WIZZ AIR 10

• 57 918
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
аз доколкото разбрах ще имат един нов самолет за базата им в София....което не е кой знае какво

при последното ми прбиране от Бергамо едва се събрах между 2 те седалки, разстоянието беше за човек с мнооооого къси крака  Rolling Eyes

Брадли, прочетох преди няколко дни същото оплакване в чужбинския.
Това някаква новост ли е, защото аз като пътувах през май не съм имала проблеми, верно че съм дребна, де. Laughing
В крайна сметка не каза при свързващ полет на Бергамо как се процедира?

Мими, ужас (за мангалите).

беше права че прекачването стана много бързо, въпреки че като кацнах опашката беше чак до чек-ина поне , май по обяд имат най-много полети, такова нещо не бях виждал, а до това летище съм летял най-малко 15 пъти вече.....

но се притеснявах доста да не би полета от София да закъснее, че щеше солено да ми излезе нов билет до Трапани купен в последния момент....  Laughing

иначе самолета на връщане беше от тесните, не мисля че ми е първия такъв техен, но и в Раян ми беше тесничко преди това и ми беше трудно общо 4 часа седнал почти без да помръдвам на тия седалки

.....а и последните ми 4 пътувания през последната година не бяха лоу кост и малко се бях разглезил  от хубавите самолети Laughing

# 601
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Аз пък не намирам някой самолети да са им по-тесни от други  newsm78 Иначе Уизз и Раян имат най-младата флотилия в Европа, скоро Уизз бяха продавали самолети на по 3 години на Бритиш  hahaha

Един самолет е доста, не бива да се подценява. В момента от София летят 3 самолета, новият ще е 4-ти, при това единия се ползва за полети и от Лондон (каца от София, върти полети Лондон-х-Лондон) и после пак се връща в София.

Иначе няма нови полети до Париж, увеличенията са само следните:

Брюксел - от 3 на 4 пъти седмично.
Андховен - от 4 на 5
Лондон - от 7 на 11
Бергамо - от 7 на 10

# 602
  • София
Влизам да кажа, че наистина билетът на гише е по-скъп от онлайн закупения билет.
Разликата е 20-25€/билет.

# 603
  • Milano
Шебек, откога увеличават полетите, сега със зимното разписание ли?

Брадли, имах впредвид как процедира при трансфера? Трябваше да излезнеш от ''пристигащи'' и да ''отидеш'' на заминаващи, като предполагахме или си има коридор ''трансфер''?

# 604
Шебек, откога увеличават полетите, сега със зимното разписание ли?

Брадли, имах впредвид как процедира при трансфера? Трябваше да излезнеш от ''пристигащи'' и да ''отидеш'' на заминаващи, като предполагахме или си има коридор ''трансфер''?

трябваше да излезна, няма коридор 'трансфер'

# 605
Здравейте,
Ще ви помоля за помощ,съпругът ми ще пътува от Бергамо до София на 16.11,видях цените,само ме притеснява,как да купя билета.
Той ще се връща с малко повече багаж,как да доплатя повече кг,за да е по сигурно.Тази застраховка задължителна ли е?И въобше обяснете ми(ако може подробно) много тъп въпрос,но никога не съм купувала билет,и ме е страх да не осера нещо.Как се плаща,изобщо всичко благодаря ви.

# 606
Здравейте,за първи път ще пътувам зад граница с децата ми. Когато правя проверка на евентуални дати за пътуването и избера възрастен с две деца ми калкулира определената сума. Питането ми е ,тя и за тримата ли е и двупосочно ли,при положение,че съм посочила дата за връщане. Може да доста глупав въпрос,но Ви моля за отговор  bouquet

# 607
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
mama_na_dvama_, на отиване с какъв багаж ще пътува? Ако е с малък салонен (безплатен) за връщането може да добавиш голям салонен или голям багаж за чекиране. Тоест, на двата полета отделно се добавят багажите, така че може да са различни.
Застраховката не е задължителна, аз лично на всякакви предложения натискам "не благодаря".

beniii, да - цената е за всички ви двупосочно.
Лично аз, бих ти препоръчала да провериш цената с купуване на членство - то струва 60 лв, а теоритично отстъпката ви общо ще е 120 лв. Тоест, като платиш членството пак ти е 60 лв по-евтино от нормалните цени без членство. Разиграй ситуацията като избереш дати и брой пътуващи и продължи напред. То ще те пита дали искаш да си продължиш членството си, ти му кажи ДА и виж с колко ще ти е по-евтино  Peace

# 608
  • София - Варна
    mama_na_dvama_
Добавяш чекиран багаж. Това е ограничението.
Ширина: 1,499 м
Височина: 1,194 м
Дължина: 1,715 м

От съображения за сигурност и безопасност теглото на всяка отделна бройка чекиран багаж не бива да надвишава 32 килограма.  
Прецени си колко броя чекиран багаж ще носи. Застраховка и други допълнителни услуги според мен са излишни, но все пак може да прочетеш в сайта за тях.
Плащането е с кредитна карта или по банка, но май в банка до 24 часа. Аз плащам с карта. И първо трябва да се регистрираш в сайта.
beniii
Щом си избрала двупосочен билет за 1 възрастен с 2 деца - това е общата сума без багаж. За багаж се плаща допълнително. Вижте първа страница на темата. И ако си купите едновременно членство още с този полет ще сте го избили. Децата на колко са години? Има значение - до 2 или до 14. До 14 се въвеждат като деца, но цената е за възрастен.

# 609
Благодаря Ви за бързите отговори. Децата са на 12 и 14 навършени. Ще се възползвам от идеята с членството Peace Ако багажът е малка раница ще се заплаща ли? Благодаря Ви отново  bouquet

# 610
beniii,всеки от трима ви може да носи по една раница отговаряща на размерите за малък ръчен багаж и не се заплаща.

# 611
  • До морето
Момичета, да попитам последно- утре летим за Бергамо в 12:10 на обяд.Четирима сме, имаме онлайн чекиране и двама от нас имат платен по един куфар. В колко часа трябва да сме на летището????

А и ако нося фотоапарат на врата, това брои ли се за ръчен багаж или мога да си взема дамската чанта?

# 612
Той пътува с един голям сак и малък салонен.Но сега този големия е по-тежък от като заминаваше.А това с допълнителния чекиран багаж,къде става,защото не видях такава опция.Много съм захлупена,ама кво да направя.А къде да си направя регистрация,може ли сайта

# 613
  • София - Варна
Той пътува с един голям сак и малък салонен.Но сега този големия е по-тежък от като заминаваше.А това с допълнителния чекиран багаж,къде става,защото не видях такава опция.Много съм захлупена,ама кво да направя.А къде да си направя регистрация,може ли сайта

1.Регистрираш се в сайта. На http://wizzair.com/bg-BG/Register
2.Избираш полета и го резервираш.
3.В процеса на резервиране добавяш 1 регистриран багаж, ако е до 32 кг.

# 614
Момичета, да попитам последно- утре летим за Бергамо в 12:10 на обяд.Четирима сме, имаме онлайн чекиране и двама от нас имат платен по един куфар. В колко часа трябва да сме на летището????

А и ако нося фотоапарат на врата, това брои ли се за ръчен багаж или мога да си взема дамската чанта?

Казват, че е добре да отидеш 2 часа по-рано.
Фотоапарата може да те накарат да го прибереш в чантата-ръчен багаж. Извън чантата може да имаш само книга и връхна дреха.

mama_na_dvama_ , ако мислиш, че няма да може да се побере в тези кг. можеш да закупиш два броя чекиран багаж - където попълваш пишеш 2 бр.

Общи условия

Активация на акаунт