не мога да стигна до тук
. Шефа е на различно мнение през 5 минути и не знае накъде иска да хване, и аз покрай него.Лус дано си добре вече

Коконче стискай кълки, знам, че ти изглежда далече, ама сега ще дойде

Смърфи аз докато кажа приятно пътуване, вече сигурно си пристигнала. И този път да не ме забравиш ей, офертата за градинско джудже още важи, тамън ще минат дъжовете там
Вио ти като не знаеш дали ти се ходи, може ли да вземат мен на плаж
Ста ди не могат да ти искат един документ за стаж за 1 година, като реално имаш 9 месеца един осигурител. Бележката се издава според информацията от фирмата, как ще ти дадат за година, като са те осугурявали по-малко.За предишните 3 месеца, трябва да дадеш бележка от друг работодател, ако си работила на друго място.Ако си била безработна-трудова книжка.Или книжката, ако е още в училището от социалните си проверяват в НОИ.Това за детските.
За майчинството - от НОИ си имат цялата информация и е трябвало да я подадат от училището, не ти да ходиш.Засега ще ти се изплащат по болничните които са ти издадени.Но трябва да ги предеш в училището.
Бог да прости душите на тези, които не са с нас

Отивам да готвя, че ще имаме гости
На всички гушки и цунки

и сега отивам да
А преди това пих мааалко мента с мнооого 7up.
Ще трябват крути мерки.
И като влизаме в автобуса за самолета - тези колумбийци пак там. Ние направо
Кацаме си в София, по живо и здраво, ама моят куфар го няма... Както и на колумбийката. Та се заговорихме - те били международни съдии на киноложки изложби и сега във Варна ще има такава и те са съдии. Дори се разбрахме да се видим като се върнем. Иначе моят куфар трябва да дойде днес, стискайте палци да е непокътнат, че и без това ключалките му са разбити.