WIZZ AIR 10

• 57 910
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
И отново въпрос,регнах се в сайта,направих резервация,но ми се струва малко пари,50,99евро дали са включени летищните такси,нямам карта сигурно ще платя по банка,а и за чк ина,как да го направя.Ще се гръмна вече.

# 616
  • София - Варна
Имаш ли резервиран багаж? С отделна цена.  Ако да, това е крайната цена. Утре трябва да платиш задължително.

# 617
  • София - Варна
Чек-ин трябва да го направи мъжът ти някъде и да го разпечата. Или ти и да му го пратиш и пак да го разпечата. Но първо трябва да платиш, да получиш потвърждението и да си видиш резервацията в сайта като потвърдена. Чек-ин е до 3 часа май преди полета.

# 618
И отново въпрос,регнах се в сайта,направих резервация,но ми се струва малко пари,50,99евро дали са включени летищните такси,нямам карта сигурно ще платя по банка,а и за чк ина,как да го направя.Ще се гръмна вече.

Ако ще плащаш по банка си промени цената да бъде в лева.

# 619
да имам един чекиран багаж,и я направих в лева,излиза 105лв
а не мога ли аз от тук да чек ин-нна ,и да му пратя билета по пощата
той само да го разпечата?

# 620
  • София - Варна
Това е цената. И аз я видях. Можеш ти да направиш чек-ин-а, но трябва да въведеш неговите данни - име, л.к., адрес, ЕГН. Запазваш файла. Или го правиш на .pdf или го сканираш и му го пращаш на ел. поща. Той трябва да намери някъде да го разпечата. Обикновено в хотелите разпечатват. Ако не, в някаква обществена сграда.

# 621
Благодаря много,сега правя резервация и утре плащам,а как да рзбера банковата сметка?За дск става въпрос.

# 622
Благодаря много,сега правя резервация и утре плащам,а как да рзбера банковата сметка?За дск става въпрос.

ще ти я пратят по мейл  Peace

# 623
Някой дали има информация дали скоро ще има допълнителни намаления, че ми се ходи насам - натам Simple Smile

# 624
  • София - Варна
Предния месец имаше 3 намаления. А къде е това насам-натам?

# 625
Да, и ме е яд, че не си взех билетче тогава, но не го бях обсъдила с половинката още.
Насам - натам е може би Рим, Париж, Барселона...  Thinking където са по - евтини билетите  Grinning

# 626
  • София - Варна
До Рим мисля, че са най-евтини. Гледай 1-2 месеца напред.

# 627
  • София - Варна
http://magelanci.com/_/samoletni-bileti/evropa/%D0%BD%D0%B0%D0%B … 8%D1%86%D0%B0-r78

Виж в момента цените. Хвърляй по 1 око в този форум.

# 628
sss197 благодаря  Peace
Този форум наистина е много интересен  Hug

# 629
Да, и ме е яд, че не си взех билетче тогава, но не го бях обсъдила с половинката още.
Насам - натам е може би Рим, Париж, Барселона...  Thinking където са по - евтини билетите  Grinning

за Рим и Барселона можеш да намериш на добри цени и с БГ еър  Peace

Общи условия

Активация на акаунт