Момичета,
Нашето ембрионче се дели правилно за сега, обадиха се от клиниката! Казаха ми да имам готовност за трансфер утре! Това ще е на 3-ти ден. Как се вълнувам само!!! Имате ли представа как определят на кой ден да ни извикат за трансфер? Аз очаквах, че ще е на 5-ти Simple Smile Трябва ли да знам нещо предварително за трансфера - да се подготвя? Как протича самата процедура?  Hug  Hug  Hug

Браво, аз много внимателно следя постовете, за да се информирам какво ме очаква, дори не се налага да питам.  Grinning newsm10
Hopy, стискам палци.

# 716
  • В полите на Пирин планина
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79
hopy   newsm10

# 717
 newsm79 newsm79 newsm79 Дано да е останало малко и за мен  Simple Smile

# 718
Valeria, Tancheto и други мили момичета, много е ценна тази подкрепа!!! Много ме радвате! Simple Smile благодаря!
Успех на всички нас!!!

# 719
Здравейте, приемате ли нови попълнения  bouquet
Шоко, била съм на дълъг протокол първия опит Peace На 20 ден от МЦ започнах с Декапептил(не помня цяла или половин инж.), а като ми дойде продължих Декапептила 1/2 и Мерионал. При втория опит доктора реши да съм по къс протокол, заради високото FSH Peace

Общи условия

Активация на акаунт