Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца -Тема 188

• 33 299
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
Ох паднах от смях с вас newsm62 newsm62 newsm62
Рени Hug,ти проучване си направила за изневярата,че доста интересен списъкът с процентите и кое те е впечатлило Joy Joy Joy..Мен ме изненада последното-прегръщане за повече от 10 сек.-брех,че аз се прегръщам с наши приятели със сигурност за повече от 10 сек. Crazy..
Нели Hug е на това се смея с глас hahaha hahaha
Цитат
Меги колкото и да си луда по Демир(Мурат ) това не е духовна изневяра ,за физическа дай боже да го зърнеш и да си почешеш крастата но и това ще е само акт а после пак при ужко ти
Меги Hug,видя ли Нелка как те подреди Joy Joy JoyА какво е това"Бягай" Wink?Я да те стигне  Мурат/Демир да видим ще бягаш ли Party Party..Аз днес го гледах и като Саваш по тв-то,ами мн.е готин беее и пак е лекинко разкопчан с една бяла ризка и черен панталон-страхотен  Two Hearts Two Hearts
Лати Hug,привет!
Здравче Hug,твоя спойлер е стряскащ,чак пък толкова ревност хич не е на добре Shocked.Права си,че е болест понякога ревността.

Освен сходните сцени с Аси и Нери и двете луди от ревността,при днешното гледане на епизода ,видях,че Ихсан и Демир се изказаха почти по сходен начин за това,че не могат да оставят човек в беда без да му помогнат.
Али пък в стремежа си да не е лесен,защото нали чу,как го определи Демир като слухтеше на вратата при разговорът им в Антеп,реши да качи Аси на мотора(Демир я вози с кон,тоя с мотор Grinning) и и направи там предложението.Но защо така  с гръб към нея?Оригинален ли си мислеше,че е така?Когато си лудо влюбен,не искаш ли да гледаш любимата си в очите,докато ти отговаря на заветният въпрос?Според мен би трябвало да е така Grinning.

Последна редакция: ср, 19 юни 2013, 16:29 от borovinka123

# 91
  • In the light side of the Moon!
Ох паднах от смях с вас newsm62 newsm62 newsm62
Рени Hug,ти проучване си направила за изневярата,че доста интересен списъкът с процентите и кое те е впечатлило Joy Joy Joy..Мен ме изненада последното-прегръщане за повече от 10 сек.-брех,че аз се прегръщам с наши приятели със сигурност за повече от 10 сек. Crazy..
Нели Hug е на това се смея с глас hahaha hahaha
Цитат
Меги колкото и да си луда по Демир(Мурат ) това не е духовна изневяра ,за физическа дай боже да го зърнеш и да си почешеш крастата но и това ще е само акт а после пак при ужко ти
Меги Hug,видя ли Нелка как те подреди Joy Joy JoyА какво е това"Бягай" Wink?Я да те стигне  Мурат/Демир да видим ще бягаш ли Party Party..

Joy Joy Joy Joy
Нелка направо ме нагласи то4но как си е...те така ще го направя Нели, ша знайш....ще си на4ешам шугата и после кой от къде е..ама то с един път не става...ще трябва няколко пъти докато си псанем  Joy Joy Joy

Боре, ти остави " Бягай" ами виж това

Казвам "Бягай!", а всъщност протягам
две ръце: "Остани в моя ден!"...
Как от себе си сам да избягам?
Ти си цялата, цялата в мен!  (целия, целия в мен!!!)  Embarassed

# 92
  • Пловдив
Абе Злате ти що не пусна пооне едно тортле на твои4кия за рожд ден  ooooh!

Aми щото я излапахме двамцата с ашкъма  Wink Joy Joy Joy Пък и мисля за линията ви  Grinning

Боре и ти с нас в кюпа на изневеряващите  Wink не се подхилвай  Joy Joy Joy Само дето с Меги трябва да се редувате, а аз съм си сама с Кенанчо  newsm03 newsm53

Айде от мен да мине да ви почерпя и поразхладя малко  Laughing

Скрит текст:

Много красив колаж видях в Аси България  Peace

# 93
  • Стара Загора

Ти си цялата, цялата в мен!  (целия, целия в мен!!!)
Embarassed

E  там точно гледах де  Laughing Laughing Laughing...

Злати,там съм и аз там съм в кюпа Embarassed..Ние сме се разбрали с Меги,ще си го менкаме според часовата разлика .7 часа разлика само,но достатъчни Embarassed Embarassed

# 94
Здравейте, момичета!Горещи страсти е горещ следобед!
Прочетох едно след друго домашните за Аси и Демир и все едно ,че още един път гледах филма,но този път ми се стори по-хубав!
Бори Hug"по ми харесва да съм на коня зад Демир,отколкото на мотора зад Али"Романтична е Аси,затова и харесва язденето!То и на Меги така и по-харесва!Мисля си,че предложението на Али дойде в този момент в гръб,без да гледа лицето има определен подтекст.Али не е искрен човек и крие нещо!
Меги Hugне съм съгласна,че Сюхейля се сваля!Това вие,младите се сваляте!Защо да не сподели какво чувства?Пред нея е любимия мъж,бащата на сина и!Нека знае истината!
А Демир е много смутен и разтревожен,че ще загуби Аси.Много хубав стих!
Злати Hugи аз мисля,че ако не беше на филм,вечерта на Сюхейля и Исхан щеше да приключи по друг начин.Така по-малко ще ги съдим!А в любовта всичко е прекрасно!
Сиси HugДанче HugНели HugЗдравче Hug
Лати Hugпрочетох един материал от руски разследващ журналист за протестите в Турция,който обърка окончателно мнението ми .Явно причините са много дълбоки,политически,дипломатически и е трудно да се ориентира човек.
Рени Hugти си поставила изневярата на научна основа:с доказателства и проучвания!Сериозна работа>

И един друг поглед към темата за изневярата.Погледът на поета:

Вино и любов

Виновно ли е виното червено,
че ти си слаб и бързо те напива?
Една жена в легло на друг отива,
когато у дома и е студено.

Една звезда над дявола изгрява,
когато ангелът не я разбира.
Една любов, любов при друг намира,
когато недолюбена остава.

Това мъжете силни не забравят
дори и след житейските задачи,
че вино и жена изневеряват,
когато нямат истински пиячи

Евтим Евтимов

Последна редакция: ср, 19 юни 2013, 17:05 от akostova

# 95
Здравейте, момичета! Компанията лека-полека се събира! Peace
Виждам, че всички коментирате изследването. Първото, което ми мина през ума като го прочетох, особено това за 10-сек. e, че всички сме за казана! #2gunfire hahaha Joy
Лати, Нели, Меги, Hug Hug Hug
Боре  newsm10 Една наранена, огорчена и объркана Аси. Съвсем ясно осъзнава неискреността на Али, но пусто напук и на инат-така ще му отговори на Демир, само и само да го нарани. Crossing Arms Но някой път става играчка-плачка! Много истинска Аси! Peace

# 96

Ти си цялата, цялата в мен!  (целия, целия в мен!!!) 
Embarassed

E  там точно гледах де  Laughing Laughing Laughing...

Злати,там съм и аз там съм в кюпа Embarassed..Ние сме се разбрали с Меги,ще си го менкаме според часовата разлика .7 часа разлика само,но достатъчни Embarassed Embarassed
оооооххххоооо 7 4аса си е за 3 пъти и 1/2 .....  Embarassed

оффф спирам 4е се разюздих  ooooh! ooooh! ама то Рени е виновна, като задава такива зада4ки  Crossing Arms

Злате, мерси за сладолед4ето  Wink

Ани, ама Сухи с поглед флиртува беее....ти не я ли забеляза  Crossing Arms ама на сутринта тия двамцата така се гледаха, 4е си помислих, 4е са направили нещо  Crossing Arms

Али е много манипулиращ в тази серия, той изпробва Аси от всякъде  Peace

# 97
Рени, мернах те на балкона! Мога да ти дам идея за следващата задача, само да я формулираш по-точно. Гордост и инат! Къде е разликата и тънката линия между тях? Кога Аси и Демир искат да се скрият зад гордостта, а ние го тълкуваме като чист инат? Можеш и да промениш въпроса по твое усмотрение, ако видиш, че има хляб в него! Peace

# 98
Цитат
Прекъсна ме ,да съм си помислила."По-добре  да ти отговоря сега.Али,не съм готова да се омъжа сега.Нито за теб,нито за някой друг.Извини ме."..разочарован или не,оставих го и отидох на срещата ми с Дефне..Ето я и нея забързана..Иска да изберем пердета за кухнята и.Точно тогава съзрях зад нея Демир и тая Зейнеп ..носеха чанти,явно са ходили да пазаруват заедно   ..Дефне се зачуди какво гледам,обърна се и ги видя..Аз не искам да ги срещам ,ще се измъкна.."Знаеш ли ?Али ми предложи  брак"..тя изненадана възкликна."Но сега имам малко работа."..изтичах  и я оставих и нея..Исках да избягам ,да не се видя отново с  Демир и др.жена

тук според мен Аси каза наро4но на дефне, защото знае каква новоизлюпена клюкарка е Дефне и 4е веднага ще изти4а да каже на Демир. Аси използва сестра си за да предаде информацията на Демир и да го накара да ревнива и да й обърне внимание  Peace

# 99
# 100
# 101
  • Стара Загора
Цитат
Прекъсна ме ,да съм си помислила."По-добре  да ти отговоря сега.Али,не съм готова да се омъжа сега.Нито за теб,нито за някой друг.Извини ме."..разочарован или не,оставих го и отидох на срещата ми с Дефне..Ето я и нея забързана..Иска да изберем пердета за кухнята и.Точно тогава съзрях зад нея Демир и тая Зейнеп ..носеха чанти,явно са ходили да пазаруват заедно   ..Дефне се зачуди какво гледам,обърна се и ги видя..Аз не искам да ги срещам ,ще се измъкна.."Знаеш ли ?Али ми предложи  брак"..тя изненадана възкликна."Но сега имам малко работа."..изтичах  и я оставих и нея..Исках да избягам ,да не се видя отново с  Демир и др.жена

тук според мен Аси каза наро4но на дефне, защото знае каква новоизлюпена клюкарка е Дефне и 4е веднага ще изти4а да каже на Демир. Аси използва сестра си за да предаде информацията на Демир и да го накара да ревнива и да й обърне внимание  Peace

И аз така си помислих за тази сцена,но реших,че си въобразявам Grinning.

# 102
Цитат
Прекъсна ме ,да съм си помислила."По-добре  да ти отговоря сега.Али,не съм готова да се омъжа сега.Нито за теб,нито за някой друг.Извини ме."..разочарован или не,оставих го и отидох на срещата ми с Дефне..Ето я и нея забързана..Иска да изберем пердета за кухнята и.Точно тогава съзрях зад нея Демир и тая Зейнеп ..носеха чанти,явно са ходили да пазаруват заедно   ..Дефне се зачуди какво гледам,обърна се и ги видя..Аз не искам да ги срещам ,ще се измъкна.."Знаеш ли ?Али ми предложи  брак"..тя изненадана възкликна."Но сега имам малко работа."..изтичах  и я оставих и нея..Исках да избягам ,да не се видя отново с  Демир и др.жена

тук според мен Аси каза наро4но на дефне, защото знае каква новоизлюпена клюкарка е Дефне и 4е веднага ще изти4а да каже на Демир. Аси използва сестра си за да предаде информацията на Демир и да го накара да ревнива и да й обърне внимание  Peace

И аз така си помислих за тази сцена,но реших,че си въобразявам Grinning.
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
аз мисля 4е не си въобразяваме...Аси с казването на Дефне, из4езна , за да й даде възможност да му каже  Peace

# 103
  • Пловдив
Сиси, няма защо аз да задавам задачката. Ти вече си я задала. Харесва ми идеята- за гордостта и ината. Както виждам, всички одобряват обсъждането на такива морални категории / не съм сигурна така ли се определят/.

Аз сега на пръв поглед си мисля, че отговорът на Аси в последните минути на серията, не беше от гордост, а от ИНАТ / нали има приказка-"Прави ми на инат." / Тя беше решила, че ще накаже  Демир заради Зейнеп, въпреки че, според мен, осъзнаваше истината . Демир обича нея, това си пролича при срещата  сред слънчогледите, и на погребението - такива неща се усещат . Може би искаше да го нарани - така както се чувстваше и тя, но пък не беше наясно или по- точно не се замисли  какво може да последва. Тя познава - ето тук е другото -ГОРДОСТТА на Демир. Той няма да се моли повече, няма да й пада на колене , защото ще уважи нейното решение.

Написах тези неща както ми дойде в ума след твоя пост. Не съм търсила Проучвания  hahaha hahaha

Гледам, че няма почивка при вас, излизат все нови неща, които ако се анализират подробно, действително ще се получи изследване на общественото мнение- може и статистически данни да се сложат- е,  мина ми времето за този род дейности  Joy Joy Joy

Хайде, до по-късно. Пишете, не се съобразявайте с работещите на бавни обороти като мен , ще наваксаме после.

# 104

Общи условия

Активация на акаунт