дискусията продължава.Сигурно е,че Исхан не споделя всичко с Нериман.Колко пъти и ние като хора спестяваме някои неща за близките си за да не ги тревожим.Може би и Исхан окрдпремълчава някои проблеми от финансово естество ;било от желание да не я тревожи,било от неудобство ,че не е на висотата на финансовите възможности на Джамал ага.Тази мисъл се прокрадва на няколко пъти до този момент във филма.
Ти не нараняваш никого от близките си ,нищо не променяш в живота си,семейството има твоето физическо присъствие,потърпевш си единствено ти.Сложно.
може би Исхан,познавайки нрава на Нериман,премълча за да не създава излишно напрежение.
ама да ви изслушам първо вас!
Цял ден скитосвам днес, а имаме нов член на темата

То денем ми е трудно, ти нощем
Ама щом ме питаш да си кажа.Физически не, в умът си-да! А според мен умствената изневяра е по-лоша от физическата.За физическата може да има някакво извинение от типа на "пиян бях" или "беше просто секс", за изневярата в главата няма извинение, там си е с пълно съзнание.Така че, според мен за Ихсан Сюхейля ще си остане една неизживяна любов, която винаги ще живее някъде дълбоко в сърцето му. Независимо, че много обича Нериман и дъщерите си винаги и тази недоизживяна любов ще е там, дълбоко спотаена.
иш аллах дето се вика
И аз мисля като теб! Това признание дойде като пречистващо и за двамата, имаха нужда да си кажат тези неща и да продължат вече по-спокойни напред! Между тях не останаха неизяснени неща, които да продължават да ги тровят и те продължават напред с ясното съзнание, че не дължат нищо един на друг. Каквото е било, то е останало в миналото, сега могат само дълбоко в сърцето си да пазят спомени от тази любов.

Това за умствената изневяра баш си мислех. То може разни там хормони да те объркат и да съгрешиш физически, но ако сърце не трепва, може да не се брои за изневяра.
ние да му мислим
ама аз си признавам с ръка на сърцето, Муратко падне ли ми и4 няма да се замислям дали ще изневерявам или не
да си знаете още от сега 

въздуха замириса на барут...пушек се разнася навсякъде...тръгнаха да бягат, ти4ам по тях....Йокеш, отивай на ляво, Ариф, ти на дясно, аз направо..пазете се
4уват се сирените на полицията...явно дойдоха...вървя и се оглежда,,,,ха ето го...стрелеца...дур бакалъм..спри или ще стрелям
и хи4 окото ми няма да мигне, ша знайш
хвърли пистолета!! Хвърли го!!! казах бе!!! (офф аз направо се изморих да ти4ам с Демир
) какво искаш? казвай какъв ти е проблема?! не гука тоя бе...Божеее, не обелва и думи4ка..приятел4е, пълно е с полиция...казвай какво искаш, няма да се измъкнеш
Йокеш го застпи изодзад и тоя пи4 хвърли пистолета на земята!!!! (ааа аз да питам , тая Сухи, защо му ги приказва тия работи на Ихса...ме4тала си да бъдат заедно, то4но тк, само те двамата..4е това си е 4иста свалка...женицата знае, 4е 4ове4еца е щастливо оженен
тая флиртува и го изпитва, ако Ихсан не беше 4овек на място, ооохххоооо....... замина коня У ряката
) (или това беше шанс и за двамата да си изяснят миналото
)
) и на сестра ми... Зейнеп стои плътно зад мен,,.казва 4е мом4ето е заради нея тук искал да се ожени на сила за нея...Мелек4е се опули
(Туба тук когато хвърли книгата в огледалото,, не ми беше много убедителна...знам 4е може и по добре
) (абе тия да не са наистина имали цуни-гуни-шуни-муни
4е и двамата като гузни на сутринта
или съжаляваха 4е не са се възползвали от слу4ая
)
( ездата е страшен релакс
) оооххо кой виждам Аси излязла на езда, разговаря с Мелек4е....приближавам към тях, но Аси ме видя и избяга!!! Спрях при Мелек, разказа ми какво са си говорили, Аси е 4ула изтрелите, 4уди се кое е това моми4е в нас!!! Препускам в галоп докато я настигна.. (оффф много Убаво язди моя
) запердаши 4ааак в слън4огледовото поле , тц, тц,тц
дур Аси, Бираз дур....изпреварвам я и заставам пред нея, хванах юздите на коня... би ли слязла , Аси?
тръгнах след нея..хванах я изотзад и я стиснах силно

) през това време една кола мина...щеше а я блъсне...спаси се на косъм...