WIZZ AIR 10

• 57 925
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • София
На Терминал 1, в салон Заминаващи, до вестниците имат гише, Мимии.
Аз и за друго държа на крака да отида, защото пуснах някаква заявка онлайн и се свързаха с мен от "Авиотравъл", но нещо се усъмних да не съм попаднала на менте-агенция и за по-сигурно реших направо там да отида.

# 586
На Терминал 1, в салон Заминаващи, до вестниците имат гише, Мимии.
Аз и за друго държа на крака да отида, защото пуснах някаква заявка онлайн и се свързаха с мен от "Авиотравъл", но нещо се усъмних да не съм попаднала на менте-агенция и за по-сигурно реших направо там да отида.
Не съм им обърнала внимание. Следващият път ще се огледам. Laughing

# 587
  • Sofia
И на мен ми стана интересно с гишето, и да попитам... На гишето дали цените са същите като в сайта или са с оскъпяване?

# 588
  • София
И на мен ми стана интересно с гишето, и да попитам... На гишето дали цените са същите като в сайта или са с оскъпяване?
Утре вечер ще мога да кажа от личен опит.  Peace

# 589
Мисля, че на гише и по телефона са по-скъпи, заради цената на труда. В интернет си правиш същото нещо сам.

# 590
  • София
Единствено през сайта на Уиз няма такси обслужване, които на летище са 20 евро на билет. Peace

# 591
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те

Уизз заменят 26 самолета Еърбъс 320 с по-новият модел Еърбъс 321. Новите самолети имат 40 места повече и крилете са със 7 метра по-дълги което им позволява да летят по-високо и да изпълняват по-бързо най-дългите маршрути. Поръчаният нов самолет за базата в София е от новия модел, но дали ще заменят и някой от другите нямам идея.

# 592
Шебече, добре, че си ти да ни поднесеш новините.
Надявам се при следващият ми полет да пробвам и новите самолети. Старите наистина имат нужда от подмяна. Като пътувах последно от София масичката на предната седалка непрекъснато се сваляше при излитането.  hahaha
А колко българи от ромски произход имашееее... не ми се припомня. Бяха нахални и миризливи. Отидоха ... в Италия.  Joy

# 593
аз доколкото разбрах ще имат един нов самолет за базата им в София....което не е кой знае какво

при последното ми прбиране от Бергамо едва се събрах между 2 те седалки, разстоянието беше за човек с мнооооого къси крака  Rolling Eyes

# 594
Четох в предишните постове, че полетите до някои дестинации ще се увеличат. Да сте чували нещо за по-чести полети до Париж?  Embarassed   В момента полетите са 3 пъти в седмицата, което по личното ми мнение е крайно недостатъчно, но пък вероятно не това е ръководещото при определяне на нови полети...

# 595
  • Milano
аз доколкото разбрах ще имат един нов самолет за базата им в София....което не е кой знае какво

при последното ми прбиране от Бергамо едва се събрах между 2 те седалки, разстоянието беше за човек с мнооооого къси крака  Rolling Eyes

Брадли, прочетох преди няколко дни същото оплакване в чужбинския.
Това някаква новост ли е, защото аз като пътувах през май не съм имала проблеми, верно че съм дребна, де. Laughing
В крайна сметка не каза при свързващ полет на Бергамо как се процедира?

Мими, ужас (за мангалите).

# 596
...

Ти бъде доволна, че пътуваха на юг от теб.  hahaha

# 597
  • Milano
...

Ти бъде доволна, че пътуваха на юг от теб.  hahaha

LaughingЩото тука нямаме домати за събиране, но си имаме румънски такива особи.

# 598
  • София
А колко българи от ромски произход имашееее... не ми се припомня. Бяха нахални и миризливи. Отидоха ... в Италия.  Joy

И линията до Дотмунд редовно обслужва циганските катуни. В чакалнята постилат завивки на земята и се разполагат удобно - бебета, деца, възрастни ...  Laughing

# 599
Последните няколко коментари наистина ли допринасят за темата?!  Stop

Брадли, мъжа ми има същия проблем. Понякога благодарение на това ни канят на платените седалки.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт