Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца -Тема 188

• 33 294
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Сиси  Hug и сам война е войн  Grinning Браво на теб, здраво държиш фронта  newsm10 Аз да пратя една целувчица на младата ни бабка, Ринка   love001 и на малкото бонбонче. Сигурно баба го е цункала и реално вече  Hug

Ето и общите ни дъщерички  Heart Eyes

# 76
Злати Hug И ти надничаш от време навреме!  smile3525
Ринка ще я освободим тези дни! Peace
Рени ми се губи от тази част на деня! Thinking

# 77
  • Пловдив
Привет момичета!
Оооо появил се Демир бей. Горкия голям зор вижда с Аси. А Меги така забавно ни го е представила. Е още една серия ще се тормозим.
На всички по една  Hug и   love001

# 78
Здравейте момичета и от мен като по чудо спокойно ви изчетох ,че дори за сега няма хора при мене и аз ще си споделя мислите за изневярата по принцип и най вече за случката Сухи Ихсан а после ще се понапъна и аз да поднеса моето творение за Ихсан ,Йокеш ,Аслан...но след малко

# 79
  • Стара Загора
Злати Hug,Сиси Hug,Данче Hug,Нели Hug

# 80
 Hug HugЗдравей те  здравей ти !!! най после и аз да имам иконки и да  поднеса красиви цветя за всички  хубавици от  къщичката на АСИ.
 ooooh!Ще започна от зад на пред.
Изневяра що е то?Преди вреве Джоко Росич(всички го познова те)по телевизията  каза почти тово-Със съпругата ми сме от 40 години заедно спим на една възглавница събужа ме се прегърнати , но аз съм й изневерявал защото съм харесвам много жени и съм ги пожелавал. newsm78 newsm78 newsm78Според него това е   само да пожелаеш някого и изневеряваш.
Значи и  ние изневерява ме защото харесва ме едно  момче един герой Демир, #2gunfire но той  е  недейсвителен защото  сме го харесали  на екрана на улицата има много красиви  момчета и момичета но не са артисти. newsm78 newsm78 newsm78 и ние не ги  забелязва ме.
Трепва му на човек сърцето като види първите си  забешки ,  newsm78  и Иксан не е безразличен към Сухейля
тя е майка на  синят му, но той според мен е по гузен  за причината да се разделят  newsm78 ooooh!, а не че има чувства към нея.
Аз мисля  newsm78, че  нито Аси  нито Демир   си изневериха , те от  инат от магаришки инат по скоро от колкото от гордост " погледнаха " към   Али и Зейнеп.
Ревност що е то ще ви  разкажа идна история но ще я скрия:
Скрит текст:
Имах ме един колега  чиято жена  го ревнуваше ожасно.Той ходеше командировки много и тя го праследваше.Един път бяха командировка в Хисаря и тя се качва  на влака  за бълкана отива на проверка  но от В,Търново  се качва друг  негов колега и тя го  вижда и се залепя за него , но той не може да  се обади защото по това време нямаше още  джиасеми, отиват  в станцията  групата излязла и като се връщат скандал  къде е ходил , укротила се работата и вечерта я качва на обратния влак , но тя  слиза от другата страна  на влака и през ноща в 3 часа чука на врата на  стаята да провери с кого спи.Ета това и ревност
Иксан и да беше споделил с Нериман за случая тя нямаше да го разбере защото според мен това е  нещо като болесно състоания ooooh! трябва много да обичаш  но и трабва много да вярваш  на любимият,
Скрит текст:
При мен и двете ми деца получиха  удър под поеса  от първите си  изгори

# 81
Данче  Hug Нели  Hug Здравче  Hug  Боре  Hug

# 82
  bouquetСИСКА  ТИ СИ МИ НАМЕРИЛА ТЕРЛИЧКИТЕ! ooooh! Загубих ги , ooooh! Благодаря ти  bouquet  bouquetРЕНКА ДА СИ ГИ ВЗЕМЕ И ДА ГИ ДАДЕ НА БЕБКА

# 83
Здравче, още снощи ги намерих, но не ти се обадих; мислех, че ще ги видиш! hahaha  Joy

# 84
   Здравейте в новата розова тема  Hug Hug започнала с прекрасната новина за появата на малката
принцеса на баба Рина! Да е жива и здрава и много късмет в живота,а баба Рина да дочака и правнуци!!!  smile3525

Рени пак ни е провокирала да поразсъждаваме на тема изневяра и прочетох все верни неща за това
   Peace Peace Аз този път няма да взема отношение  Naughty

Следя ставащото в Турция и много съм ужасена  Shocked властите спират в интернет и социалните мрежи,за да не могат"размирниците" да подстрекават народа.В какви времена мисли,че се намира Ердоган  smile3511От всичко това си мисля,че това ще се отрази и на бъдещите проекти
на нашите любимци  Thinking

А сега ви каня на кафе

И се разхлаждайте в тази горещина така Peace

# 85
  • Пловдив
  Привет , момичета от различни възрасти, но омагьосани  еднакво.
   Сиси, ти си от сутринта на линия и ни зареждаш темата с красиви снимки, че и на хубави места ни каниш - май повечето край море.
   После една по една дружките се появяват - и Здравка, и Нели, и Бори, и Данчето - кого пропуснах  newsm78 newsm78
   А Демирджан от нощес съм си харесала.  Laughing Laughing

Но за да не забравя, че май ми се случва често / все си мисля, че не винаги, за да не се тревожа / да си сложа част от проучването  Joy Joy Joy Joy

Реших да погледна чрез гугъл нещо за изневярата. Има много за четене - различни мнения, интересни тълкувания. Може би ще слагам понякога нещо от тях. Сега реших да се спра на по- сериозни източници.
 Първо, според Тълковния речник - това е нарушаване на вярност, обикновено в любовта; второ, нарушаване на вярност към принципи, идеали.
  Според синонимния речник - това е:1. измяна, вероломство, отстъпничество, предателство, ренегатство; 2. нечестност, невярност, фалш, двуличие, лицемерие, измама.

А следващото е доста любопитно изследване по въпроса- надявам се да ви е интересно.

Какво е изневяра
Изследване за начина, по който хората гледат на изневярата
3 мар 2013 13:19

Всички знаем, че изневярата е предателство към любимия човек, а понякога и към собствените ценности. Също така изневярата наранява и от нея боли. Много пъти обаче хората имат различна представа за това какво всъщност представлява изневярата. По-либералните хора например не възприемат флирта като изневяра. За други обаче всяко по-интимно действие с противоположния пол се заклеймява като предателство. Къде е истината ?

Резултатите от скорошно проучване на Университета в Мичиган обобщават какво хората приемат за изневяра. В проучването участвали 456 студента, които трябвало да оценят 27 различни постъпки по скалата от 0 до 100. 0 се дава, когато участникът не смята, че нещо е изневяра, а 100, когато дадено действие със сигурност се възприема от него като изневяра.

Напълно логично сексуалният акт оглавява класацията с 97,7%, като плътно след него е оралният секс с 96,8%. Ето и следващите действия, определени за изневяра:

- Целувка по устните: 88.7%;

- Изпращане на свои голи снимки: 88.2%;

- Изпращане на текстови еротични съобщения: 82.6%;

-Спане в едно легло: 68.4%;

- Държане за ръце: 63.2%;

- Дълбока емоционална връзка с друг човек: 52.4%;

- Седене в скута: 52.2%;

- Излизане на вечеря: 41.4%;

- Споделяне на тайни: 36.5%;

- Прегръщане за повече от 10 секунди: 34.5%;

Изследователите открили интересен факт. Партньорите, които гледали по-сериозно на връзката си, определяли повече социални поведения като изневяра. При тях голямо значение играела тревожността. От друга страна хората, които не държали толкова много на партньора си, имали по-либерални възгледи и определяли по-малко действия като изневяра. При тях определящ фактор било „избягването“ (избягване от сериозни очаквания и ангажименти).

Аз лично се стреснах от големия процент орален секс  #Crazy #Crazy #Crazy , но пък списъкът е интересен.

Сега да  погледна по- внимателно изявите ви, пък после си имам поръчково...не убийство, а набиране на текст  ooooh! ooooh! ooooh!

ЗДРАВЧЕ, ХУБАВО Е, ЧЕ МЕ БЪРКАШ С РИНА, ТЯ Е ПО- МЛАДА , АМА РЕНИ СЪМ ПО- СТАРАТА БАБА С ЦЕЛИ 4 ВНУКА ВЕЧЕ. ДАЛИ ЩЕ ДОЧАКАМ ПРАВНУЦИ - ДАЙ БОЖЕ!

# 86
  • In the light side of the Moon!
привет казлърки  Hug Hug Hug

радвам се да ви видя в добро настроение  Hug Hug Hug

подхванали сте я тази изневяра и не й давате мира  ooooh!

Рени, давай друга зада4ка, тази ве4е я разгадахме  Wink

# 87
  • In the light side of the Moon!
Абе Злате ти що не пусна пооне едно тортле на твои4кия за рожд ден  ooooh!

а това ще го пратя на моя

Вик

Бягай! Бягай от мене! Спаси се!
И от себе си мене спаси!
Угаси тази лумнала мисъл!
Мойта лудост по теб угаси!
Тя е страшна! Безумна! Нелепа!
И тъй както в най-сладката жар
днес ни топли, тя утре е пепел
ще ни стори във своя пожар.
Казвам "Бягай!", а всъщност протягам
две ръце: "Остани в моя ден!"...
Как от себе си сам да избягам?
Ти си цялата, цялата в мен!

Д.Дамянов

# 88
Рени бързо се засрами няма стара Рени сред нас моля ,моля ние всички сме млади по дух така ,че никакви такива да сме живи и здрави,да се видим и в реала е най добре а колкото до това за изневярата е това е видно и от твоето откритие а за мене лично изневярата душевната е по болезнената защото това идва след привършване на онези пърхащи чувства а когато те угаснат не ми трябва физическото присъствие на партньора това да го гледаш с поглед реещ се нейде но не при мен е това е дори съжаление,задължение но от това боли и дано не го изпитам защото не съм и от търпеливите и тихо да чакам да се разочарова от другата та аз пак да стана значима ,важна затова за мене е толкова важно да се чете в погледа,в държането интерес,доверие ,значимост защото самото влюбване е много за кратко а другите чувства са трайните и ако тях ги няма аз поне бих предпочела раздяла а не постоянно да се надявам да се прибере,не да преглеждам като Нери ризите на половинката до мене,искам си вярата,споделянето,искам да мога да се облегна при нужда на стабилно мъжко рамо а за пеперудите е за това да мислят все още 20 годишните .Меги колкото и да си луда по Демир(Мурат ) това не е духовна изневяра ,за физическа дай боже да го зърнеш и да си почешеш крастата но и това ще е само акт а после пак при ужко ти и той при Бурка така ,че за тебе съм спокойна само пара вдигаш а нашите спорове са супер и с удоволствие ви чета всички момичета а без да се страхувам си изказвам и моите мисли ,с някои от вас се съгласявам а с други не но нали сме различни и това е  уникалността ни ,затова сме още тук и аз съм много щастлива сред вас.

# 89
  • Стара Загора
Аси 32 еп.2-ра част
На кафе съм с Али,нали срещата ни беше навън,уж по работа.Бъркам си кафето замислено,когато той ме прекъсна с въпроса притеснена ли съм.Пак ме анализира  ooooh!Особена съм била,тъжна,няма ли да му кажа причината....не мисля да ти казвам каквото и да е за мен Crossing Arms..Да не съм му се сърдела на него,задето ме излъга,че не може да язди.'Понякога лъжата прави живота по-хубав."Така мисли той..Лъгала ли съм някога,за да бъда щастлива..."Може и да съм го правила."..Али продължава да говори за намеренията си защо ме излъгал-мислел,че ще се смеем после на това,искал да ме ме развесели и разсее...От къде пък му хрумна,че имам нужда от разсейване Rolling Eyes?"Не споделяш мислите си ,изчакваш"-това като упрек ли да го приема?Той завалията не можел така...какво да му кажа."и това е качество"..Обеща ми,че повече никога няма да ме лъже,щял да стане и той сериозен,но ще ми прави номера да ме разсмива..и първият номер беше да се залее с кафе,което наистина ме разсмя..тоя флиртува  Embarassed..
Тръгваме от барчето,на мен ми е притеснено,че трябва да отивам на погребението,а има да подписваме още един важен документ,ще се забавя,но Али каза,че ще тръгнем след това..Ааа дядко ми ,какво  ли прави насам?Заприказаха се с г-н Али за работа,щели да се видят скоро се разбраха и тел.му звънна,а ние продължихме...След около час вече пътувахме с колата на Али за домът на Зия.Чакай да му благодаря,че ще ме закара-"няма да съм спокойна,ако не отида на погребението.Благодаря ти,че ще ме закараш."..Нямало как да ме остави,нали съм му съдружник вече,тепърва ще споделяме мн.неща,а това,че и с баща ми са съдружници го правело вече част от семейството...Не мисля така,но той явно се смята за мн.близък вече ooooh!..Можел и шофьор да ми бъдел....но сега усетих,че кара доста бързо..я да му кажа-Не караш ли мн.бързо?."Погледна ме странно и намали,но така намали,че почти спря колата Crossing Arms.."Сега пък е прекалено бавно."..Отби встрани и ми предложи аз да карам.."няма нужда."Той настоява-да свикнел с моята скорост...или.."аз да ти се доверявам"..довърших мисълта му....да вървим....Пристигнахме..нашите вече са тук,също и Керим с Дефне и Лейля ...Демир също..говореше нещо с баща ми и като ни видя се оттегли ..Поднасяме съболезнования на Зия...Подредихме се на масата и изведнъж в къщата влезе дядко ми с неговата приятелка г-ца Сармашък-мн.елегантни Grinning..Майка ми чувам как се ядоса,че е дошъл с нея,но нищо не може да промени.Само,че изненадите не свършиха до тук Wink-Сармашък останала права съобщи уж тихо,но всички чуха и разбраха,че днес се омъжила за дядо..На аннето и призля Laughing,особено след като новоизлюпената г-жа се пресегна през масата да си покаже пръстена..Татко я спря ,че не му е сега времето за това.(Хаха  hahaha Нери как ги намести мъжете един след друг под общ знаменател Joy Joy)..Майка ми е яхнала здраво метлата не знам защо,не  е само дядко причината,но ще видим.Сега захвана Демир-снощи да не празнували нещо,каква била тая пукотевица Grinning..Той и обясни набързо и сериозно,баща ми го подкрепи,а тя пак ги жегна,че не сме толкова глупави ние жените.Дядо разсея насъбралото се напрежение като ни подкани с Дефне да сервираме чая.Усетих как Демир ме гледаше Embarassed...Наляхме чай в чашките.Дефне подпитва говорила ли съм с Демир и зная ли кое е  това момиче в тях.."Няма значение"..Тъкмо тръгнах с таблата,когато почти се спънах в Али и той ми грабна таблата от ръцете #Crazy...Готов бил и чай да поднася..Дефне си обяснява,че явно европ.му възпитание налага да бъде така любезен  Mr. Green(а дано,но надали ,мазни се гадняра и сваля Аси всякак Twisted Evil)..
  Тъй като останахме за малко насаме,реших да и разкажа какво се случи по-рано днес.В същият миг се появи Демир Embarassed.Дефне се надигна да стане,но я спрях.Защо да остане,притеснявал ли ме,отбягвам ли го-засипа ме с въпроси....Не смея да го погледна Embarassed Embarassed..дали ще устоя на погледът му,ако го сторя?..Дефне все пак ни остави сами.А Демир продължава-"Това не си ти,Аси.Загубила си чувствата си.Как успя да се промениш толкова?"Защо не съм го попитала,защо не съм позволила да ми обясни,защо съм избягала без да го изслушам?Съвестта му била чиста... Думите му се забиха в съзнанието ми и част от тях усещах,че са истина,но как да склоня глава и да призная,че не съм права Embarassed?А това момиче с него..ревността ме подлудява Twisted Evil..Ето и той го казва-"Ревността те заслепява..ще разбереш,че съм прав."...мълча не,няма да отговарям..пак ще избухна ooooh! Embarassed..Имала съм вече лесен човек до себе си..поздравявал ме..но той какво си мисли Embarassed ooooh!?Аз и Али  ли?Понечих да отреча,но отново преглътнах и замълчах.Може би е по-добре така да си мисли..(ужассс тоя мръсник ги е подслушал и колко е нагъл с Демир #2gunfire #Cussing out #2gunfire)
На др.сутрин-рано рано Али ми звъни,идва да ме вземе,ще се срещнем по пътя..На излизане видях баща ми и му казах къде отивам,след това ще ида да видя Дефне..Пита ме доволна ли съм от работата с Али.Направило му е впечатление,че от няколко дни съм мн.мълчалива и се чуди какво ми е."Не знам татко,душата ми се е свила,но сигурно ще отмине.Вероятно,защото не мога да идвам с теб на нивите."..(да бе само за това ще да е Thinking).."Трябва да тръгвам.".гушнах го и го целунах...
Излизам на пътя и какво да видя-на среща ми идва Али с мотор Shocked..Спря до мен и ми подава каска."С това ли ще пътуваме?Не отиваме ли на работа?"Щяло да ми хареса.Малко се съмнявам..И каската не знам как се слага..Той ми показа..Сложих си я и потеглихме. motor.Чувството е мн.странно...по-ми харесва на коня зад Демир Embarassed..Хванала съм го през кръста и съм се притснала на гърба му,но той кара мн.бързо и просто няма как да стоя на разстояние от него ooooh!,ще падна..асфалта се размива пред очите ми.."Али,караш мн.бързо,страх ме е.Чуваш ли?"..Чу ме,ще намали....но миг след това ми хрумна да не намаля,страхът отшумя и му викнах да не спира,забавно е...И изведнъж ни в клин ни в ръкав  предложение за брак ми изтърси. Shocked ooooh! Thinking..бил  лудо влюбен  мен Thinking ooooh!...свари ме неподготвена..Някак усещах,че ме харесва,но чак лудо влюбен и предложение за брак.?Не  е ли малко рано за това?Познаваме се отскоро Thinking..Замълчах си..спуснах стъклото  на каската пред очите си и не отговорих..Стигнахме  града и слязох.Погледнах го,трябва да му кажа нещо."Благодаря ти за предложението,но аз".Прекъсна ме ,да съм си помислила."По-добре  да ти отговоря сега.Али,не съм готова да се омъжа сега.Нито за теб,нито за някой друг.Извини ме."..разочарован или не,оставих го и отидох на срещата ми с Дефне..Ето я и нея забързана..Иска да изберем пердета за кухнята и.Точно тогава съзрях зад нея Демир и тая Зейнеп Twisted Evil..носеха чанти,явно са ходили да пазаруват заедно Thinking ooooh! Cry..Дефне се зачуди какво гледам,обърна се и ги видя..Аз не искам да ги срещам ,ще се измъкна.."Знаеш ли ?Али ми предложи  брак"..тя изненадана възкликна."Но сега имам малко работа."..изтичах  и я оставих и нея..Исках да избягам ,да не се видя отново с  Демир и др.жена ooooh! Embarassed.Вървях без посока из  тесните улички....вс.се обърка ..предложение Али,Демир и неговите думи от погребението....и....погледът ми се спря на едни черни обувки,дънки..позната риза..той  Embarassed...как ме е намерил...За секунда почувствах как ме обля гореща вълна #Onfire,краката ми се разтрепериха Flushed сърцето ми препусна  Two Hearts Two Hearts..Понечих да го отмина..но ми пресече пътя,застана  близко до мен и със задъхан глас попита-"Какво отговори на Али?"Нямала съм право да мълча.Хвана ме за ръката и ме стисна да ме задържи,а погледът му прониза душата ми Embarassed.И отново се сетих за Зейнеп и чантите отпреди малко Twisted Evil...Евет..казах на инат..без да откъсвам поглед от неговият ....Исках да го нараня,да си го върна,да го подразня -за всички страдания,които ми причини тези дни.....

Реплики
Али:Понякога лъжата прави живота по-хубав.
Джамал ага:Някой отне усмивката на внучката ми.
Аси:Има малки неща,които променят живота.

Общи условия

Активация на акаунт