Здравей те здравей ти !!! най после и аз да имам иконки и да поднеса красиви цветя за всички хубавици от къщичката на АСИ.
Ще започна от зад на пред.
Според него това е само да пожелаеш някого и изневеряваш.
но той е недейсвителен защото сме го харесали на екрана на улицата има много красиви момчета и момичета но не са артисти.
и ние не ги забелязва ме.
и Иксан не е безразличен към Сухейля
, а не че има чувства към нея.
, че нито Аси нито Демир си изневериха , те от инат от магаришки инат по скоро от колкото от гордост " погледнаха " към Али и Зейнеп.
трябва много да обичаш но и трабва много да вярваш на любимият,
започнала с прекрасната новина за появата на малката
Аз този път няма да взема отношение 
От всичко това си мисля,че това ще се отрази и на бъдещите проекти

, но пък списъкът е интересен.

Особена съм била,тъжна,няма ли да му кажа причината....не мисля да ти казвам каквото и да е за мен
..Да не съм му се сърдела на него,задето ме излъга,че не може да язди.'Понякога лъжата прави живота по-хубав."Така мисли той..Лъгала ли съм някога,за да бъда щастлива..."Може и да съм го правила."..Али продължава да говори за намеренията си защо ме излъгал-мислел,че ще се смеем после на това,искал да ме ме развесели и разсее...От къде пък му хрумна,че имам нужда от разсейване
..Можел и шофьор да ми бъдел....но сега усетих,че кара доста бързо..я да му кажа-Не караш ли мн.бързо?."Погледна ме странно и намали,но така намали,че почти спря колата
.."Сега пък е прекалено бавно."..Отби встрани и ми предложи аз да карам.."няма нужда."Той настоява-да свикнел с моята скорост...или.."аз да ти се доверявам"..довърших мисълта му....да вървим....Пристигнахме..нашите вече са тук,също и Керим с Дефне и Лейля ...Демир също..говореше нещо с баща ми и като ни видя се оттегли ..Поднасяме съболезнования на Зия...Подредихме се на масата и изведнъж в къщата влезе дядко ми с неговата приятелка г-ца Сармашък-мн.елегантни
..Майка ми чувам как се ядоса,че е дошъл с нея,но нищо не може да промени.Само,че изненадите не свършиха до тук
-Сармашък останала права съобщи уж тихо,но всички чуха и разбраха,че днес се омъжила за дядо..На аннето и призля
Нери как ги намести мъжете един след друг под общ знаменател
)..Майка ми е яхнала здраво метлата не знам защо,не е само дядко причината,но ще видим.Сега захвана Демир-снощи да не празнували нещо,каква била тая пукотевица
..Той и обясни набързо и сериозно,баща ми го подкрепи,а тя пак ги жегна,че не сме толкова глупави ние жените.Дядо разсея насъбралото се напрежение като ни подкани с Дефне да сервираме чая.Усетих как Демир ме гледаше
...Готов бил и чай да поднася..Дефне си обяснява,че явно европ.му възпитание налага да бъде така любезен
?Аз и Али ли?Понечих да отреча,но отново преглътнах и замълчах.Може би е по-добре така да си мисли..(ужассс тоя мръсник ги е подслушал и колко е нагъл с Демир
)
).."Трябва да тръгвам.".гушнах го и го целунах...
.Чувството е мн.странно...по-ми харесва на коня зад Демир
,ще падна..асфалта се размива пред очите ми.."Али,караш мн.бързо,страх ме е.Чуваш ли?"..Чу ме,ще намали....но миг след това ми хрумна да не намаля,страхът отшумя и му викнах да не спира,забавно е...И изведнъж ни в клин ни в ръкав предложение за брак ми изтърси.
..бил лудо влюбен мен
...свари ме неподготвена..Някак усещах,че ме харесва,но чак лудо влюбен и предложение за брак.?Не е ли малко рано за това?Познаваме се отскоро
..Замълчах си..спуснах стъклото на каската пред очите си и не отговорих..Стигнахме града и слязох.Погледнах го,трябва да му кажа нещо."Благодаря ти за предложението,но аз".Прекъсна ме ,да съм си помислила."По-добре да ти отговоря сега.Али,не съм готова да се омъжа сега.Нито за теб,нито за някой друг.Извини ме."..разочарован или не,оставих го и отидох на срещата ми с Дефне..Ето я и нея забързана..Иска да изберем пердета за кухнята и.Точно тогава съзрях зад нея Демир и тая Зейнеп
..Дефне се зачуди какво гледам,обърна се и ги видя..Аз не искам да ги срещам ,ще се измъкна.."Знаеш ли ?Али ми предложи брак"..тя изненадана възкликна."Но сега имам малко работа."..изтичах и я оставих и нея..Исках да избягам ,да не се видя отново с Демир и др.жена
,краката ми се разтрепериха
сърцето ми препусна
..Понечих да го отмина..но ми пресече пътя,застана близко до мен и със задъхан глас попита-"Какво отговори на Али?"Нямала съм право да мълча.Хвана ме за ръката и ме стисна да ме задържи,а погледът му прониза душата ми