Домакини - първи сезон/петнадесети епизод

• 37 192
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • при късмета
Привет,
не мога да стигна до тук  ooooh!. Шефа е на различно мнение през 5 минути и не знае накъде иска да хване, и аз покрай него.
Лус дано си добре вече  Hug
Коконче стискай кълки, знам, че ти изглежда далече, ама сега ще дойде  Hug
Смърфи аз докато кажа приятно пътуване, вече сигурно си пристигнала. И този път да не ме забравиш ей, офертата за градинско джудже още важи, тамън ще минат дъжовете там Laughing
Вио ти като не знаеш дали ти се ходи, може ли да вземат мен на плаж  Rolling Eyes
Ста ди не могат да ти искат един документ за стаж за 1 година, като реално имаш 9 месеца един осигурител. Бележката се издава според информацията от фирмата, как ще ти дадат за година, като са те осугурявали по-малко.За предишните 3 месеца, трябва да дадеш бележка от друг работодател, ако си работила на друго място.Ако си била безработна-трудова книжка.Или книжката, ако е още в училището от социалните си проверяват в НОИ.Това за детските.
За майчинството - от НОИ си имат цялата информация и е трябвало да я подадат от училището, не ти да ходиш.Засега ще ти се изплащат по болничните които са ти издадени.Но трябва да ги предеш в училището.
Бог да прости душите на тези, които не са с нас Praynig
Отивам да готвя, че ще имаме гости
На всички гушки и цунки  Hug

# 136
  • Пловдив
Привет дами!
Благодаря ви!
Луси, аз съм същата...много ми се доближават границите и кръвното ми е ниско.
Вио, поздравления за отличника.
Утре сме на сватба на братовчедка ми ходих да си търся някакви обуща...,ама нищо не си харесах и ще ровя в шкафа. Нямам много настроение, но живота продължава.
Ставам да готвя. После ще чета и пак ще пиша.
Мир на душите на всички, които не са сред нас.

Усмихнат и слънчев ден на всички.

# 137
  • София
Жива съм.

Така съм по принцип в горещините, просто припадането не ми се случвало.

Хапвам днес добре, което със сигурност ще ми се отрази на кантара утре, а след седмица съм на море Cry

Не се харесвам в нищо, днес излязох да купя нещо за лятото - ужас..., ще се снимам отдалеч и завъртяна на 45 градуса за да намаля зрително обиколките Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Купих си едни дънкови къси панталони - не исках дънкови, но няма начин - модел 90-те, жената не смееше да ги предложи, че от години се търкалят Joy Joy Joy Joy, е намерили са стопанката Mr. Green

# 138
# 139
Много сте мълчаливи?

# 140
Аз до сега вечерях и вече едвам дишам, камо ли да говоря   261uu

# 141
На мен пък ми е жега и мноооого ми се спи. Ходих да се   bath и сега отивам да  smile3524 А преди това пих мааалко мента с мнооого 7up.  Mr. Green

Лека нощ, дами!   bouquet

# 142
Добро утроооо, красавици! Добро утро от родна земя! Кацнахме късно снощи, дори и поспахме малко. Не знам как да обясня на био часовника ми, че е време за сън, а не за вечеря и вино... hahaha Ще трябват крути мерки. hahaha
Естествено не мина и без емоции. Това май ми е първото супер изнервящо пътуване. Започна се още от летището в Богота или по-скоро с безкрайния работохолизъм на ММ, заради който отидохме в абсолютно последния момент. Там ни зарадваха с добрата новина, че ни дават по-добри седалки и след това се започна серията с каръшки изпълнения. Едвам купихме ром за подарък на едни приятели и самолета изхвърча. Иначе перфектен полет с мнооого малка разлика с втория. На второто летище ни направиха пияни моркови, заради рома - не можело да се внася алкохол в ЕС от други страни. Ние сме ок, но единият митничар имаше неблагоразумието да каже баста на ММ, явно ни мислеше за колумбийци и нашият като го подпука на брилянтен немски (дотогава се говореше на английски), извика шефа му, заради тенденциозно отношение, леле мале стана, не могат да сварят да се извиняват и ни разрешиха да пуснем рома като багаж, а не да го носим в самолета. Хайде отново бегом по летището до чек-ин, отново проверка на багаж от друг вход, този път други пък се заядоха за апарата и ходихме да му правят натривки за взривни вещества. По принцип е така с такива фото камери, ама досега за толкова време само веднъж са ни правили. Абе голям късмет.. Влязохме в самолета бувално, докато излиташе. И какво да видим - колумбийците от преднита седалка в този самолет също. Втората връзка беше добре, вече имахме време, дори намазах едно парфюмче... Flutter И като влизаме в автобуса за самолета - тези колумбийци пак там. Ние направо  Shocked.  Какво ще правят двама колумбийци в БГ - стана ни много интересно.  newsm78 Кацаме си в София, по живо и здраво, ама моят куфар го няма... Както и на колумбийката. Та се заговорихме - те били международни съдии на киноложки изложби и сега във Варна ще има такава и те са съдии. Дори се разбрахме да се видим като се върнем. Иначе моят куфар трябва да дойде днес, стискайте палци да е непокътнат, че и без това ключалките му са разбити.

Днес чакаме свекърите да дойдат да ни видят, а и имаме много задачи за вършене. До скоро, милички!

# 143
  • Талант на 2012,2013 г.
Добре дошла на родна земя, Смърф... Hug Heart Eyes smile3525

Иии Добро утро... Hug Heart Eyes

# 144
  • София
Е, Смърфи, важното е, че сте си дошли живи и здрави! Освен това да те светна- вчера е било Световен ден на смърфовете. Това  е сериозно, даваха по тв. Така че- Честит празник! Mr. Green

Мари, страхотен аватар! Как ти е зъба?

Люси, от кръвното е, аз съм 90 кила жена и кръвното ми нормално е 80/50. Обаче понякога  , лятото- често, става 60/40 и е страшно. Crazy

Вчера се разходихме изекопътека Бели Искър в Рила. Ако не сте ходили- много е красиво, пътеката е приятна, не тежка, минава  по 8 моста мисля бяха, над реката, която в момента е пълноводна и така бучи и се пени, страхотия. Хладно е, има си пейки и беседки отстрани, абе красота. Качила съм снимки във фейса.

# 145
  • UK
Добро утро и от мен
Смърфи добре дошла на родна земя  Hug Мари имам чувството, че се стягаш за сватба с този аватар и подпис hahaha страхотен е!
Луси днес как си?
АЗ след малко изчезвам на малка разходка и после малко у дома, да си видя къщата и животинката, чух се вече с ММ и съм  newsm47

Приятен ден от мен!   bouquet

# 146
  • Талант на 2012,2013 г.
Хей, Коконо.. Heart Eyes Hug.сватбата ми беше предиии... повече от 30 години Flutter ама това не се забравя... Mr. Green Laughing

Валенце, зъбът е ок...

Видях снимките и лееекинко ви завидях... Wink

Люси няма да се даваш на едно кръвно... Naughty Hug

# 147
  • UK
Хей, Коконо.. Heart Eyes Hug.сватбата ми беше предиии... повече от 30 години Flutter ама това не се забравя... Mr. Green Laughing

Валенце, зъбът е ок...

Видях снимките и лееекинко ви завидях... Wink

Люси няма да се даваш на едно кръвно... Naughty Hug

Мари разбира се, че не се забравя, това е най-прекрасния ден за една жена  Heart Eyes
Бонболина  Hug

# 148
Добро утро  Hug
Смърфи, добре дошла и от мен!
Аз май кандисах (каква хубава дума, нали), и ще водим малкия на басейн. Това следобед, след като се наспим. Сега мислим да излезем да се видим с моята кръстница за малко и после обратно, че жегата е ужасна от сутринта.

# 149
Ние приготвяне багаж 59 мин преди полета.Тоя човек хич няма зор . Joy
Смърфче големи премеждия сте имали.Добре дошла!Дано нямаш липси в багажа.

Общи условия

Активация на акаунт