Размяна на бяла и декоративна козметика- 3

• 108 930
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
  • в 1001-та нощ
Два крема от Gutto  Peace

И двата са нови, неотваряни, с кутийка, от маската съм ползвала крема за потискане на окосмяването и имаше ефект  Peace Очаквам и тези да са добри, но имам десетина крема от по-висок клас козметика, затова предпочитам да се освободя от тези  Peace

Подмладяващ крем с ботокс ефект от синя анемона

Описание: http://gutto.bg/podmladiavasht-krem-sinia-anemona-s-botoks-efekt

Крем с екстракт от охлюви

Описание: http://gutto.bg/krem-ekstrakt-ohluvi-protiv-bruchki-regenerativen

Водоустойчива, матова течна очни линия на Wet'n'Wild - цвят Еспресо (кафяво) - WET N WILD H2O Proof Felt Tip Liquid Eyeliner - WW884 Espresso

Скрит текст:

# 406
Здравейте, предлагам червила на Estee Lauder Pure Color и палитри от 8 цветя сенки и руж в комплект. Абсолютно нови и неотваряни. Просто са ми подарък. Ако някой има интерес да пише на лично Smile
Smoky Plums Deluxe Eye and Cheek Palette  Soft Neutrals Deluxe Eye and Cheek Palette   Pure Color 55 Blushing Creme, Pure Color 86 Tiger Eye Shimmer, Pure Color 48 Hot Kiss Shimmer

Последна редакция: пн, 16 сеп 2013, 14:41 от rallylb

# 407
Здравейте, предлагам червила на Estee Lauder Pure Color и палитри от 8 цветя сенки и руж в комплект. Абсолютно нови и неотваряни. Просто са ми подарък. Ако някой има интерес да пише на лично Smile
Скрит текст:
Smoky Plums Deluxe Eye and Cheek Palette  Soft Neutrals Deluxe Eye and Cheek Palette   Pure Color 55 Blushing Creme, Pure Color 86 Tiger Eye Shimmer, Pure Color 48 Hot Kiss Shimmer

Кажи, моля те, какво долу горе търсиш в замяна?

# 408
  • София
Здравейте. Това, което мога да предложа за размяна за момента е следното

1. Фон дьо тен на Ревлон в цвят Buff /ползван е няколко пъти, но колкото и да се опитвах да си внуша, че това е точният цвят и фон дьо тен за мен, просто не се получи, не съм свикнала с дълготрайни/. От него липсва съвсем малко. Купен е преди няколко месеца, в срок е. Купен е от Мола в София на Стамболийски. От Бюти зоун. Предполагам това гарантира, че е оригинален.

Скрит текст:

2. Фон дьо тен на Лореал за матиране. Пробван е само веднъж, но просто не е моят фон дьо тен. Шишенцето не изглежда пълно срещу светлина не защото е ползван, а защото консистенцията му е доста гъста. Можете да проверите във всяка дрогерия, че шишенцета никога не изглеждат пълни до горе. Цветът е Rose Ivory - най-светлият отново.

Скрит текст:

3. Фон дьо тен Манхатън. Купен е преди може би година, но така си стои. Ползван е съвсем малко, общо взето може би 2-3 пъти, но цветът ми е тъмен, а и е леко ароматизиран. Аз просто предпочитам по-леки фон дьо тени, тъй като този е сравнително покривен.

Скрит текст:

4. Руж на Голдън роуз и Ейвън. Този на голдън роуз е ползван 2 път и то като сенки. На ейвън е ползван 2 пъти, но понеже принципно не ползвам ружове така и не се възприех. Иначе и двата са хубави и озаряващи.

Скрит текст:
Скрит текст:
5. Молив за очи на Алверде. Всъщност си е нов, пробван само върху ръка. Но уви взех цвета на сляпо и мислех, че е тъмно син. А то всъщност е между тъмно синьо и тъмно зелено. Всъщност много хубав цвят, но на мен просто не ми подхожда.

Скрит текст:

Скрит текст:

6. Парфюм от Ейвън Little black dress. Пръскан е 2-3 пъти най-много, но не е моят аромат. Идва ми по-тежък за годините ми Simple Smile Иначе си е в срок, има и кутийка.

Скрит текст:

Ако на някои снимки виждате надпис от продавалник, това е защото имам профил там и просто снимките взех от там, тъй като са по-малки и бързо се качват тук.

Ще погледна всяко едно предложение за размяна. Нямам нужда от руж и кремове. За лакове може би някое мини ОПИ, но не съм голяма лакоманка като цяло Simple Smile)

ТЪРСЯ:
1.Празни палитри на Инглот 2-ка, 4-каqно предпочитам за момента 2-ка палитра.
2. Гел очна линия Maybelline Eyestudio Lasting - Black Chrome 07
3. Мицеларна вода Биодерма, червената.

Като цяло предпочитам да разменя за някаква декоративна козметика. Нямам нужда от парфюми.

Но както казах ще погледна всяко едно предложение. Не се сърдете, ако не си харесам нищо от дадените предложения на дадена потребителка, просто имам доста неща и ще преценя действително от какво имам нужда Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 сеп 2013, 19:16 от topsi91

# 409
  • София
За размяна:

1/ Празна палитра на Kryolan - за 12 червила , нова
2/ YSL Touche Eclat - 2 luminous ivory - ползвана
3/ Shiseido The Makeup Enriched Loose Powder - ползвана малко (снимки по-късно)
4/ Shiseido Perfecting lipstick - P24 Bordeaux - пробвано 2 пъти, без кутийка
5/ MAC Studio Tech NW15 - ползвана
6/ MAC Feline kohl power pencil - май е с чужда капачка, така го получих от размяна, аз не съм го ползвала, ползван е малко
7/ Smashbox Photo Finish Foundation Primer - travel size - на снимката се вижда колко е останало
8/ Балсам за устни Carmex - нов, неразпечатван
9/ Розова вода Prestige 100/135 мл + Rose And Pearl Repairing mask с глина (нова, неотваряна, в срок на годност до 2015 г. и двете)
10/ MAC Sheer Pressed Powder - NW15 - ползвана
11/ Четка за хайлайтър на Estee Lauder (плоска)
12/ Четка за ФДТ на Pupa
13/ Четка-ветрило на Coastal Scents

Реални снимки на нещата:  тук

Търся четки на Zoeva за очи, MAC Soft & Gentle, MAC Lightscapade, UD Naked palette, UD Vice palette, UD Naked2 palette, руж NARS Orgasm, MAC Blacktrack Fluidline (или друг гел-очна линия)

# 410
За размяна:
- Палитра Sleek I Divine in Storm
http://www.sleekmakeup.com/storm-i-divine-palet-storm-i-divine-palette
- Хайлайтър Sleek Glo Face and Body Highlighter in Peach Shimmer
http://www.sleekmakeup.com/glo-peach-shimmer
И двата продукта са ползвани по няколко пъти. Просто понатрупах доста еднообразни неща Embarassed.
Не търся нищо конкретно.

# 411
  • София
Здравейте. Това, което мога да предложа за размяна за момента е следното

1. Фон дьо тен на Ревлон в цвят Buff /ползван е няколко пъти, но колкото и да се опитвах да си внуша, че това е точният цвят и фон дьо тен за мен, просто не се получи, не съм свикнала с дълготрайни/. От него липсва съвсем малко. Купен е преди няколко месеца, в срок е. Купен е от Мола в София на Стамболийски. От Бюти зоун. Предполагам това гарантира, че е оригинален.

Скрит текст:

2. Фон дьо тен на Лореал за матиране. Пробван е само веднъж, но просто не е моят фон дьо тен. Шишенцето не изглежда пълно срещу светлина не защото е ползван, а защото консистенцията му е доста гъста. Можете да проверите във всяка дрогерия, че шишенцета никога не изглеждат пълни до горе. Цветът е Rose Ivory - най-светлият отново.

Скрит текст:

3. Фон дьо тен Манхатън. Купен е преди може би година, но така си стои. Ползван е съвсем малко, общо взето може би 2-3 пъти, но цветът ми е тъмен, а и е леко ароматизиран. Аз просто предпочитам по-леки фон дьо тени, тъй като този е сравнително покривен.

Скрит текст:

4. Руж на Голдън роуз и Ейвън. Този на голдън роуз е ползван 2 път и то като сенки. На ейвън е ползван 2 пъти, но понеже принципно не ползвам ружове така и не се възприех. Иначе и двата са хубави и озаряващи.

Скрит текст:
Скрит текст:
5. Молив за очи на Алверде. Всъщност си е нов, пробван само върху ръка. Но уви взех цвета на сляпо и мислех, че е тъмно син. А то всъщност е между тъмно синьо и тъмно зелено. Всъщност много хубав цвят, но на мен просто не ми подхожда.

Скрит текст:

Скрит текст:

6. Парфюм от Ейвън Little black dress. Пръскан е 2-3 пъти най-много, но не е моят аромат. Идва ми по-тежък за годините ми Simple Smile Иначе си е в срок, има и кутийка.

Скрит текст:

Към това добавям и тези неща:

7. revlon kissable balm stain. Ползван е, но да кажем 3/4 са още налични.  Всъщност много ми харесва качеството, покривността, аромата, удобното нанасяне и цвета в началото, но после се променя малко и става твърде ярко за мен. Аз съм много светла и просто не ми стои, което е жалко за мен, но... Купен е от Бюти зоун. Надписа на гилзата е изтрит просто защото ей така си го нося в козметичната чантчка, но иначе е здрав. Всички снимки са реални!

Скрит текст:

8. Червило Лореал. Много хубаво и наситено, ползвано е но повече от половината е налично. Много го харесвам, но го разменям, защото аромата му ми идва малко тежък. Принципно обичам да миришат по-сладникаво или недоловимо червилата, но това е по-силно. Ако вие сте свикнали обаче не би следвало да има проблем. Напълно запазена гилза. Снимкита са реални!

Скрит текст:

9. Парфюм от Еъвън. Пръскан 2 пъти, но не е моят аромат уви. Снимката е от нета, но при желание мога да направя и реална. Само няма кутийка, иначе си е пълен и запазен.

Скрит текст:

10. Наситено черна очна линия Голден Роуз. Пробвана само веднъж, но на светлата ми кожа идва твърде черна. Иначе много лесна за работа, бързо се нанася, хубава е. Има си и кутийка, съвсем нова си е кажи речи. Снимката е от нета, но мога да направя и реална.

Скрит текст:

11. Четка за сенки Есенс, идва ми малко жилав косъма за моя вкус. Изпробвана веднъж, но естествено след това старателно измита. В калъфче, реална снимка.

Скрит текст:

Ако на някои снимки виждате надпис от продавалник, това е защото имам профил там и просто снимките взех от там, тъй като са по-малки и бързо се качват тук.  НО НЕЩАТА КОИТО ПОКАЗВАМ СА ЗА РАЗМЯНА!

Ще погледна всяко едно предложение за размяна. Нямам нужда от руж и кремове. За лакове може би някое мини ОПИ, но не съм голяма лакоманка като цяло Simple Smile)

ТЪРСЯ:
1.Празни палитри на Инглот 2-ка, 4-ка, но предпочитам за момента 2-ка палитра.
2. Гел очна линия Maybelline Eyestudio Lasting - Black Chrome 07
3. Мицеларна вода Биодерма, червената.
4. Mua Undressed

Като цяло предпочитам да разменя за някаква декоративна козметика. Нямам нужда от парфюми.

Но както казах ще погледна всяко едно предложение. Не се сърдете, ако не си харесам нищо от дадените предложения на дадена потребителка, просто имам доста неща и ще преценя действително от какво имам нужда Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 19:10 от topsi91

# 412
Уважаеми дами, темата е за размяна на козметика, а не за продан!  Naughty  Tired

# 413
  • София
Уважаеми дами, темата е за размяна на козметика, а не за продан!  Naughty  Tired

А кой продава? Simple Smile

# 414

А кой продава? Simple Smile

rallylb  Peace

# 415
Разменям:

NUXE - Nuxellence Jeunesse , YOUTH AND RADIANCE REVEALING FLUID (ползван 4 пъти)

Скрит текст:

KERASTASE - ELIXIR ULTIME (ползван 2 пъти, с кутия)

Скрит текст:

сенки Lancôme - Ombre Absolue (ползвани много малко, но не мога да намеря четчицата)

Скрит текст:

пудра SEVENTEEN - Natural Silky Compact Powder, No 3 Caramel (малко ползвана)

Скрит текст:

Коректор BOURJOIS - Healthy mix , 52 medium beige (почти чисто нов)

Скрит текст:

Черен молив за очи - MANHATTAN - KHOL KAJAL II (острен 2 пъти)

Скрит текст:

Гланц Brooklin , 16 номер (ползван 2 пъти)

Скрит текст:

Пудра и ФДТ Flormar , за мазна кожа (ползвани 2-3 пъти)

Скрит текст:

Крем против несъвършенства Vichy - Normaderm Anti age (до половината)

Скрит текст:

Лосион за тяло Boots - Natural Collection , Ice Musk (само пробван)

Скрит текст:

Душ гел The Body Shop - Moringa (само пробван)

Скрит текст:

Душ гел Тhe Body Shop - Japanese Cherry Blossom (чисто нов)

Скрит текст:

Душ гел KLORANE, зимен душ гел (чисто нов)

Скрит текст:

# 416
  • София
Предлагам:

1. Пудра на Essence от серията Twilight breaking down - само е пробвана
http://www.essence.eu/us/beauty-news/breaking-dawn.html

2. Пудра Max factor - Creme Puff, 05 translucent - пробвана
http://www.enzo.bg/max-factor/creme-puff-pudra-za-vsichki-vidove … LkCFUVb3godcjEATw

Нищо конкретно не търся, но не ги и ползвам и няма смисъл да застояват.

# 417

Cien facial wash - 120ml/150ml  
Скрит текст:
Balea Young Lippenpflege Zucker Schnute -  нов ,не ми допада аромата
Скрит текст:
Golden Rose silky touch eyeshadow 18  -   ползвани няколко пъти
Скрит текст:
Flormar P043   -   ползвана 2-3 пъти
Скрит текст:
Китайски шаблони за нокти
Скрит текст:
Essene stay all day - 05 CAMP ROCK  -   ползвани веднъж
Скрит текст:
Flormar Terracotta Eye Shadow 67 - ползвани няколко пъти
Скрит текст:
Bonjour eyeshadow - 25 ARGENT  -   от размяна ,пробвани
Скрит текст:
Avon color trend lipstick - pink holiday  -   ползвано 3-4 пъти
Avon lipstick - cappuccino  -   ползвано около 10 пъти
Flormar pretty lipstick P303  -   ползвано 2 пъти
Скрит текст:
Golden Rose matte eyeshadow 205 - ползвани няколко пъти
Скрит текст:
Avon cuticle balm - ползван няколко пъти
Скрит текст:
Loreal lip liner - all about pink   -   ползван 4-5 пъти
Avon eye liner - vivild grey   -   ползван веднъж ,но го пречупих и липсва около 5мм
Flormar eyebrow pencil 403  -   пробван
Gosh eye liner - 010 copper girl  -   пробван
Bourjois khol & contour eye pencil - Prune Moderne   -   от размяна,пробван
Скрит текст:
Avon бронзиращи перли - ползвани
Скрит текст:

Добавям:
 Bio-Oil 200мл./150мл.

http://www.bigw.com.au/media/BIGW/Product/1000x1000/6494025_0_99 … 7569830497970.jpg

Четки за пудра и руж на AVON   , Четка за пудра на Essence

ELF bamboo contour brush  ,  Имитация на Guerlain Meteorites Brush  , ОRIFLAME четка за коса / топиране

Последна редакция: ср, 18 сеп 2013, 15:33 от RuMoni

# 418
  • виртуално
добавям за размяна

7. нова четка Ecotools за фдт - имитация
8. нови четки МАС 212, 263, 209 и 316 - имитация разменени
9. нова четка за пудра/руж на Bourjois Une - оригинална разменена

реална снимка
Скрит текст:

останалото за размяна е на стр.26 в темата
приемам размяна и срещу лакове

Последна редакция: ср, 18 сеп 2013, 15:55 от Рапунцел ®

# 419
  • София
Предлагам:
1. Пудра на Essence от серията Twilight breaking down - само е пробвана
http://www.essence.eu/us/beauty-news/breaking-dawn.html
2. Пудра Max factor - Creme Puff, 05 translucent - пробвана
http://www.enzo.bg/max-factor/creme-puff-pudra-za-vsichki-vidove … LkCFUVb3godcjEATw
Нищо конкретно не търся, но не ги и ползвам и няма смисъл да застояват.
И двете са обещани.
Моля RuMoni да си освободи пощата, за да се уточним на лични.

Общи условия

Активация на акаунт