WIZZ AIR 10

• 57 876
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,
Може ли да ми кажете ориентировъчно кога ще излязат най евтините билети до Париж за месец юни и според вас каква ще бъде най ниската възможна цена?

цените са най-добри 6-8 седмици преди полета, но има и изключения естествено

за Париж добра цена е 160 - 180 лв с малък ръчен багаж, но трябва да дебнеш непрекъснато
Благодаря на всички за отговорите   bouquet Bradley, предполагам че цените от 160 - 180 лв са за двупосочен билет защото за еднопосочен малко скъпичко ми се вижда Simple Smile

# 661
Queen L виж тази оферта може и да ти хареса http://www.trip.bg/flights/searches/5ab8908d69f6466d846951aedc56 … /reservations/new лошото е че имаш голям престой в Берлин

# 662
Благодаря и аз на всички   bouquet
Kotaruk, тази оферта не ме устройва поради дългия нощен престой - трябва да запазвам хотели и т.н.

# 663
Здравейте!

Искам да попитам един може би малко глупав въпрос, но за първи път резервирам и се обърках малко. Като се купуват в сайта билети и нали отстрани излиза общата цена на билета, включваща тарифа, цена на полета, административна такса, багаж и чек-ин. Това е всичко нали така? Не се включват някакви летищни или други такси в последствие, а само това, което се калкулира на момента?

Благодаря  Grinning

# 664
Здравейте!

Искам да попитам един може би малко глупав въпрос, но за първи път резервирам и се обърках малко. Като се купуват в сайта билети и нали отстрани излиза общата цена на билета, включваща тарифа, цена на полета, административна такса, багаж и чек-ин. Това е всичко нали така? Не се включват някакви летищни или други такси в последствие, а само това, което се калкулира на момента?

Благодаря  Grinning

Да! За багажа - зависи какъв багаж си калкулирала в резервацията.

# 665
# 666
Здравейте! Предстои ми да пътувам с голям куфар, надявам се да се вместя в изискванията и за малък салонен багаж. Но как стоят нещата с лаптопа? Смята ли се той към салонния багаж или мога да го държа при мен с чантата му?

# 667
Здравейте! Предстои ми да пътувам с голям куфар, надявам се да се вместя в изискванията и за малък салонен багаж. Но как стоят нещата с лаптопа? Смята ли се той към салонния багаж или мога да го държа при мен с чантата му?
Лаптопа трябва да е прибран вътре в чантата.

# 668
Лаптопа трябва да е прибран вътре в чантата.
В смисъл в неговата си собствена чанта и да го държа с мен, нали? А не в салонния багаж?

# 669
Ванко 2, салонния багаж е само един - или лаптопа трябва да ти е прибран в другата чанта или в чантата при лаптопа трябва да си сложиш другите неща.

Ама как обясних ooooh! Embarassed

# 670
Kotaruk, тази оферта не ме устройва поради дългия нощен престой - трябва да запазвам хотели и т.н.
Ако те устройва да летиш от Букурещ с румънската blue air за твоите дати билетът излиза 75 евро плюс такса за плащане 10-20 евро, взависимост от начина, който си избрала.

https://open.maxitours.be/SelectLowFareCalendar.aspx

# 671
Ванко 2, салонния багаж е само един - или лаптопа трябва да ти е прибран в другата чанта или в чантата при лаптопа трябва да си сложиш другите неща.

Ама как обясних ooooh! Embarassed
Благодаря ти! Много кофти така, ще трябва да си бутам лаптопа в раницата, а чантата му явно в куфара. Дълга и широка. Simple Smile

# 672
Ако те устройва да летиш от Букурещ с румънската blue air за твоите дати билетът излиза 75 евро плюс такса за плащане 10-20 евро, взависимост от начина, който си избрала.

https://open.maxitours.be/SelectLowFareCalendar.aspx
Огромно МЕРСИ   bouquet  bouquet  bouquet
Върши работа - пътя ми до Букурещ е точно колкото до София  Grinning

# 673
Един приятел днес ми каза, че лаптопа не го броят никъде, защото на проверките няколко пъти ще го изкарвам. Затова да си го сложа в неговата си чанта и да го взимам с мен в самолета. Какво да правя според вас? newsm78

# 674
Един приятел днес ми каза, че лаптопа не го броят никъде, защото на проверките няколко пъти ще го изкарвам. Затова да си го сложа в неговата си чанта и да го взимам с мен в самолета. Какво да правя според вас? newsm78
Вече няколко човека с опит ти казаха какво да правиш, а ти си прецени.
Лаптопа се вади на секюрити проверката и след това го прибираш.
Извън ръчния багаж може да имаш само книга и връхна дреха.

Общи условия

Активация на акаунт