Размяна на бяла и декоративна козметика- 3

• 109 029
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
  • София
K.Boteva , за "госпожите" тук надали всички са ментета. Със зачестилите опити за измама и подвеждане всеки има право да се съмнява и да иска повече информация за продукт , който се предлага.
А ти, ако смяташ че си набедена неправилно, можеш да предоставиш съответната информация и да разсееш съмненията.

Въпросът ми беше към притежателките на Naked 1, при всички ли има код , острани на картонената кутийка?

# 661
  • USA, Steak State
Момичета искате ли да снимам моите Нейкед 1 и 2?
Купувани са и двете от официалният сайт на Ърбън Дикей. Спомням си, че имаше някакви разминавания в палитрите купени от Сефора- България. Но там ментета няма със сигурност  :peace

Нейкед 1 има код отстрани на картончето, а Нейкед 2 понеже е с метална кутия има отзад залепен безцветен стикер с номер.  Peace

# 662
  • София
TheBlackWidow , мерси.
Ето , и твоята е с код..
Не че ми е голяма драма, просто ми стана интересно.
Сори пак, че изместих темата, вероятно в тази за мак и сефора трябвяше да си споделя терзанията.

# 663
# 664
Моята Нейкид 1 е купувана от Сефора България с първото им зареждане и има код отстрани, който е W236G.

# 665
Някой знае ли калкулатор, който да проверява UD, че аз не намирам такъв?

# 666
# 667
  • София
Моята Нейкид 1 също е купуване от Сефора София и кода отстрани е А276

# 668
  • София, Лагера
Разменям това червило на Пупа, пробвано е 2 пъти. Много е нежно и красиво, прекалено нежно за циганския ми вкус  Mr. Green Whistling  От серията с огледалцето в гилзата е.

Би ми се искало да го разменя с някакво друго червило, ама да е по-ярко или някакъв вид лилаво  Simple Smile
Приемам и други предложения  Simple Smile

# 669
Разменям спирала Диор Show blackout само пробвана водоустойчива  Peace

# 670

Давам  снимки на пигментите който разменям. Уточнявам, че разменям отсипано от тях, за някакъв друг цвят пигмент.
Снимките току що ги направих :

# 671
  • Плевен
Това са моите предложения за размяна:
http://viv80.snimka.bg/other/kozmetika.725996.31923122.big

# 672
Пускам и тези неща за размяна
http://jalbum.net/en/m/browse/album/1431013

# 673
  • Варна
Бих искала да разменя тази пудра-хайлайтар на Catrice. На практика е нова, пробвана е 2-3 пъти, колкото да установя, че няма да я ползвам. Има златисти частици, а аз съм с пигментни петна около очите и с пудрата съвсем ги подчертавам.  Confused

Предпочитам да е с някое момиче от Варна /не ми се занимава с пощи, пратки и т.н./

РАЗМЕНЕНА!

# 674
ДАМИ , ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА СПАМА ПРЕДВАРИТЕЛНО, но така се стекоха нещата че вече имам прекалено преповтарящи се четки за грим. Разменям някой от тях, който са на по бюджетни марки, като : Impala, maybaline, essence, професионална на Art Net, и някой без известни. Снимала съм всички, ако някой си търси някаква четка нека ми пише ще пратя реални снимки, понеже някой от четките, не всички само някой, не са в много добро състояние. Мили са ми, но нямам място вече където да ги съхранявам, а и ми се повтарят. Все пак ако някой се интересува, нека ми пише.  Peace Peace Peace Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт