Размяна на бяла и декоративна козметика- 3

• 108 948
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте,

предлагам:
- парфюм Hugo XX Hugo Boss, само пробван и почти пълен
- палитра сенки и гримове Gloss, подарък от Испания. Някои от сенките са пробвани по веднъж, но иначе е използвана само заради огледалото към нея.  Laughing
- китайска палитра от 12 шимър сенки
- тестер на околоочен на Ланкастър и някакви корейски филъри (тях ги давам като подарък към размяна)
- сиви сенки Ruby Rose
- Боби Браун Rich Caviar Palette (тях съм ги пуснала на ebay, така че ги смятам запазени засега)
- Benefit Away we glow комплект от сенки, Coralista, спирала, глос, два хайлайтера (също в ebay)
- Fyrinnae прахообразни сенки, никога не съм ги ползвала, не са моите цветове, а са толкова красиви: Dapper Mr Shark, Knickers in a twist, Rapunzel had extensions, Chaotic evil. Сините са ми подарък към поръчка и затова по-малко количество
- Cath Kidson кремчета за ръце от UK. Подарък са ми комплект от три, единия си го ползвам, мирише хубаво, няма парабени, но просто няма да мога да използвам и трите
- единични сенки на Есенс
- добавям и околоочен крем 30+ на Арома с хиалурон и ретинол, напълно неизползван. Доволна съм от него и си купих нова опаковка май месец, преди да съм свършила старата. Тя пък се оказа много икономична. Новата я държа в хладилник, но по-добре да я дам на някой, защото няма изгледи скоро да я започна
- още: молив за вежди с четка на Catrice 020 Date with Ash-ton, абсАлютно нов
- крем за ръце на Molton Brown c Naran ji, използван 1/3

Снимки на всичко: https://picasaweb.google.com/ddragostinova/MakeUp?authkey=Gv1sRgCI32mu3irPvH2wE

Търся си блендинг четка, най-добре МАС 217, ванила и еспресо сенки/пигмент, въобще нещо хубаво на МАС.  Flutter Матови единични сенки на Инглот, нещо на Пупа, изчанчени лакчета (примерно ФФФ на чайна), заздравител Микросел, Омния Корал, козметика на Севънтийн, тоуп тату на Мейбълин, имитация на Guerlain Meteorites Brush...  Peace Това са само примери, иначе всичко ще прегледам.
Другата седмица четвъртък се прибирам в БГ и ще взема всичко със себе си.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2013, 21:37 от D_ana

# 376
Предлагам база за сенки арт деко ,нова  с черна кутийка  Peace Не търся нещо определено  Peace

Последна редакция: чт, 12 сеп 2013, 09:46 от Nadeto...

# 377
Момичета!Много спешно търся срещу размяна китайска палитра от сенки (колкото повече-толкова по-добре) и всякакви матиращи продукти за лице,палитра нейкед,нейкед 2(имитации) и всякакви лосиони,млека,душ гелове и тн за тяло!моля който има да разгледа тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=724743.345
tyk ima 2 posta s neshta koitvo predlagam

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=724743.330

и по другите постове има неща Simple Smile
благодаря много!

# 378
  • в 1001-та нощ
Актуални остават:

YSL Ombres 5 Lumières 5 Colour Harmony for Eyes

Водоустойчива, матова течна очни линия на Wet'n'Wild - цвят Еспресо (кафяво) - WET N WILD H2O Proof Felt Tip Liquid Eyeliner - WW884 Espresso

Скрит текст:

# 379
  • София
Разменям M.A.C.  Mineralize Skin Finishes Lightscapade

само
за скинфиниш на същият бранд: Amber glow, Lust или Adored Flutter
Актуално е! Hug

# 380
само да кажа,че основата за червило на сефора,деримьора на нивеа,т.червило есънс хххл и гланца есънс с ягода са запазени  Hug

# 381
  • София
Момичета, палитрата на Диор, която Мирама предлага е менте.

От комуникацията с нея, ме подразни факта, че ми писа, че не вижда проблем, при условие, че не сме осъществили размяна.

Не смятам, че е коректно да се предлагат китайски ментета на маркови продукти, без изрично да се уточни това!

# 382
Момичета, палитрата на Диор, която Мирама предлага е менте.

От комуникацията с нея, ме подразни факта, че ми писа, че не вижда проблем, при условие, че не сме осъществили размяна.

Не смятам, че е коректно да се предлагат китайски ментета на маркови продукти, без изрично да се уточни това!

Благодаря!Тъкмо ми харесаха...да видим какво ще каже...

# 383
  • виртуално
разменям

1. 30мл Astor Anti Stress & Lift Compact Foundation 301  SFP20 - купен преди месец и пробван веднъж
Скрит текст:
2. палитра Estee Lauder - нова
Eyeshadow colours are Tranquil Moon, Sepia Sand, Amazing Grey, Amethyst Spark, Polished Platinum, Peacock Blue, Candy Crave and Smoky Ember.  Blush colour is Pink Ingenue.
Скрит текст:
3. сенки Isodora Paradox - от размяна, ползвани 2-3 пъти, но са ми излишни в момента
Скрит текст:
4. перли Essence Me&My Ice Cream
Скрит текст:

добавям

5. Mixa BB Cream - natural gold - пробван веднъж
Скрит текст:
6. Loreal Bare Naturalle Mineral Powder -Buff Beige - пробвана веднъж с друга четка
Скрит текст:

търся четка за руж/пудра, UD Naked, хайлайтер на Holika или Etude House, СС крем, декоративна на Кларинс, лакове, парфюми ... и каквото се сетите  Hug

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 10:38 от Рапунцел ®

# 384
nad_tab ,  мен ме подразни, че по груб и безпардонен начин ме обвиняваш в нещо, за което реално нямам и представа. Можеше по съвсем друг начин да изложиш мнението си, а не да ме третираш като престъпник.
Закупената от мен палитра беше на редовна цена и не съм имала повод да се съмнявам в това дали е оригинал, или не.

Ето палитрата и в амазон, изглежда и там продават ментета.
http://www.amazon.com/Christian-Dior-Color-Eyeshadow-Coquette/dp … isc_1?tag=bgma-20

Ще сваля предложението, след като има подобни съмнения. Но бих желала този, който се съмнява да ми докаже, че това което предлагам не е оригинал. След като ще се обвиняваме, поне да е както трябва.

Палитрата на Диор не се разменя, тъй като според форумните гурута по въпроса тя не е оригинал. Аз не съм специалист и не мога да претендирам за това дали е, или не.
Извинявам се на тези, които евентуално са влезли в заблуда.
А аз ще си имам красиво менте на Диор.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2013, 22:12 от Mirama

# 385
  • София
Изобщо не бих писала тук, ако не ми беше писала, че за теб палитрата е ок, независимо, че Диор нямат палитра с номер 746!

Ето така изглежда палитра 743 Coquette!

И цялата колекция.
http://www.temptalia.com/dior-boudoir-look-collection-for-spring-2010

# 386
nad_tab, смятах, че този въпрос сме го изяснили на лични, но щом трябва да го пренесем и тук, ок. Всичко това можеше ти лично да го кажеш и по друг начин, но реши да ми натриваш носа едва ли не, което прави изключително грозно впечатление.

Пиша за последен път и публично.
Не съм искала да измамя никого, измамената съм само аз.
Не съм специалист и не съм имала представа до тази вечер, че въпросната палитра не е оригинал.
Нито съм разглеждала подробно въпросната колекция на Диор.
Видях палитрата, хареса ми, реших че искам да я имам. Платила съм цена като за Диор (но явно не е) и това не ме е навеждало на мисълта, че може да не е оригинал.
Смятам, че достатъчно се обяснявах като ученичка на другарски съд.

Ако има неразбрали, предложението за размяна се оттегля, поради съмнения за автентичност на продукта.

# 387

Cien facial wash - 120ml/150ml  
Скрит текст:
Balea Young Lippenpflege Zucker Schnute -  нов ,не ми допада аромата
Скрит текст:
Golden Rose silky touch eyeshadow 18  -   ползвани няколко пъти
Скрит текст:
Flormar P043   -   ползвана 2-3 пъти
Скрит текст:
Китайски шаблони за нокти
Скрит текст:
Essene stay all day - 05 CAMP ROCK  -   ползвани веднъж
Скрит текст:
Flormar Terracotta Eye Shadow 67 - ползвани няколко пъти
Скрит текст:
Bonjour eyeshadow - 25 ARGENT  -   от размяна ,пробвани
Скрит текст:
Avon color trend lipstick - pink holiday  -   ползвано 3-4 пъти
Avon lipstick - cappuccino  -   ползвано около 10 пъти
Flormar pretty lipstick P303  -   ползвано 2 пъти
Скрит текст:
Golden Rose matte eyeshadow 205 - ползвани няколко пъти
Скрит текст:
Avon cuticle balm - ползван няколко пъти
Скрит текст:
Loreal lip liner - all about pink   -   ползван 4-5 пъти
Avon eye liner - vivild grey   -   ползван веднъж ,но го пречупих и липсва около 5мм
Flormar eyebrow pencil 403  -   пробван
Gosh eye liner - 010 copper girl  -   пробван
Bourjois khol & contour eye pencil - Prune Moderne   -   от размяна,пробван
Скрит текст:
Avon бронзиращи перли - ползвани
Скрит текст:

Добавям:
 Bio-Oil 200мл./150мл.
http://www.bigw.com.au/media/BIGW/Product/1000x1000/6494025_0_99 … 7569830497970.jpg

Четки за пудра и руж на AVON   , Четка за пудра на Essence

ELF bamboo contour brush  ,  Имитация на Guerlain Meteorites Brush   , ОRIFLAME четка за коса / топиране

# 388
разменям водоустойчива спирала на Ланком,само е пробвана http://www.enzo.bg/lancome/hypnose-waterproof-vodoustojchiva-spirala/
за същия клас козметика

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 23:03 от snow22

# 389
Mirama всеки от нас може да сгреши, но това което твърдиш съмнявам се да е вярно.
Когато аз комуникирах с теб на лични, зададох ти го въпроса дали палитрата е редовна, ти не ми отговори(защо?), след като ти пратих суотчи на моята палитра те помолих и ти да го направиш (вече бях сигурна че не е редовна палитрата) но ти така и не ми прати нищо.
Аз се опитах в този пост тона ми да е наред, обаче мисля че нямаш право да се сърдиш нито на тона нито на публичноста. Peace

Общи условия

Активация на акаунт