,ти проучване си направила за изневярата,че доста интересен списъкът с процентите и кое те е впечатлило
..Мен ме изненада последното-прегръщане за повече от 10 сек.-брех,че аз се прегръщам с наши приятели със сигурност за повече от 10 сек.
..
е на това се смея с глас

,видя ли Нелка как те подреди
А какво е това"Бягай"
?Я да те стигне Мурат/Демир да видим ще бягаш ли
..Аз днес го гледах и като Саваш по тв-то,ами мн.е готин беее и пак е лекинко разкопчан с една бяла ризка и черен панталон-страхотен

,привет!
,твоя спойлер е стряскащ,чак пък толкова ревност хич не е на добре
) и и направи там предложението.Но защо така с гръб към нея?Оригинален ли си мислеше,че е така?Когато си лудо влюбен,не искаш ли да гледаш любимата си в очите,докато ти отговаря на заветният въпрос?Според мен би трябвало да е така
.

,ти проучване си направила за изневярата,че доста интересен списъкът с процентите и кое те е впечатлило
..Мен ме изненада последното-прегръщане за повече от 10 сек.-брех,че аз се прегръщам с наши приятели със сигурност за повече от 10 сек.
..
е на това се смея с глас

,видя ли Нелка как те подреди
А какво е това"Бягай"
?Я да те стигне Мурат/Демир да видим ще бягаш ли
..

Пък и мисля за линията ви 
не се подхилвай
Само дето с Меги трябва да се редувате, а аз съм си сама с Кенанчо

"по ми харесва да съм на коня зад Демир,отколкото на мотора зад Али"Романтична е Аси,затова и харесва язденето!То и на Меги така и по-харесва!Мисля си,че предложението на Али дойде в този момент в гръб,без да гледа лицето има определен подтекст.Али не е искрен човек и крие нещо!
не съм съгласна,че Сюхейля се сваля!Това вие,младите се сваляте!Защо да не сподели какво чувства?Пред нея е любимия мъж,бащата на сина и!Нека знае истината!
и аз мисля,че ако не беше на филм,вечерта на Сюхейля и Исхан щеше да приключи по друг начин.Така по-малко ще ги съдим!А в любовта всичко е прекрасно!
Данче
Нели
Здравче 
прочетох един материал от руски разследващ журналист за протестите в Турция,който обърка окончателно мнението ми .Явно причините са много дълбоки,политически,дипломатически и е трудно да се ориентира човек.
ти си поставила изневярата на научна основа:с доказателства и проучвания!Сериозна работа>

Една наранена, огорчена и объркана Аси. Съвсем ясно осъзнава неискреността на Али, но пусто напук и на инат-така ще му отговори на Демир, само и само да го нарани.
Но някой път става играчка-плачка! Много истинска Аси! 
ама то Рени е виновна, като задава такива зада4ки 

ама на сутринта тия двамцата така се гледаха, 4е си помислих, 4е са направили нещо 

. 
.

Препоръчани теми