WIZZ AIR 10

• 57 884
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,
Може ли да ми кажете ориентировъчно кога ще излязат най евтините билети до Париж за месец юни и според вас каква ще бъде най ниската възможна цена?

# 646
Здравейте,
Може ли да ми кажете ориентировъчно кога ще излязат най евтините билети до Париж за месец юни и според вас каква ще бъде най ниската възможна цена?

цените са най-добри 6-8 седмици преди полета, но има и изключения естествено

за Париж добра цена е 160 - 180 лв с малък ръчен багаж, но трябва да дебнеш непрекъснато

# 647
И аз гледам билети до Париж, но за края на месец май. Имам конкретни дати и за съжаление Уиз точно тогава нямат полети. Всички варианти ми се изчерпаха, правя невероятни комбинации между разписанията на различни компании и пак под 420-430 двупосочен не се получава. Това го казвам за сведение само... и ако някой реши да помогне с идея ...

# 648
Бих изчакала малко. Октомври-ноември всички си преразглеждат разписанията.

# 649
  • Milano
И аз гледам билети до Париж, но за края на месец май. Имам конкретни дати и за съжаление Уиз точно тогава нямат полети. Всички варианти ми се изчерпаха, правя невероятни комбинации между разписанията на различни компании и пак под 420-430 двупосочен не се получава. Това го казвам за сведение само... и ако някой реши да помогне с идея ...

Tова с нормална компания ли?

Идея...евентуално с прекачване. Напр. Азия спомена, че за три седмици през май Уиз ще кацат на Милано Линате. Оттук Изиджет летят за Париж Орли, което междудругото е най-близкото летище и евтино откъм транспорт.

Незнам точната ти дата, но сега погледнах цените им, излиза ок.35-40 евро на посока. Обикновено някъде този период (есента) имат 20% намаление (което е реално, не като това на Уиз), в момента още не е излезло.

Проблема е при Уиз, че държи високи цените за по-отдалечените месеци.

# 650
Още е доста рано за купуване на билети за май/юни с WIZZ!

За багажа - на летището мерят багажа(в клетките) на 99% от пътуващите. Преди да ви пуснат към гейта са сложили кошницата и всички слагат багажа в нея.

# 651
Това е със всякакви компании. Преки полети идват към 540-550 на България еър и със 100 отгоре на Еър Франс /които ползват българския превозвач/. Правя комбинации тип Райън-Уиз, Изиджет-Райън, прикачвания в Берлин, Рим, Милано, Дортмунд, Брюксел и т.н. с комбинации нискобюджетни-нормални и само от единия вид  Grinning  - все гонят 450. От любопитство гледах и вариант от Тесалоники /като по-близко/ и Букурещ... същата работа...
Датите са ми 26 май - 31 май.  Peace

# 652
много е рано за билети за след 6-7 месеца

от моя опит с всякакви компании, както казах,  цените са най-изгодни 6 до 8 седмици преди полета  Peace

# 653
  • Milano
Queen L, специално за Париж, Раян еър намалиха цените за датите, когато гледах два месеца преди това (за август хич не намаляват Mr. Green).

Изиджет са друга бира. Grinning

В момента с тях за датите ти, съответно 36 и 46 евро.

# 654
Раян Еър пътуват ли от България?

# 655
Раян Еър пътуват ли от България?

само от Пловдив до Франкфурт и Лондон

# 656
Благодаря за информацията. Бях чела, че щели да спират полетите, но може и нещо да съм се объркала  Embarassed

# 657
Благодаря за информацията. Бях чела, че щели да спират полетите, но може и нещо да съм се объркала  Embarassed

нямам представа,

аз лично ги ползвам за различни дестинации от Бергамо  Peace

# 658
  • Milano

Не си.

# 659
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Раян спират Хан, да  Peace

Реджи, да ти отговоря - увеличението на полетите е от 12 май. Сряда, петък и неделя са сутрин и вечер, в останалите дни само сутрин. От при вас са в 7:15 и 21:45.

Общи условия

Активация на акаунт