Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца -Тема 188

• 33 292
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Добро утро на всички! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Бора Бора

Предлагам ви спасение от жаркия ден! Heart Eyes
Скрит текст:

# 62
Меги, newsm10  Жив, емоционален разказ. С чувство за хумор си описала този неприятен инцидент и това спомага  да го възприемем не толкова драматично и натоварващо. Peace  Дано чувството ти за хумор не ти изневери и при срещите с Аси и с Али, защото там също няма да ти е лесно. smile3521

Последна редакция: ср, 19 юни 2013, 07:55 от sisi56

# 63
# 64
Добро утро!Хубав ден!
Меги smile3518закачлив и забавен разказ!Ще коментирам повече малко по-късно.
Сиси Hugда изпием заедно кафето!

# 65
  • Стара Загора
Добро утро wavey!
Да взема и аз отношение по въпросите на Рени Grinning.
Ревност има в почти всяка връзка според мен,но когато е силно изразена,не води до нищо добро.А иначе в малки количества не е чак толкова зле Joy Joy.За изневярата  обаче съм мн.раздвоена.Да,изневяра е когато си с някой,а се отдадеш на друг.Но и аз си мисля,че има  и духовна,освен физическата и тя е мн.по-лоша,в някои случаи.Меги,споко в нашият не е изневяра  Laughing Wink..
И за филма-Ихсан не изневери физически на жена си със Сухейля,но след време Керим със свалката си с Дора,без да правят секс си изневери на Дефне,но да не отивам толкова напред.

Меги Hug,почина ли си след като се измори да тичаш с Демир Joy Joy?Не само,че язди добре,ами и пушката държи добре нашичкия Wink.Мн.точни и силни неща и каза на Аси при разговора-крещене в слънчогледите Grinning,но тя бясна от яд и ревност,не го чу ooooh!..

Сиси Hug,Ани Hug,предложили сте чудни места за кафе +кафе,закуска и приятна компания Grinning

Приятен ден!

# 66
  • Пловдив

Maраба къзларки  Hug Пак сте се погржили в темата ни да е супер  Peace Много ви обичам всички, добре, че ви има  Hug Hug Hug

Снощи след като съм си легнала,Меги е продължила с размислите  Laughing

вие си казахте лека нощ, а аз идвам да ви поднеса Демирджъм , 4е много се забавих ама Златето ме хвърли в размисли с тия мисловни изневери....добре де.....ти Злати ми казваш в прав теьт , 4е съм изневерила на ъжуоко, ама ОК съгласна съм, ама нищо не съм усетила бе джанъм  newsm78 Crossing Arms

Рени, ти си мислиш,....мислиш нещо, пък мине не мине и го хвърлиш тук в темата и после  ooooh! ние да му мислим  Joy Joy Joy ама аз си признавам с ръка на сърцето, Муратко падне ли ми и4 няма да се замислям дали ще изневерявам или не  Crossing Arms да си знаете още от сега  Laughing Laughing

Ами ето джанъм, сама си признаваш, че падне ли ти Мурат няма да си мислиш много( то не че и аз ще простя на Кенан бей или Джоооордж ако ми се отвори парашута ) ама тъй като нашето си е само в сферата на мечтите може да не го броим за изневяра  Wink Grinning Пък и милото се олизва на Моника Белучи  Laughing така че сме квит  Joy Joy Joy

Ако трябва да съм сериозна, наистина мисля, че духовната изневяра е много по-лоша и болезнена от физическата. Когато обичаш някого с цялото си сърце и в един момент разбереш, че в мислите му има друга......е, лично аз не бих го преглътнала  Peace А в ситуацията на Ихсан и Сюхейля е още по-зле, тъй като сега освен недоизживяната любов остава и горчилката, че са ги принудили да се разделят. Мисля си даже, че ако това не беше на филм, а в реална ситуация, вечерта на двамата нямаше да приключи само до разговор  Wink

# 67
# 68

Скрит текст:

# 69
Ани  Hug Може, но да е някъде на хладничко!
Боре  Hug Злати  Hug

# 70

Нещо разхладително  Heart Eyes
Скрит текст:

# 71

Скрит текст:

# 72
# 73
# 74

Общи условия

Активация на акаунт