Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца -Тема 188

• 33 294
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • In the light side of the Moon!
Рени Hugдискусията продължава.Сигурно е,че Исхан не споделя всичко с Нериман.Колко пъти и ние като хора спестяваме някои неща за близките си за да не ги тревожим.Може би  и Исхан окрдпремълчава някои проблеми от финансово естество ;било от желание да не я тревожи,било от неудобство ,че не е на висотата на финансовите възможности на  Джамал ага.Тази мисъл се прокрадва на няколко пъти до този момент във филма. EmbarassedСъвместния живот е изгладил противоречията от младостта,ако е имало такива,създал си е ред,който ги удовлетворява.всичко тече мирно и спокойно до момента,в който миналото оживява.
 Изневяра ли е?Не мога да дам еднозначен отговор.Щом в мислите ти се е прокрадва мисълта за друг човек,щом той е важен за теб,щом го обичаш и го носиш в себе си,дори и без физически контакт вече е изневяра от една страна. CrazyТи не нараняваш никого от близките си ,нищо не променяш в живота си,семейството има твоето физическо присъствие,потърпевш си единствено ти.Сложно.
Меги Hugможе би Исхан,познавайки нрава на Нериман,премълча за да не създава излишно напрежение.

Ани, нека говорим за физи4еска, реална изневяра,.....щото ако говорим за мисловна еееееххххееее ти тогава знаеш ли аз с колко съм изневерила на моя ъжуоко...а пък с Мурат да не ти говоря  Crossing Arms

да оба4е той с това мъл4ание си навле4е пове4е бели..ами не е ли предполагал 4е ще се разбере..както видяхме още на другия ден цялото село знаеше 4е Ихсан е отишъл на вилата с бившата си любов  Joy Joy Joy
адиии бееее!!!
според мен при4ината е друга....  Peace ама да ви изслушам първо вас!  Wink Laughing

# 47
Злати  Hug ади джанъм, ела кажи що е изневяра и що не е...изневери ли Ихсан на Нери, като заведе Сухи на вилата и й се обясни в любов със закъснение  Joy Joy Joy

# 48
Две  разтревожени жени в очакване.

# 49
  • Пловдив
Привет мили момиченца  Hug Цял ден скитосвам днес, а имаме нов член на темата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ринкааааа, честито ви малко слънчице   love001  love001  love001  love001

Не съм изпитала още това чувство да съм баба, дай боже да стане и това, но казват, че било по-силно даже от майчиното чувство! Да ви е жива и здрава кукла, за другото знам, че баба е насреща  Grinning Hug Hug Hug

Бъди красива и щастлива,
 бъди добра и търпелива,
бъди на баба радостта, и на темата ни гордостта!

А пък на каква хубава дата се е родила малката кукла, аз си имам два повода да се радвам  Laughing
Честит рожден ден, Кенан бей!!!!Да си жив и здрав и много успешни нови роли!

# 50
  • Пловдив
Според мен Ихсан не е изневерил на Нериман. Там на вилата си казаха нещо, което е останало неизказано в миналото. Беше важно и за двамата да си кажат тези неща и да се успокоят. Ихсан може и да не обича Нери, както е обичал Сухи, но е МЪЖ който има морални ценности и не би наранил жена си.

# 51
  • Стара Загора
Ооо Злати,добре си ни  дошла Hug Hug    love001  love001
Да ти е жив и здрав патрона Joy Joy Joy и да се сбъдне мечтата ти да ги видиш с Туба на екран скоро  Grinning Wink.

# 52
  • Пловдив
Ох, бе Меги, къде ме прати да мисля по нощите бе джанъм  Joy Joy Joy То денем ми е трудно, ти нощем  hahaha Ама щом ме питаш да си кажа.Физически не, в умът си-да! А според мен умствената изневяра е по-лоша от физическата.За физическата може да има някакво извинение от типа на "пиян бях" или "беше просто секс", за изневярата в главата няма извинение, там си е с пълно съзнание.Така че, според мен за Ихсан Сюхейля ще си остане една неизживяна любов, която винаги ще живее някъде дълбоко в сърцето му. Независимо, че много обича Нериман и дъщерите си винаги и тази недоизживяна любов ще е там, дълбоко спотаена.

Боренце  Hug иш аллах дето се вика  Laughing

# 53
Данче!  newsm10 И аз мисля като теб! Това признание дойде като пречистващо и за двамата, имаха нужда да си кажат тези неща и да продължат вече по-спокойни напред! Между тях не останаха неизяснени неща, които да продължават да ги тровят и те продължават напред с ясното съзнание, че не дължат нищо един на друг. Каквото е било, то е останало в миналото, сега могат само дълбоко в сърцето си да пазят спомени от тази любов.

# 54
  • Пловдив
 rotfImao rotfImao rotfImao

Хубаво ви подредих с моите въпроси!

То ако беше лесно да се даде отговор, хич нямаше да ви питам.

Ама се присъединявам към Борето - сега не е време за такива сложни отговори.

Има време  занапред. Кой когато иска , ще се изкаже.

Видях на Данчето отговора и съм съгласна с него.Но пък се питам, какво е да разбереш, че е имало друга по- силна любов и тя не е забравена??? Това основание ли е за ревност? newsm78 newsm78 newsm78

Оооо, виж и Златито се изказала.  Hug Hug Hug Това за умствената изневяра баш си мислех. То може разни там хормони да те объркат и да съгрешиш физически, но ако сърце не трепва, може да не се брои за изневяра.
     Е, не, объркана работа- пък ми се спи....

Мисля, че ми е време за отдих, че и на вас. Сал Меги да му мисли.

Лекааа!

# 55
# 56
  • Стара Загора
Лека нощ  и от мен!

# 57
Лека нощ и от мен!

# 58
  • Пловдив
Лека и от мен!

# 59
вие си казахте лека нощ, а аз идвам да ви поднеса Демирджъм , 4е много се забавих ама Златето ме хвърли в размисли с тия мисловни изневери....добре де.....ти Злати ми казваш в прав теьт , 4е съм изневерила на ъжуоко, ама ОК съгласна съм, ама нищо не съм усетила бе джанъм  newsm78 Crossing Arms

Рени, ти си мислиш,....мислиш нещо, пък мине не мине и го хвърлиш тук в темата и после  ooooh! ние да му мислим  Joy Joy Joy ама аз си признавам с ръка на сърцето, Муратко падне ли ми и4 няма да се замислям дали ще изневерявам или не  Crossing Arms да си знаете още от сега  Laughing Laughing

адиии по4вам да се занимавам с моя, 4е и Аси 4ок ще ми вдигне кръвното...усещам го  Wink

нали сме на 32 еп  newsm78

таккааааа, нали отидох да взема Мелек4е и да я водя в Месрин посред нощите..спираме с колата и я 4акам да дойде...ето я, запознах я с Зейнеп..Мелек4е още недоумява какво се слу4ва, ама сонра ще й разкажа....през това време, изведнъж 4увам на Ариф гласът...Демир бей, злегнете стрелят..но гласът беше приглушан от самия изстрел....хванах сестри4ката си и й повалих на земята....моми4етата запо4наха да пищят , изстрелите продължават да свистят около нас....ай Алааааа какво става..Йокееешш, ела прикрии моми4етата.....ти4айте вътре, кош, кош, кошшшшш.... Ариф ме вика...хвърля ми пушка, хващам я във въздуха..кои сте виеее, беее еййй гадняри смотаняци, кои стеее???? какво искате??? стрелям и ти4ам напред, пак стрелям, пак ти4ам....дум, дум, думммм  #2gunfire #2gunfire #2gunfire въздуха замириса на барут...пушек се разнася навсякъде...тръгнаха да бягат, ти4ам по тях....Йокеш, отивай на ляво, Ариф, ти на дясно, аз направо..пазете се  Peace 4уват се сирените на полицията...явно дойдоха...вървя и се оглежда,,,,ха ето го...стрелеца...дур бакалъм..спри или ще стрелям  #2gunfire и хи4 окото ми няма да мигне, ша знайш  Naughty хвърли пистолета!! Хвърли го!!! казах бе!!! (офф аз направо се изморих да ти4ам с Демир  ooooh!) какво искаш? казвай какъв ти е проблема?! не гука тоя бе...Божеее, не обелва и думи4ка..приятел4е, пълно е с полиция...казвай какво искаш, няма да се измъкнеш  NaughtyЙокеш го застпи изодзад и тоя пи4 хвърли пистолета на земята!!!!  (ааа аз да питам , тая Сухи, защо му ги приказва тия работи на Ихса...ме4тала  си да бъдат заедно, то4но тк, само те двамата..4е това си е 4иста свалка...женицата знае, 4е 4ове4еца е щастливо оженен  Crossing Arms тая флиртува и го изпитва, ако Ихсан не беше 4овек на място, ооохххоооо....... замина коня У ряката  ooooh!) (или това беше шанс и за двамата да си изяснят миналото  Thinking)
арестуваха бандита...говоря с полицията, давам обяснения....4ух изстрели, застрашиха живота на мен, на гостенката ми (ддаммм тя е 4ок важна  Crossing Arms) и на сестра ми... Зейнеп стои плътно зад мен,,.казва 4е мом4ето е заради нея тук искал да се ожени на сила за нея...Мелек4е се опули  Shocked запо4на караница между бандита и Зейнеп...била го опозарила...била му обещала ..приказва глупости...обвинява вси4ки вкю4ително и мен...махнете го от тук...веднага..полицията махайте го!!! пита Зейнеп, кой съм аз и да не сме сгодени, 4е се криела зад мен!!! заради мен ли е избягала??? ЕВЕТ!!! вай беее и тая па не е с вси4кия си, какви ги бръщолеви  съвсем я загазих..Зейнеп, сакиноллл, говориш небивалици!!! има избягали от групата нападатели, полицията ще остави да ни пазят!!! Боже в какво се забърках Божеее  Praynig (Туба тук когато хвърли книгата в огледалото,, не ми беше много убедителна...знам 4е може и по добре  Peace) (абе тия да не са наистина имали цуни-гуни-шуни-муни  newsm78 4е и двамата като гузни на сутринта  newsm78 newsm78 или съжаляваха 4е не са се възползвали от слу4ая  Joy Joy)
 на сутринта си изпратих полицай4етата...да идат да си по4инат, Зейнеп зад мен стои и наблюава,...извини ми се затова 4е казала така, 4е да изглежда 4е сме заедно....ок, знам защо постъпи така..не се притеснявай...!
отивам малко да пояздя   Peace ( ездата е страшен релакс  Peace) оооххо кой виждам Аси излязла на езда, разговаря с Мелек4е....приближавам към тях, но Аси ме видя и избяга!!! Спрях при Мелек, разказа ми какво са си говорили, Аси е 4ула изтрелите, 4уди се кое е това моми4е в нас!!! Препускам в галоп докато я настигна.. (оффф много Убаво язди моя  Peace) запердаши 4ааак в слън4огледовото поле , тц, тц,тц  ooooh! дур Аси, Бираз дур....изпреварвам я и заставам пред нея, хванах юздите на коня... би ли слязла , Аси?
не иска да ме вижда, не я интересува , какво се е слу4ило снощи и заради кой..много е остра!! бутна ме и тръгна! не се ли тревожиш за мен? Можеше да съм ранен, убит, умрял!!! Дори не попита как съм?
Аси: Изглежаш много добре, мисля 4е в този момент, трябва да си с гостенката си!
пак побягна...вай, вай.спри бе моми4енце, спри 4е ще те хвана и така хубаво ще те нацелувам, 4е ще се 4удиш откъде ти е дошло  Crossing Arms тръгнах след нея..хванах я изотзад и я стиснах силно
- Няма да те пусна, Каквото и да правиш, няма да те пусна! Да престанем да се изтезаваме Аси. Това , което мислиш е пълна глупост! Това нещо не може да застане между нас!
ве4е се ядосах и запо4нах да крещя!
- Не бива!!!
избута ме...с все сила, с ярост с яд!!! и тя запо4на да крещи!!! двама надвикващи се...кой да ги 4уе???
Аси: Ако е глупост, защо рискува живота си заради нея?
- Бих постъпил по същия на4ин, заради всеки друг! какво,? Обвиняваш ме 4е съм помогнал на някого?
Аси:  След като се запознала с теб, отказала да се омъжи!!!  #Cussing out
пак побягна...вай до кога ще я гоня беее  Twisted Evil
- Не искаш да разбереш! Зейнеп не ми е никаква! Защо не ми вярваш?
крещя с все сила...ядосвам се, иде ми да я хвана и да я убия...но тя върви напред и хи4 не ме слуша  #Cussing out
Аси: - Стрелят по нея, ти рискуваш живота си, за мен това е достатъ4но !!!
(малеее и ти ще помогнеш после на Зейнеп да избяга ама аде сега се пенявиш  Twisted Evil)
- Ако тази мнителност е напразна? Ако само ТИ така виждаш нещата?
излезе на магистралата ( Joy Joy) през това време една кола мина...щеше а я блъсне...спаси се на косъм...
Асиии....!!! хванах я..прегърнах я..Асиии!!!!
прегърнах я силно, прегърнах я нежно, притиснах я до себе си, сякаш да я предпазя, сякаш се страхуваш 4е ще я загубя..усетих препускащото й сърце, усетих за4естения й дъх, усетих уплахата й, която се опитах да поема с вси4ките си сетива и да я освободя от нея....
- Добре ли си? Добре ли си Аси?
тя леко се отдръпна, като 4е ли току що събудила се от кошмарен сън....ки4ур от косата й залепнал по лицето ки бавно се отлепваше и ме наускаше заедно с нея...бавно се отдръпна и каза , 4е иска да си върви!
- Не го прави, Аси! Разбиваме живота си заради другите!, Нека не го правим пове4е! я
тръгна си...погледна ме жално, тъжно, с недоверие и си тръгна!!!

Реплики:
Демир: Не го прави, Аси! Разбиваме живота си заради другите!, Нека не го правим пове4е!

Общи условия

Активация на акаунт